Annonce

Annonce

I hovedet på en bleudvikler

Dato: 13. januar 2016

Hvis du kommer til at sidde ved siden af Maria Holmberg til en middag, får du et noget anderledes svar på spørgsmålet: ”Hvad arbejder du så med”? Maria arbejder nemlig som bleudvikler, eller rettere som ansvarlig for et af områderne på Liberos innovationscenter i Göteborg. Hun er også en af dem, der var været med til at udvikle vores seneste stolthed - den superbløde Libero Touch - vores blødeste ble nogensinde!

Lad mig høre, Maria, hvad laver en bleudvikler egentlig?

Det korte svar er, at vi udvikler fremtidens bleer. Det lidt længere svar er, at vi arbejder med ideer til nye projekter, og med hvordan vi kan forbedre de bleer, der allerede findes. Vores fulde fokus er altid på barnet og dets forældre, og nogle gange kan vi bruge flere uger på små detaljer, som hvordan forskellige lukkemekanismer påvirker pasformen. Ofte er detaljerne faktisk helt afgørende for at få et rigtigt godt produkt.

Hvordan foregik udviklingen af Libero Touch?

Vi starter altid med at lytte til forældrene og pejle os ind på deres behov. Hvad fungerer godt, og hvad fungerer mindre godt? Hvad, synes de, er besværligt? Hvordan forbedrer vi barnets oplevelse? I tilfældet med Libero Touch handlede det om et behov for en endnu blødere og mere behagelig ble end dem, der allerede findes. Det er et ønske, som mange forældre har givet udtryk for. Vi har arbejdet utroligt meget med de materialer, som anvendes i Libero Touch, og vores vision var, at bleen skulle føles som blødt og dejligt undertøj. For at komme i mål med det, var vi nødt til at udvikle et helt nyt, unikt materiale. Sådan noget er virkeligt spændende at arbejde med.

Og hvordan ved I, at Libero Touch virkelig holder, hvad den lover?

Vi tester altid vores produkter omhyggeligt, inden de kommer ud i butikkerne. Først på laboratoriet og derefter i virkelige situationer, hvor børn bruger bleerne på forskellige måder. Vi ser meget på, hvordan barnet bevæger sig, og hvordan bleens pasform påvirkes af forskellige bevægelser. I sidste ende ligger der mange tests og mange børn, som har godkendt Libero Touch, forud for, at vi føler os sikre på, at den lever op til vores egne og forældrenes forventninger. Vi er virkelig stolte over al den viden og omtanke, som til sidst resulterede i Libero Touch - som på alle måder er et rigtigt lille mesterværk!

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce