Annonce

Annonce

My Dream fra Claessens Kids

Dato: 13. marts 2017

Sød nusse/krammeklud - Der kan hjælpe dit barn om natten
Har dit barn prøvet at vågne om natten og været bange og næsten utrøstelig?
Det sker ofte at små børn vågner i løbet af natten, hvor de græder og nogen gange næsten er utrøstelig. Det kan være en drøm eller måske er det bare mørket der virker uhyggeligt, de kan ikke give en forklaring på hvorfor de er bange.

Kid´Sleep My Dream kan hjælpe dit barn
Kid'Sleep My Dream er en super sød og smart nusse-/krammeklud fra Claessens Kids. Den lyser med et blidt og beroligende natlys, så hvis barnet vågner, så er det ikke fuldstændig mørkt. Det blide og rolige lys gør, at barnet nemt kan finde sin nusseklud og sin sut, og derfor hurtigt kan finde ro.
Desuden kan Kid´Sleep My Dream hjælpe dit barn med, at lære forskel på nat og dag. For man kan installere den til, at når det er nat så lyser den med et blåt lys og når det er tid til at stå op, så er lyset gult. Det hjælper dit barn med at få fornemmelsen for tiden og til at lære dagsrytmen.

Hvordan virker den?
Kid´Sleep My Dream har 2 sider - en sovende kanin og en vågen kanin. Man kan så installere den til at lære barnet når det er nat og når det er dag. Her installeres den til at lyse med blåt lys når det er sovetid og gult lys når det er tid til at stå op. Lampen kan installeres til at vare mellem 1 sek. og op til 9 min.. Når barnet så rører kaninen igen så aktiveres lyset.

Hvem er Claessens Kids?
Claessens Kids er en Schweizisk producent af Sleep Trainers og vågelamper i høj kvalitet til børn. Claessens Kids vil hjælpe børn og forældre med at gøre sengetid til en hyggelig stund, og samtidig lærer børn omkring tidsbegrebet, så de lærer hvornår det er sovetid og hvornår det er tid til at stå op
.
Sortiment og pris
Kid´Sleep My dream – Intelligent nusse-/krammeklud – Pris kr. 299,95
Kid'Sleep Sleeptrainers - hjælper barnet med at skelne mellem Nat og dag - Priser fra Kr. 299,95
Kid´Sleep Clock – sleeptrainer med vækkeur og natlys – Priser fra Kr. 449,95
Kid'Sleep My Lantern - vågelampe med musik – Priser fra kr. 349,95
Kwid Learningwatch – armbåndsur der hjælper barnet med at lære klokken - Priser fra kr. 279,95
Carrier Bag - en praktisk bære/pusletaske – Priser fra kr. 649,95

Hvor kan de købes?
"Kid´Sleep My Dream" kan købes hos coolshop.dk, midaconzept.dk udvalgte Ønskebørn butikker, og mange flere butikker. Spørg i din nærmeste børnebutik.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce