Annonce

Annonce

Få hele delebørn med en fælles skilsmisse

Dato: 4. august 2017

Jo yngre dit barn er, jo mere afhængig er det af jer forældre. Derfor er dit barn også ekstra sårbart, hvis I som forældre bliver skilt. Hvis du vil gøre det bedste for dit barn i den sværeste situation, kan mægling sætte en fredfyldt kurs i konfliktfyldt farvand.

”Det er en fælles beslutning at få børn, og det er et fælles ansvar at give barnet det bedst mulige liv, uanset om forældrene er sammen eller ej. Så længe forældre kan samarbejde og holder fokus på deres børn, bliver delebørn stadig hele børn,” siger Anja Brøndtved fra Interrelate, der rådgiver og mægler begge parter i forbindelse med skilsmisse.

Det bedste for børnene
Hver fjerde skilsmisse ender i Statsforvaltningen. Her var Anja Brøndtved jurist og mødte skilsmisseadvokat Louise Bomholtz. Med et ønske om at skabe bedre forhold for børn klemt i skilsmissesager, stiftede de to jurister firmaet Interrelate. Med psykologer og socialrådgivere tilknyttet tilbyder Interrelate individuelle forløb med kort behandlingstid til forældre, der skal skilles, eller blot ønsker et afklarende forløb i tilfælde af et eventuelt brud.

Få fred frem for krig
”Når forældre står på hver sin fløj, sker der en naturlig konfliktoptrapning. Alle parter risikerer at ende som tabere, når nogen udefra træffer afgørelserne. Vi har alt for ofte set det ske, og der er aldrig godt for barnet i midten. Vi ønsker at skabe fred frem for krig. Derfor repræsenterer vi gerne begge parter og fungerer som en uvildig 3. part, der hjælper forældrene til en fælles løsning, der er optimal for barnet,” forklarer Anja Brøndtved.

(For) ofte konflikt
For børns evne til at skabe stabile relationer på sigt, er det afgørende ikke at skulle mægle mellem sine forældre. Men 26% af alle skilsmissebørn oplever, at deres forældre ikke taler sammen, og 12% oplever, at forældrene tit skændes. Samtidig oplever hele 46% af alle skilsmisseforældre, at samarbejdet med den anden forælder er konfliktfyldt, viser en undersøgelse foretaget af Børns Vilkår og Egmont Fonden.

Fælles forældreansvar
”Skilsmisser er smertefulde for alle parter – børn som forældre. Når der er store følelser på spil, kan det være svært at se klart og træffe afgørelser, der er optimale – nu og på sigt. Men vi oplever – heldigvis – at alle forældre jo gerne vil deres børn det bedste. Når vi sætter dem sammen, får vi skabt et fælles fundament for at træffe beslutninger, der giver børnene de bedste forudsætninger for et godt liv,” fastslår Anja Brøndtved fra Interrelate.

Få en fælles skilsmisse
Interrelate tilbyder professionel rådgivning og konfliktmægling til forældre, der ønsker, at deres børn får den bedste liv efter skilsmissen. Med juridisk og psykologisk ekspertise bliver hvert forløb tilrettelagt individuelt med fokus på samvær, økonomi og trivsel.
- Mægling og konfliktløsning under eller efter skilsmisse
- Afklarende forløb forinden en eventuel skilsmisse
- Samarbejdskurser og rådgivning til deleforældre
- Konfliktmægling med familie eller nye kærester

Kontakt Interrelate 22 22 42 50 og læs mere på www.interrelate.dk.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce