Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Bobby bøgerne giver mulighed for nye sproglige oplevelser!

Dato: 1. september 2020

Velkommen til Bobbys hverdag. I Bobby bøgerne følger vi Bobbys dag i vuggestuen, mens I sammen udforsker sproget. De seks bøger i BOBBY serien gør det let og hyggeligt at lege med sproget sammen med dit 1-3 årige barn.

Hvad er særligt ved Bobby bøgerne?

Læsning af børnebøger er en af de bedste aktiviteter, du kan sætte i gang, når du vil på sprog-opdagelse med dit barn. Bøger giver dit barn mulighed for at pege og derved få dig til at sætte navn på bestemte ting og tale om forskellige situationer. Dit barn vil sikkert også selv forsøge at sætte ord på det, I ser i bogen, og du har mulighed for at spørge ind til det, dit barn prøver at fortælle.

Dit barns interesse i bøger giver lyst til både at fortælle og lytte.

BOBBY bøgerne, som er målrettet aldersgruppen 1-3 år, er udviklet så både billederne, ordene, formuleringerne og historierne vækker interesse og genkendelse hos børn i aldersgruppen. Alle baggrundsbilleder i bøgerne er “virkelige” fotografier, hvorimod alle personer er tegnet. Dette skaber et univers, hvor dit barn har let ved at genkende de forskellige ting på billederne fra sin egen hverdag. Bøgerne har et fast persongalleri bestående af Bobbys familie og venner samt pædagogen “Voksen Lars”, som er der for Bobby, når han har brug for en voksen i vuggestuen. Dit barn vil hurtigt lære navne og ansigter på de forskellige personer i bøgerne at kende og vise glæde og interesse, når bøgerne læses igen og igen.

Viden om sprog til forældre

I BOBBY bøgerne er sproget inddelt i 6 forskellige områder:

  • sproglyde

  • ordforråd

  • grammatik

  • sprogforståelse

  • historiefortælling

  • kommunikative strategier


Hver enkelt Bobby bog har et naturligt fokus på et af de sproglige områder, og du kan som forældre læse om området bag på bogen. Bøgerne skal ikke bruges til at “undervise” børnene i de forskellige områder, men derimod skabe et naturligt fokus gennem højtlæsning og nærværet i læsesituationen.

Rigtig god fornøjelse med at gå på opdagelse i sproget sammen med dit barn og Bobby!

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce