Annonce

Annonce

Boost dit barns motorik med rytmik, babysvømning og yoga

Dato: 1. august 2016

En god motorik er fundamentet for dit barns udvikling og har stor betydning for sprog, indlæring, socialisering, koncentration og trivsel. En times ugentlig rytmik, babysvømning eller børneyoga giver dit barns motorik et fantastisk boost. Samtidig giver det en unik mulighed for sjove fælles oplevelser og masser af nærvær med dit barn. Undervejs får du en masse inspiration til, hvordan du også derhjemme kan stimulere dit barn bedst muligt.

Lige nu bugner Familieskolens hjemmeside af hold, der starter efter sommerferien. Foruden de populære børnehold er der fødselsforberedelse samt kurser med motion før og efter fødslen på land og i vand. Det er lige nu udvalget er størst, men pladserne på de mest populære hold ryger lynhurtigt, så vent ikke for længe.

Familieskolen har gennem snart 30 år specialiseret sig i graviditet, fødsel og børns udvikling. Alle undervisere er faguddannede og opdaterede indenfor deres område, så kvaliteten af undervisningen er i helt top. Du kan vælge mellem hundredvis af kurser, workshops, foredrag og barselscaféer i hovedstadsområdet.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce