Annonce

Annonce

Forevig dine bedste babybilleder i en CEWE FOTOBOG

Dato: 1. december 2017

Med et spædbarn vokser også glæden til fotograferingen. De mange fine billeder af det lille nye familiemedlem fortjener at blive vist frem og foreviget. For fotobegejstrede forældre er det derfor oplagt at lave en personlig CEWE FOTOBOG.

Du bestemmer selv, hvad bogen skal indeholde af fotos og tekster, hvilken størrelse, indbinding og hvilket papir fotobogen skal trykkes på. Du kan f.eks. lave din CEWE FOTOBOG til en kreativ dagbog, hvor du foreviger alle de nye ting, som babyen hele tiden lærer. Ingen kan stå for søde billeder af små babyfødder eller af barnet, der har det sjovt i en bunke håndklæder. For barnet selv er det en unik og sjov mulighed for at lære om sine første år, når han eller hun senere i livet kigger på de allerførste fotos og læser de underholdende kommentarer og historier.

Du designer din CEWE FOTOBOG med CEWEs gratis bestillingssoftware. I softwaren har du mulighed for at gemme din fotobog løbende, så du kan gå til og fra den, når det passer dig. Softwaren er yderst brugervenlig med mange designfunktioner såsom cliparts, rammer, baggrunde og skabeloner, som hjælper dig med at give fotobogen præcis det udtryk, du gerne vil have.

Videoer af f.eks. det første smil eller de første skridt er en ekstra fin detalje i din personlige CEWE FOTOBOG. Det er nemt at tilføje en video: Du placerer den blot på den ønskede side i den gratis bestillingssoftware. Videoen vises så som et enkeltfoto eller en filmstribe ved siden af en QR-kode, som systemet automatisk generer. Med en smartphone eller tablet kan alle i en håndevending afspille videoen, når bogen er leveret.

Du kan se de mange forskellige formater til CEWE FOTOBOG og hente den prisbelønnede bestillingssoftware gratis på www.cewe.dk, hvor du også finder kundeeksempler og instruktionsvideoer til inspiration.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce