Annonce

Annonce

Lun sutteflaske til sikker temperatur på sekunder

Dato: 17. september 2018

Nu er det slut med at vække hele huset om natten mens baby græder og du igen og igen forsøger at ramme den rigtige temperatur til sutteflasken. Med det nye milkymeter™ kan du måle temperaturen i mælken mens du varmer sutteflasken i mikrobølgeovnen. På den måde er du sikker på at få den samme drikkeklare temperatur i første forsøg, og lave sutteflasken klar på sekunder. Hver eneste gang.

Med det helt nye milkymeter er det for første gang muligt at måle udviklingen i mælkens temperatur under opvarmning i mikrobølgeovnen. Det er helt simpelt. milkymeter placeres i mælken i sutteflasken, og tænder af sig selv, når det kommer i mikroovnen. Du skal holde øje med milkymeter mens sutteflasken opvarmes i mikrobølgeovnen, da det giver signal med lys, når mælken er drikkeklar. Blåt blink betyder kold, hurtigt blåt betyder at den rigtige kropsvarme temperatur nærmer sig, rødt blink betyder for varm. Ved grønt blink er mælken drikkeklar – her skal du stoppe opvarmningen.

Næringsindhold og temperatur i mælk
Næringsindhold i modermælk ødelægges, hvis det opvarmes til for høj temperatur over længere tid. Med kort og korrekt opvarmning i mikrobølgeovnen bevares alle mælkens vigtige egenskaber. Det betyder, at du med milkymeter ikke bare kan lave flasken hurtigt, ved at kontrollere temperaturen undgår du også, at mælken bliver så varm, at næringsindholdet i mælken er ødelægges.

Hurtigt, nemt, sikkert for alle
milkymeter blinker grønt, når sutteflasken er klar. Uanset hvilken mikrobølgeovn, der varmes op i, og uanset hvor meget mælk, der skal varmes op, eller hvad starttemperaturen er. Det er en fordel, når baby efterhånden skal have mere og mere mælk, og hvis andre skal give din baby sutteflaske.

milkymeter er desuden så lille, at det er let at have med i pusletasken, hvis du er på rejse, på café, eller i centret. Så kan du låne en mikroovn hvor du er, og alligevel lune flasken til den rigtige temperatur på sekunder.

Modsat almindelige termometre, der ikke kan bruges i mikrobølgeovnen, så virker
milkymeter kun inden i en tændt mikrobølgeovn. Det får sin energi fra mikrobølgerne og bruger derfor ikke batteri og skal ikke oplades. Det er let for dig som bruger, og bedre for miljøet. Det betyder desuden, at det er let at rengøre og sterilisere, da overfladen er helt ren og glat.

En dansk verdensnyhed
Milkymeter er en patenteret dansk opfindelse, skabt af to unge ingeniører fra DTU, der på egen krop har oplevet, hvor svært det er at ramme den rigtige temperatur under opvarmning af sutteflasken uden at lave mælken for varm, og bruge lang tid på at køle ned igen. Som resultat af dette opfandt og patenterede de milkymeter, der nu er tilgængelig i Danmark.

Læs mere om milkymeter på milkymeter.com eller køb produktet fra 17. september hos Kære Børn.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce