Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Lillenordic Brystpumpe

Dato: 18. september 2023

Bag Lillenordic står Stella og Torben. De fortæller, at efter de, som par, har været igennem forældrerollen til småbørn, der nu er større, så kan de se tilbage på tiden, som noget af det bedste, der kan overgå en. Der er ingen tvivl om, at man som nybagteforældre har masser af glæder sammen med sine små guldklumper.

Men, der er også nogle udfordringer, som kunne være mere overkommelige og bedre løst - og af den grund har de sat Lillenordic i verden.

Første emne på hylden er en ting, som de selv manglede - nemlig en brystpumpe, som kunne lette mødres hverdag.

Lillenordic Brystpumpen:
- Håndfri, trådløs og elektrisk
- Let og usynlig ved brug
- Holder batteri i 2 timer
- Mælk kan opbevares direkte i brystpumpen, der rummer 150 ml.
- Støjreduceret design (under 50 db)
- Fås i single eller double (hvis du vil dobbeltudmalke)
- 3 størrelser brysttragter
- 2 indstillinger og 5 justeringsniveauer, herunder "massagetilstand" og "sugetilstand"
- Oplades ved USB-C oplader

Stella og Torben kalder selv deres brystpumpe for en revolution inden for brystpumpning. Brystpumpen kan bæres diskret i amme bh'en, og mor kan derfor bevæge sig frit omkring, imens der pumpes.

Brystpumpen fra Lillenordic er lavet af forældre til forældre. Og så plantes der et træ for hvert køb. Lillenordic støtter organisationen "one tree planted".

Følgende anmeldelse er lavet af Celine der, sammen med sin mand Graham, fik en datter i 2020, og her i september 2023 har fået deres andet barn, en lillebror :)

Hvorfor har vi valgt lillenordic brystpumpen

Jeg faldt tilfældigt over brystpumpen fra Lillenordic, og var med det samme vild med den! Jeg pumpede ud i 5 mdr. med vores første. Jeg brugte her en klassisk pumpe med slanger, som tvang mig til at sidde ned hver 3. time. Lillebror er endelig kommet til verden og med en fødselsvægt på 5kg, har det været nødvendigt at stimulere med pumpen fra fødslen af, da vores dreng har en ekstra stor appetit!

Da vi nu har to børn i huset, har jeg denne gang et endnu større behov for bevægelsesfrihed. Jeg har behov for at kunne tage opvasken eller måske endda aflevere i børnehave, mens jeg pumper - og jeg er derfor super spændt på at prøve den trådløse og håndfri brystpumpe fra Lillenordic!

Førstehåndsindtrykket

Vi har modtaget en dobbelt brystpumpe. Pumperne ankommer i en fin og kompakt pakke, som lige præcis kan rumme de forskellige dele (yay til mindre materialespild!), herunder brystpumpe, 3 forskellige størrelser brysttragter, oplader, bh-stroppe-forlængere, samt hætte til mælkebeholderne.

Brystpumpen er lavet i et flot, stilrent og tidsløst design, hvor der er kælet for de små detaljer - Lillenordic brystpumpen er en betydeligt smukkere brystpumpe, end de klassiske man ser på markedet!

Brystpumperne er ikke opladet på forhånd og første skridt, når man modtager brystpumpen, er derfor at oplade pumperne. Det tog ca. 3 timer at oplade dem. Når jeg kommer til at bruge pumperne, regner jeg med at kunne oplade dem løbende, så de aldrig løber helt tør for strøm - hvilket naturligt vil reducere opladetiden. Der følger en fin oplader med til hver pumpe, så begge pumper kan oplade samtidig, hvilket er et stort plus.

Jeg har anvendt brystpumpen et par gange, og jeg er allerede super glad for den bevægelsesfrihed, det giver mig! Pumperne passer fint ned i ammebh’en - de sidder godt “fast” i bh’en, og jeg har ikke en følelse af, at de falder ud eller ikke sidder korrekt. Pumperne kan både ses og høres, men sammenlignet med den klassiske ledningspumpe, er Lillenordic pumpen langt mere diskret - både ift. det visuelle og det hørbare.

Pumpen kommer med 3 forskellige størrelser brysttragter, hhv. 25, 21 og 17mm. Jeg har tidligere anvendt str. 24mm i den klassiske ledningspumpe, og jeg har derfor været i tvivl, om str. 25 ville passe mig. Indtil videre føles størrelsen fin, og jeg er i stand til at producere lige så meget mælk, som med den klassiske pumpe.

Pumpen føles betydeligt anderledes end den klassiske ledningspumpe, som jeg hidtil har brugt. Pumpestyrken er betydeligt rarere og “blødere” end den pumpe, jeg er vant til at bruge. Den klassiske ledningspumpe kan nogle gange give en følelse af, at den “hiver” mælken ud af brystvorten - hvorimod Lillenordic pumpen giver mere en følelse af massage af hele brystet, lidt ligesom en håndmælkning. Den er derfor meget behagelig at bruge. Jeg er dog spændt på, om den stimulerer brystet ligeså godt som den klassiske ledningspumpe.

Jeg skal lige vænne mig til, at jeg med Lille Nordic brystpumpen ikke kan se, hvordan brystvorten sidder i brysttragten, og at jeg ikke kan se mælken løbe ned lige med det samme, hvilket jeg har været vant til med den klassiske ledningspumpe. Man skal føle sig lidt frem med den ledningsfri pumpe, men jeg tænker, at man efter et par gange hurtigt får fornemmelen af, om den sidder korrekt eller ej.

Jeg er meget imponeret over brystpumpen indtil nu, og jeg glæder mig til at fortsætte med at bruge Lillenordic pumpen!

Kærlig hilsen
Celine

OPDATERET ANMELDELSE 13. OKTOBER 2023

Jeg har nu brugt brystpumpen fra Lille Nordic i en måneds tid, og jeg har været sindsygt glad for den!

Lille Nordic brystpumpen er absolut guld værd. Den giver mig den bevægelsesfrihed, som jeg har behov for med to små børn. Det er svært at se, hvordan en hverdag skulle kunne hænge sammen, hvis jeg ikke havde Lille Nordic brystpumpen, da udpumpning er en meget tidskrævende affære.

Med pumpen kan jeg både klare vasketøjet, støvsuge og lave mad - jeg kan give min dejlige søn mad, lave bleskift eller lege på gulvet, imens jeg pumper - jeg har endda kunnet køre bil, imens jeg brugte brystpumpen (hvilket betød, at jeg kunne ankomme med friskbrygget mælk til lillemanden)! Der er ikke noget, man ikke kan klare, når man har denne denne pumpe :)

Det eneste, man skal være opmærksom på, når man bruger pumpen er, at man ikke kan bøje sig forover, da dette vil resultere i, at mælken løber ud. Når jeg fx skal lave aftensmad, sørger jeg derfor for at tage skærebrættet og madvarene i de nederste skuffer, inden jeg sætter pumpen igang. Man kan herefter sagens gå rundt og bevæge sig, uden at man skal frygte, at mælken skvulper over.

Det tog kun et par gange at lære, hvordan brystpumpen skulle skilles ad og samles igen. Så snart man har lært det, er det super nemt og tager få sekunder. Delene samt mælkebeholderne kan nemt skoldes i kogende vand.

I starten pumpede jeg i 15-20 min., og her kunne brystpumpen sagtens holde strøm til 5-6 pumpninger. Jeg er den seneste tid begyndt at pumpe i ca. 30 minutter (pumpen har en timer, så den selv slukker efter en halv time), og her har brystpumpen kunne holde strøm til 3-4 pumpninger. Jeg har kun oplevet én gang, at pumpen løb helt tør for strøm. Et ønske til en mulig viderudvikling af produktet, kunne her være, at pumpen lyste rødt, når den var tæt på at løbe tør for strøm. Hvis man oplever, at pumpen løber helt tør for strøm, kan man oplade den i en halv times tid, hvilket herefter er nok til at lave udpumpningen. Efter 1-2 timer er brystpumpen altid fuldt opladet igen, og man kan derfor nemt nå at oplade pumpen mellem udpumpningerne.

Jeg producerer gode mængder mælk, og brystpumpen virker derfor helt på linje med den klassiske ledningspumpe, jeg tidligere har anvendt. Lille Nordic brystpumpen er dog langt mere behagelig at bruge - den har et lækkert og meget blødt silikonemateriale, der omslutter brystet, og så føles mekanismen mere som en “massage" af brystet.

Jeg har kun positive ting at sige om Lille Nordic brystpumpen. Der er utallige fordele ved at bruge denne frem for en klassisk ledningspumpe, og jeg kan slet ikke forestille mig, at gå tilbage til min gamle ledningspumpe.

Kærlig hilsen
Celine

OPDATERET ANMELDELSE 20. NOVEMBER 2023

Lille Nordic har lanceret en ny version af deres pumpe! Der er lavet flere store forbedringer på pumpen, og der kommer derfor her en ny opdatering :)

Den nye pumpe (2.0) kommer med nye mælkebeholdere på 180ml. Mælkebeholderne er betydeligt større end de gamle på 150ml. De fylder derfor en del mere i bh’en. Hvis man har en blød og strækbar bomulds amme-bh, kan man dog sagens få plads til de nye mælkebeholdere. Mælkebeholderne er dog alt for store til at sidde i en fastere amme-bh, som minder mere om en klassisk bh.

Når jeg pumper ud om morgenen, var de tidligere mælkebeholdere på 150 ml. altid ved at løbe over. Det er derfor rigtig rart, at mælkebeholderne nu er det større, så der ikke længere kommer “overflow".

Endnu en stor forbedring er, at de indre plastikdele er ændret. Flaskebeholderen skrues nu på med en 360 graders rotation, hvilket gør den betydeligt nemmere at skrue af og på. Der er også færre “smådele” i den nye version, og den er derfor nemmere at rengøre og samle.

Flaskebeholderne har dog fået et betydeligt mindre hul, og hullet er nu for lille til at få plads til en flaskebørste. Udover at skolde flaskerne, er der dermed ikke mulighed for at vaske beholderne indvendig, hvilket er lidt problematisk.

Selve den mekaniske pumpe er også blevet betydeligt mere lydløs. Den gamle pumpe (1.0) kunne godt larme lidt - især hvis der var stille i rummet - men den nye pumpe (2.0) er betydeligt mere støjsvag, og er der lidt almindelig snak, musik eller andet støj i rummet, kan pumpen slet ikke høres. Der er således en kæmpe forskel i, hvor meget "støj" version 1.0 og 2.0 laver! Virkelig imponeret over dette.

Til gengæld er den nye pumpe lidt mindre kraftig end den tidligere version. Med den tidligere pumpe (1.0) brugte jeg setting 1-2, mens jeg med den nye pumpe er nødt til at bruge setting 3-4 for at opnå samme styrke og dermed producere samme mængde mælk.

Alt i alt er jeg meget glad for den nye version.

Kærlig hilsen
Celine

OPDATERET ANMELDELSE 19. DECEMBER 2023

Jeg har nu brugt pumpen fra Lille Nordic i 3 måneders tid, og jeg er fortsat meget glad for den.

Pumpen bliver brugt meget ofte (op til 8 gange dagligt), og dette har naturligt slidt på pumpen. Pumpen larmer mere nu, end den gjorde til at starte med, og ventilerne skal skiftes fra tid til anden. Dette er dog i det store hele småting. Pumpen virker stadig fuldstændig, som den skal - den stimulerer brystet rigtig fint, og jeg producerer gode mængder mælk.

De nye beholdere på 180ml er fantastiske - særligt om morgenen, hvor jeg producerer store mængder mælk. Jeg har ikke længere nogen uheld med mælk, der flyder over, så der grædes ikke længere over spildt mælk herhjemme ;)

De nye beholdere er en smule tungere i bh’en, sammenlignet med de gamle. De kan derfor godt “hive” lidt i brystet, når de bliver for fyldte. Jeg har dog fundet ud af, at dette kommer an på, hvilken amme-bh jeg har på - og at mængden af mælk, jeg producerer, også afhænger af, hvilken amme-bh jeg bruger sammen med brystpumpen. Hvis pumpen sidder i en blød stof bh, som samtidig har støtte, synes jeg, at pumpen sidder bedst og “hiver” mindre i brystet.

Det nye skruegevind på de nye beholdere fungerer godt og er betydeligt nemmere at anvende, og pumpen er derfor også blevet hurtigere og nemmere at samle efter sterilisering. Et stort plus herfra.

Kærlig hilsen
Celine

OPDATERET ANMELDELSE 10. JANUAR 2024

Jeg har nu brugt pumpen fra Lille Nordic i 4 måneders tid, og det er blevet tid til sidste anmeldelse.

Jeg har været rigtig glad for pumpen fra Lille Nordic, da den har gjort pumpning i hverdagen med to små børn muligt. Med pumpen fra Lille Nordic er det lykkedes mig at gøre stort set ALT det, som jeg plejer, mens jeg pumper (køre bil, vaske tøj, pusle mv.), og jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan pumpningen ville være lykkedes uden den.

Lille Nordic pumpen er betydeligt billigere end andre ledningsfri pumper på markedet. I modsætning til de dyrere pumper på markedet har Lille Nordic pumpen ikke en tilhørende app eller smartfunktioner så som automatisk stop ved fuld beholder. Jeg har dog ikke savnet disse funktioner, og jeg tænker ikke, at dette ville have forbedret udpumpningen i det store hele.

Jeg har produceret gode mængder mælk med Lille Nordic pumpen, og den primære funktion med en brystpumpe må derfor siges at have været optimal. Jeg har dog oplevet et generelt slid af pumpen - ventilerne skal ofte udskiftes, maskinen larmer mere end tidligere, batteriet holder til færre pumpninger, og den har også mistet noget af sin sugekraft. Jeg har brugt pumpen mange gange dagligt, hvilket naturligt giver et vist slid, men taget i betragtning at pumpen kun har været brugt i 4 måneder, synes jeg desværre, at mængden af slitage har været påfaldende høj. Pumpen virker dog stadig, og den vil sandsynligvis godt kunne holde til yderligere brug.

Jeg har været rigtig glad for de nye beholdere på 180 ml. Jeg oplever dog, at de er svære at gøre ordentlig rene, da hullet er for lille til, at man kan få en flaskebørste eller andet ned i beholderen - og på grund af beholderens form kan man heller ikke med fingrene nå op i hjørnerne. Der har derfor dannet sig en del kalk i hjørnerne fra steriliseringerne, som ikke kan gå væk. Et stort ønske fra mig vil derfor være, at Lille Nordic får udviklet en flaskebørste, som passer til beholderne. Det ville være en rigtig rar løsning, og man har det naturligt bedst, hvis man har en følelse af, at beholderne er gjort optimalt rene.

Hvis man ønsker en ledningsfri pumpe, er pumpen fra Lille Nordic et yderst fint valg - man får en pumpe, der stimulerer brystet godt, og som er praktisk at bruge i hverdagen, og så koster den ikke en halv bondegård. Jeg har været meget glad for min pumpe, og den har bestemt været guld værd de første måneder!

Kærlig hilsen
Celine

Anmeldelsen er afsluttet.

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce