Annonce

Annonce

HOLLY’S er dansk design i topkvalitet

Dato: 23. maj 2017

HOLLY’S er dansk design i topkvalitet

Holly’s kendetegn er firkløveren. Den firebladede kløverblomst er symbolet på lykke, og de lykkebringende firkløvere går igen på alt tøj fra Holly’s. Vi har gennem mere end 15 år designet og produceret babytøj og undertøj til juniorbørnene, med henblik på at opfylde dit barns ønske om velvære, bevægelsesfrihed og blødhed.

Kvaliteten bliver der aldrig gået på kompromis med, og det gælder alt fra farver der skal holde, trykknapper der skal kunne åbne og lukke hundredevis af gange, og at det bevarer facon og pasform og dermed ikke bliver skævt, selv efter utallige gange i vaskemaskinen. Det gør, at vi har kunder der glade fortæller at det Holly’s tøj deres førstefødte havde på, nu er gået i arv til både tredje og fjerde barn, uden det har mistet farven eller faconen. Det bliver vi stolte af, for det er lige præcis det vi gerne vil opnå. At levere smart, lækkert og klassisk babytøj som både børnene og forældrene bliver glade for.

Inspirationen til at lave Holly’s kommer mange steder fra. Det kan være et øjebliksbillede fra hverdagen, en smuk blomst, fra rejser, tilfældige ting man får øje på hvor man stopper op og tænker wauw! Den følelse vil jeg gerne have ind i Holly’s design.

Holly’s laver også sengetøj til både baby, junior og voksen. Blød og lækker 100% økologisk bomuld med det klassiske Holly’s design med firkløvere. Det er lige kommet i to nye farver. En flot dyb lilla, og en elegant navy. Det har vi introduktionspris på lige nu, så du sparer 100,- kr på baby og junior, og 150,- kr på voksen str.

Du kan finde Holly’s på vores webshop www.hollys.dk

Følg Holly’s på Instagram #hollysdk og på facebook, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.hollys.dk Så er du altid opdateret på nyheder, tilbud mm.

Brug rabatkoden nedenfor til din næste ordre på www.hollys.dk og få ekstra 20% på de i forvejen gode tilbud. Rabatkoden gælder til og med 15.juni 2017

RABATKODE : JUNE20%

Kærlig hilsen Holly’s

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce