Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Bæredygtigt dansk design

Dato: 19. marts 2020

Wood Mini+
Er designet så den kan følge barnet fra babytiden og frem til barnet er omkring 9 år. Begynd med Mini+ som en tremmeseng med flere praktiske indstillinger. Derefter kan Mini+ ombygges til en lille seng med eller uden rygstykke, og senere hen kan siderne på den lille seng forlænges, så den får en længde på 166 cm. Mini+ har mange mulige positioner og den er derfor en fleksibel løsning, når der skal vælges en seng til familiens yngste medlem. Med Wood Mini+ får du en samlet løsning, der dækker behovet for en seng i passende størrelser til de første mange år af barnets liv. Alt dette uden at gå på kompromis med designet. Wood Mini+ har et enkelt nordisk design i stilen som kendetegner vores børnemøbler fra Wood Collection. Wood Mini+ er tidløs i udseende med runde bløde former, som giver den et indbydende og smukt udtryk.
https://oliverfurniture.dk/collections/wood-mini
https://converter.oliverfurniture.com/#/da/

Ansvaret
Alle Oliver Furniture produkter kommer fra en bæredygtig produktion i Europa. Vores møbler designet til at følge de behov, der måtte opstå. Det er denne mulighed for at lægge til og trække fra det eksisterende produkt, for herved at forlænge dets levetid, der er den egentlig bæredygtige tanke bag Oliver Furniture.

Sikkerheden vi går ikke på kompromis
Sikkerhed og sundhed er blandt vores kerneværdier. Vores møbler er designet til at leve op til EU’s strenge standarder for sikkerhed og sundhed og de bliver løbende sikkerhedstestet. Ligesom der testes for at sikre, at maling og lak ikke afgiver giftige dampe. Alle vores produkter overholder de europæiske standarder for legetøjssikkerhed, så vel som de vigtigste EN sikkerhedsstandarder og anerkendte sundhedsmærker REACH og Oeko-Tex. For at kunne dokumentere dette har vi siden 2008 valgt at teste vores møbler ved en række tests. Vi tester løbende for giftstoffer under hver eneste produktion. Derudover tester vi for sikkerhed ved Dansk Teknologisk Institut.

Designet
Det enkle udtryk er vores æstetik. Rene linjer og rundede former, delikate detaljer og et klart formål kendetegner vores design. Vores portefølje er skarpt defineret, og produkterne kan nemt kombineres. Oliver Furniture blev grundlagt i 2003 af møbelsnedker og designer Søren Rørbæk. Firmaet er i dag baseret lige nord for København.

5 års garanti
Samtlige møbler fra Oliver Furniture leveres med 5 års garanti, der dækker fejl ved konstruktion.

https://oliverfurniture.dk/pages/om-os
Følg os på instagram
Følg os på facebook
Følg os på pinterest

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce