Annonce

Annonce

Gør mellemmåltidet til din baby mere grønt

Dato: 27. april 2016

Dit barn vil elske at få sunde og lækre smagsoplevelser som avokado, mynte, lime og ingefær.

Jo flere smagsoplevelser dit barn får, inden det fylder 2 år, jo mindre er sandsynligheden for, at det bliver kræsent.

Men hvordan lokker man de sunde sager i sit barn på en nem og hurtig måde?

Men hvordan lokker man de sunde sager i sit barn på en nem og hurtig måde?
Den udfordring løser tre nye spiseklar Green Smoothie varianter af 100 % frugt og grønt fra Semper. De er sprængfyldt med vitaminer og kommer i den populære klempose, de såkaldte pouches, som kun kræver, at du skruer låget af. De nye smagsvarianter har spændende krydrede strejf af de smage, vi voksne kender fra vores egne sunde juices og smoothies som gulerod, avokado, ingefær, mynte og lime, men tilpasset små smagsløg uden tilsat sukker eller tilsætningsstoffer.

Hverdagen og det sunde valg til dit barn bliver unægteligt nemmere, når du slipper for at skrælle, mose og medbringe Tupperware. Det er nemlig klaret for dig med Sempers Green Smoothies. Med den smarte klempose er emballagen tilpasset små børnehænder, så dit barn selv kan holde om grøntsagssmoothien, og enten selv, eller med lidt hjælp fra dig, kan spise det lækre og nærende indhold. Det er et vigtigt led i børns udvikling og giver dig samtidig frie hænder til at få klaret praktiske gøremål eller til at tage en velfortjent pause.

Den dårlige samvittighed over at købe færdiglavet børnemad, kan du lade blive hjemme med Tupperwaren, for faktisk stiller lovgivningen langt højere krav til færdiglavet børnemad end til almindelig mad. Det betyder, at grænseværdierne for indholdet af pesticider, toksiner og tungmetaller er meget lavere, end de er for mad til voksne. Reelt er børnemad derfor noget af det reneste mad, du kan købe.

Med færdiglavet børnemad fra Semper ved du altså, at hvert enkelt måltid og mellemmåltid indeholder præcist det, dit barn har brug for

Smart indpakning gør det nemt og sjovt

Med den smarte emballage, kan barnet selv kan sidde og spise, måske med lidt hjælp fra mor. Det er en vigtig del af barnets udvikling at få lov til at spise selv, og Semper Smoothie passer godt i en lille barnehånd. Med Sempers spiseklar Smoothie og grød er mellemmåltidet lidt hyggeligere og sjovere for små hænder som kan selv. Smart på tur. Frugt og grønt er sprængfyldt med vitaminer og er godt som mellemmåltid eller dessert. Med Sempers pouch/klempose har du et nemt og sundt mellemmåltid med i pulsetasken, når I skal på udflugt, besøge mormor eller på cafébesøg. Den kan også være en del af madpakken eller bruges som topping på grød.

Vi har fyldt frugt og grøntsager i klemposerne med lige så stor omhu, som du selv ville have gjort det, men lige til at tage med på tur uden besvær.

Børnemadskvalitet er en hjertesag

Hos Semper gør vi os umage i at hjælpe dig til en nemmere hverdag, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vidste du fx, at der stilles langt højere krav til færdiglavet børnemad end til almindelig mad? Læs mere om børnemad og kvalitet her:

Hvad indeholder maden?
Børnemadskvalitet

Se vores produkter

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Galleri

Klik for større udgave


Annonce