Annonce

Annonce

Grød på farten!

Dato: 28. juni 2016

Næsten alle børn i Norden spiser grød. At grød er så populær skyldes, at det både er sundt og mættende – og kan spises både til morgen-, middag- og aftensmad samt som mellemmåltid. Semper har lanceret fem grød, som er klar til at spise direkte fra den populære pouch/klempose emballage.

De sidste par år har pouch med børnemad vokset eksplosivt efter lanceringen af Semper´s frugt smoothies. Forældre og børn elsker den praktiske emballage. Børnene kan selv holde og spise, hvilket er en vigtig del af barnets udvikling – og de elsker det, fortæller Camilla Haar fra Semper.

Semper lancerede sine 3 Smoothies med frugt i januar 2013 og de blev hurtigt de mest solgte pouch i dansk handel. Siden har Semper udvidet serien af smoothies med de succesrige kombinationer frugt med yoghurt, frugt med fuldkorn og frugt med grøntsager.

– Grød i pouch/klempose er et lidt mere mættende mellemmåltid. De laves med havre, frugt og rapsolie. Desuden er de beriget med jern, kalcium og vitamin C, så barnet får den næring som det behøver til en dag med fuld fart på, siger Camilla Haar.

Råvarerne er som altid af børnemadskvalitet. Det betyder blandt andet, at havre og frugt er ekstra kontrolleret og noget af det bedste i verden. Sempers børnemad indeholder naturligvis heller ikke konserveringsmidler, farvestoffer, tilsat sukker eller aromastoffer.

Fire facts om grød:
• I Danmark spises 9,4 millioner portioner færdiglavet babygrød hvert år.
• Jern i grøden bidrager til barnets intellektuelle udvikling.
• Jod i grøden bidrager til at barnet vokser.
• Kalcium og fosfor i grøden giver et stærkt skelet.

Fire facts om børnemadskvalitet:
• Grænseværdierne for rester af sprøjtemidler, toksiner og tungmetaller er op til 1000 gange lavere i børnemad sammenlignet med de råvarer, som man kan købe i butikkerne.
• Kun cirka 3-5 procent af dyrkede råvarer i hele verden er af tilstrækkelig god kvalitet for at kunne godkendes til Sempers børnemad.
• Kun 6 procent af al den havre som vokser i Sverige opfylder kravene for børnemadskvalitet.
• Der bruges hverken konserveringsmidler eller farvestoffer i børnemad.

Læs mere om børnemadskvalitet her: Hvad indeholder maden?

Læs mere om sortimentet på Semper.dk eller følg os på Facebook

Forhandlere og priser
Sempers grødpouch/klemposer kan købes i alle supermarker landet over.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce