Annonce

Annonce

Tag aftensmaden med i klapvognen!

Dato: 6. september 2016

NYHED fra Semper:

Tag aftensmaden med i klapvognen:
Nemme måltider i smarte klemposer
til de mindste

Hos Semper ved man, at mad, som det lille barn selv kan holde, er en populær og praktisk løsning for både børn og forældre. For lige så hyggeligt det er, at få maden serveret af far og mor, lige så fantastisk er det at kunne selv. Samtidig giver børnemad i klempose forældrene frie hænder på farten.

Nu udvider Semper derfor deres store sortiment af børnemad med intet mindre end en lille revolution, nemlig Sempers mest populære måltider i klempose. De fem nye varianter er smagsmættede klassikere, som kan nydes af madfans fra 6 måneders alderen, hvor barnet er klar til at opleve rigtig mad med mere smag.

Nemmere at tage med på tur
Sempers måltider i klempose passer perfekt til et moderne og aktivt familieliv, hvor man ikke går på kompromis med måltidernes smag og kvalitet, selvom maden indtages andre steder end ved spisebordet.

Måltiderne i klempose er mættende, velsmagende og ernæringsrigtige, og de er nemmere at tage med på tur end de klassiske glas. Med færdiglavet børnemad ved du, at hvert enkelt måltid og mellemmåltid indeholder præcist det, dit barn har brug for. Sempers produkter er tilpasset dit barns alder og behov og rummer den korrekte sammensætning af næringsstoffer.

Opskrifterne er taget fra Sempers kendte udvalg af børnemad på glas, men tilpasset den nye emballage. Derfor er konsistensen mere blød og ensartet, og dermed let for barnet at håndtere. Som altid er måltiderne lavet af de bedste råvarer og indeholder ikke konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

De fem varianter er:

Moussaka

Et ægte firserhit fra det klassiske græske køkken med kartofler, aubergine og oksekød. Mild smag med masser af grøntsager.

Lasagne

En familiefavorit med oksekød, gulerødder og durumhvedepasta, der mætter, som den skal. Smagen af den italienske klassiker er tilpasset små smagsløg.

Spaghetti Bolognese

Børnefamiliens mest populære ret, lige til at tage med på eventyr. Her er masser af grøntsager blandet i kødsovsen, fx gulerødder og løg.

Couscous med kylling

En af Sempers mest populære retter fra det mellemøstlige køkken. En let og samtidig mættende ret med kylling, couscous og rød peber.

Ris og kylling med grønsager

Løg, gulerødder, selleri og pastinak giver ekstra smag til denne lækre ret med kylling og ris.

Måltiderne kan varmes i vandbad eller spises, som de er.
120 g, vejledende pris pr stk 12,95

Måltiderne i den populære klempose forhandles i dagligvarebutikker landet over.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce