Annonce

Annonce

Har du født ved kejsersnit?

Dato: 1. januar 2016

Hvert år fødes 21% af danske børn ved kejsersnit. Det vil sige at ca. 12.000 danske kvinder hvert år, bliver mødre ved en stor maveoperation, og bagefter skal komme sig fysisk og måske også psykisk. Er du én af dem?

Har du gjort dig tanker om, hvordan du skal få mavemusklerne til at arbejde sammen igen? Hvordan du skal behandle dit ar, for at få det pænt og smidigt? Hvordan man bedst stimulerer et barn der er født ved kejsersnit? Om du nogensinde kommer til at føde vaginalt, hvis du da drømmer om det?

Så vil du sikkert blive positivt overrasket over, at der nu er et specialsyet 8 ugers optræningsforløb parat til dig. Et helt unikt online koncept, hvor fysioterapeutisk genoptræning følges med et jordemoderfagligt efterfødselsforløb. Hjemme i din egen stue, mens baby sover, og når det passer ind ifht evt andre børn.

De første 6 uger træner du ca. 15 min DAGLIGT, de sidste 2 uger træner du kun 3 gange om ugen á ca. 30 min. De første 4 uger er øvelserne så ’blide’ at du ikke behøver at klæde om, men kan gøre det indimellem alt det andet vi ved du har travlt med! Du kan gå i gang, når det er fire uger siden du har født.

I løbet af de otte uger, bliver du en del af et landsdækkende netværk for mødre, der har født på denne måde. Vi kalder os for ”Kejserinderne”.

Hver uge lander et målrettet træningsprogram i din inbox, med videoer og grundige instruktioner ved fysioterapeut Heidi Holm. Jordemoder Anne Ruby, står bag det ugentlige jordemodermodul, der lærer dig om de særlige behov dit kejsersnitbarn har, og gradvist hjælper dig med at bearbejde din fødselsoplevelse, hvis du har brug for det. Du lærer babymassage, arvævsbehandling og at forstå din krop efter kejsersnittet.

Sagt om ”Kejserinderne online”:

Mette Sigtenbjerggaard, kejserinde:
”En høj grad af faglighed, masser af empati og inspirerende øvelser gjorde træningsforløbet motiverende for mig. På otte uger fik jeg den følelsesløse hud omkring arret vækket til live og genskabt følelsen af helhed og styrke i mave- og rygregionen. Og så fik jeg nuanceret mine oplevelser og min viden omkring kejsersnittet. Hvorfor lade være?”

Louise Nors, kejserinde:
”Kejserindernes online efterfødselsforløb kan jeg varmt anbefale. Oplevede selv forløbet, som skræddersyet til mig, mit kejsersnit og min hverdag. Der bliver gået i dybden både fysisk og psykisk, og onlinemediet gør det muligt at tilgå uafhængigt af tid og sted.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Galleri

Klik for større udgave


Annonce