Annonce

Annonce

Sterile sutter på få sekunder

Dato: 1. oktober 2016

Med små børn i huset har du ofte brug for kogende vand til at varme sutteflasker, sterilisere sutter, lave mad og mange andre ting. Quooker – den kogende vandhane – leverer kogende vand på bare 1 sekund direkte fra hanen. Så behøver du ikke at vente på kogende vand med utålmodige småfolk i baggrunden. De små børn betyder som ekstra regel travlhed i hverdagen, og det kan begrænse tiden til de sædvanlige aktiviteter i køkkenet. Quooker er løsningen, hvis du vil spare tid og kræfter, når du for eksempel skal blanchere grøntsager, koge ris eller pasta, gøre gryder eller spækbrættet rent, eller hvis du bare lige skal have en hurtig kop kaffe.

Mere sikkert end din elkedel

Hvert år sker der tusindvis af skoldningsulykker. De mest alvorlige sker når en elkedel vælter. Mange af ulykkerne involverer desværre små børn. Med Quooker kan du minimere risikoen, fordi den kogende vandhane er børnesikret med en tryk og drej mekanisme og sidder fastmonteret bagest på køkkenbordet. Skulle den lille Prins Pilfinger med tiden alligevel finde ud af at åbne for Quooker, er risikoen for skoldning stadig minimal, fordi det kogende vand kommer ud som en let spray af kogende vandperler og ikke som en massiv stråle.

Du varmer kun det vand, som du behøver

Quooker er den mest effektive, energivenlige og sikre måde at få kogende vand på. Du koger kun den mængde vand, du behøver, og energi- og vandforbruget er minimalt. Faktisk koster Quooker mindre end 45 øre i døgnet ved standby.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce