Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Vores Navnesutter var de første i verden :)

Dato: 25. februar 2020

Første gang jeg oplevede problemet med forsvindende og forbyttede sutter var, da min søn Frederik startede i vuggestue. Når jeg kom for at hente ham, var det oftere reglen end undtagelsen, at hans sut var forsvundet, og en andens sut var havnet i hans mund.

Pædagogerne havde forståeligt nok ikke en chance for at skelne imellem de utallige sutter, og derfor gik jeg på udkig efter en sut med navn. I alle butikker var svaret dog det samme. Jeg skulle købe en tusch og skrive navnet på sutten eller påklæbe et navneskilt, men dette holdt ikke til at blive kogt.

Det var der, jeg besluttede mig for, at det for alle forældre skulle være muligt at købe en kvalitetssut med deres barns navn indgraveret, så der kunne sættes en stopper for sutkaos, forbyttede og forsvindende sutter.

Herefter gik der et år før den helt rigtige løsning var der, og i starten af 2005 lancerede jeg Navnesutten.dk. Herefter er alt gået meget stærkt. På trods af at ikke engang sutproducenterne troede på min idé, er min lille virksomhed vokset så meget, at jeg ikke mere kan nå alt alene. Derfor er vi nu flere dygtige medarbejdere, der hjælper hinanden med at få sendt mere end 50.000 Navnesutter ud til babyer og små børn hver måned :)

Hvad er en Navnesut®?
En Navnesut er en kvalitetssut, hvorpå du kan få graveret dit barns navn eller en anden selvvalgt tekst. Som mor til små børn, ved jeg, hvor vigtig kvaliteten er, og derfor kan man på Navnesutten.dk kun købe sutter fra de førende sutproducenter i Europa og USA. Alle vores sutter er EU Standard EN 1400 godkendte samt PVC- og phthalatfri.

Lige meget om det er i dagsinstitutionen, i hjemmet eller andre steder hvor flere børn er samlet, vil Navnesutten kunne hjælpe til med at sætte en stopper for problemet med forsvindende og forbyttede sutter samt den unødige overførsel af bakterier børnene imellem. Og så gør det jo heller ikke noget, at den er flot og unik.

Navnesutten fås i mange forskellige farver og modeller, og der er mulighed for op til tre linjers tekst på Navnesutten. Fra du har bestilt, til du modtager dine Navnesutter direkte i din postkasse, går der kun 1-2 dage.

Jeg håber, du bliver lige så glad for Navnesutterne, som jeg har været for at bruge dem til mine egne børn.

Mange hilsner fra
Pia Callesen - mor til Emma, Frederik, Smilla, Christian samt opfinder af Navnesutten®

Læs mere her

Annonce