Annonce

Annonce

Undgå fladt baghoved og skæv hovedfacon

Dato: 25. maj 2016

Ergonomisk Babypude fra Babymoov

Sundhedsstyrelsen anbefaler at nyfødte ligger på ryggen for at forebygge vuggedøden.
Desværre bevirker det ofte, at babys hovedfacon påvirkes af den kraftige belastning enten på babys baghoved eller på siden at bagkraniet. Denne belastning kan resulterer i fladt baghoved (brachycephali) eller skævt kranie (plagiocephali)
Den Ergonomiske babypude er kan forebygge fladt baghoved eller skæv hovedfacon, da den er formet som en rund skal, hvor hovedet ligger. Den ergonomiske babypude er blød og ergonomisk formet, så den passer til babys hovedfacon. Babypuden er nem at tage med og passer i alle senge, lifte, stole m.m.

* Forebygge fladt baghoved / skævt kranie
* Ved tidlig brug kan den afrette fladt baghoved .
* Anbefales fra 0 til 6 måneder
* Maskinvask ved 30 grader
* Bomuld
* Fås i flere farver og modeller

Babypuden er udviklet af en fransk børnelæge Dr. Manuel Maidenberg, specielt til at tage belastningen af et område på hovedet (nemlig baghovedet) - samtidigt med at babyen kan bevæge hovedet. Puden anvendes meget i udlandet med rigtig gode resultater Hjertepuden, som den kaldes i Danmark, er blevet meget populær, da flere neonatal afdelinger har set gode resultater deraf. Flere sundhedsplejersker, kiropraktorer og fysioterapeuter anbefaler brugen deraf.

I tilfælde af allerede tegn på fladt baghoved / skæve område på baby, kan man allerede efter få ugers brug se, at det flade baghoved har rettet sig lidt op og er blevet mere rundt. Alt efter hvornår man starter med at bruge babypuden, des hurtigere/tydeligere vil forbedringen på baby baghoved/kranie kunne ses. Flere danske fysioterapeuter og kiropraktorer anbefaler den også efter de 6 måneder, hvis feks. barnet er meget stilleliggende med hovedet eller kroppen. Så selv efter 6 måneders alderen kan det flade baghoved / skæve kranie rettes op. Puden løfter ikke hovedet som en normal babypude. Babyen kan derfor stadig bevæge hovedet.
Sidenhen kan hjertepuden anvendes som stolepude til barnet.

Det siger kunderne:
"Har brugt den i 14 dage nu, og kan tydelig se en forskel.. Den kan virkelig anbefales!!"

"Selvom jeg kun har haft puderne i en uges tid, kan jeg allerede se resultater."

"Kun efter en uges brug synes jeg det har hjulpet allerede... Han bruger den når han sover, ligger på legetæppet osv."

"Jeg har hjerte puden til min dreng og det har givet store resultater i forhold til hans baghoved, efter en uge kunne jeg allerede se en forskel. I starten brugte vi den hele tiden når han lå på ryggen, men nu bruger han den kun når han skal sove. En enkelt gang har han fået moslet sig ud af den. Ville ikke have undværet den og kan kun anbefale den til andre, så de penge er givet godt ud herhjemme."

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Galleri

Klik for større udgave


Annonce