Annonce

Annonce

SÅDAN INTRODUCERER DU SUND OG FRISK MAD FOR DIN BABY

Dato: 4. januar 2016

SÅDAN INTRODUCERER DU SUND OG FRISK MAD FOR DIN BABY

KIDSME FOOD FEEDER
Den prisbelønnede Food Feeder fra Kidsme er optimal til din baby, når den skal til at udforske og nyde friske og sunde fødevarer, på en sikker og tryg måde.
Food Feederen er meget populær, fordi den har en silikonetud, som babyen skal spise af, i stedet for et net. Det gør den mere behagelig for dit barn at spise af, og er samtidig også mere hygiejnisk. Derudover er Kidsme Food Feeder også for de fleste børn mere genkendelig, i form af den ligner meget på en almindelig sut, og kan derfor også være med til, at give babyen en god og hyggelig oplevelse ved introduktion af alm. fødevarer.

FUNKTIONEL OG GOD KVALITET
Silikonen er lavet i høj kvalitet og er medicinal godkendt. Hvis babyen har ømme gummer, kan det anbefales at komme et køligt stykke frugt eller grønt i silikonetuden, hvor så den ruflede og kølende silikone-suttetud lindre på smerten.

ERGONOMISK DESIGN
Food Feederen er designet så den er nem for de små hænder at holde på og at bruge. Det hjælper samtidig din barn med selv at deltage aktivt, når I skal spise, fordi barnet motiveres til selv at tage maden og putte det i munden, uden din hjælp

NYD FRISK OG SUND MAD
Der er ingen grund til at mose eller blende maden for meget. Du skal blot forberede maden i små bidder, og fylde stykkerne i Food Feederen. Du behøver ikke at bekymre dig for, om babyen får maden galt i halsen, for Food Feederen sikre, at madens konsistens svarer til den størrelse huller, som er i silikonetuden.
Silikonetuden kommer i 3 str, ( str. S, M og L ) der er tilpasset forskellige aldre. Den kan udskiftes og købes separat i pakning af 2 stk.

PERFEKT NÅR I ER PÅ TUR
Med Kidsme Food Feeder er det enkelt at have frisk og sund mad med på tur til din baby, fordi den har et låg der holder silikonetuden ren.

PRIS
Kidsme Food Feeder har en Vejl. Udsalgspris på kr. 89,95 for 1 stk..
Derudover kan der købes ekstra silikonetud i pakning af 2 stk., der har Vejl. Udsalgspris kr. 49,95.

HVOR KAN KIDSME KØBES
Kidsme forhandles hos Ønskebørn, udvalgte Kære Børn, udvalgte apoteker, samt flere anerkendte webbutikker som, babadut.dk, med24.dk og zmartland.com.
Kidsme distribueres af Cepelo A/S. For nærmere information kan du kontakte info@cepelo.dk

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce