Annonce

Annonce

Stofbleer – nemt, økonomisk og babyvenligt!

Dato: 1. april 2013

Der er mange gode grunde til at vælge stofbleer frem for engangsbleer - og nej, de er hverken ulækre eller besværlige og besparelsen kan være rigtig stor :)

Vidste du:
- at stofblebørn som regel slipper bleen væsentligt tidligere end andre børn, da de har en meget bedre føling med deres krop?

- at nogle stofbleer fungerer og ser ud stort set som engangsbleer? Supernemt!

- at der inderst i stofbleen lægges et stykke tyndt og stærkt papir der fanger afføringen, så den ikke kommer ud over det hele?

Du kan låne en pakke med stofbleer hos Ko og Ko, så du kan prøve om det er noget for dig? Der følger naturligvis rådgivning med - kig ind på hjemmesiden og se nærmere!

Vælg stofbleer for dit barns skyld!
En stofble indeholder ikke skadelige kemiske stoffer og fås i mange forskellige materialer. Om du vælger naturmaterialer som økologisk bomuld, hamp og bambus eller syntetiske materialer som mikrofiber er en smagssag – de forskellige materialer har hver deres fordele og egenskaber.

Stofbleer er fri for skadelige kemiske stoffer og fri for hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer.

Vidste du i øvrigt, at der er 3-5 grader varmere i en engangsble end i en stofble? Det skyldes hovedsageligt at en stofble ånder væsentligt bedre end en engangsble.

Vælg stofbleer for miljøets skyld!
Stofbleer belaster miljøet væsentligt mindre end engangsbleer. Vidste du at hvert barn med engangsbleer producerer 1½ ton affald på den sædvanlige 3-årige bleperiode? Hvor et barn i den periode forbruger 6500-7500 engangsbleer, behøver et blebarn 'på stoffer' 30-50 bleer samlet set…

Mange kritikere vil hævde, at maskinvasken ødelægger hele regnskabet - det er ikke korrekt så længe du undgår tørretumbleren. Undersøgelser har vist, at energiforbruget fra vugge til grav på stofbleer er ca. 20% lavere end på engangsbleer, når alle aspekter er regnet ind.

Vælg stofbleer for din økonomis skyld!
Stofbleer kan gøres rigtig billigt – fra få tusinde kroner til måske 6-7000 kr. hvis du vælger de dyrere løsninger. Så selv med de dyre blemærker er der penge at spare i forhold til engangsbleerne ... endda når vaskeomkostningerne er indregnet.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce