Annonce

Annonce

Få 25% i rabat på Milker Ammetøj i december

Dato: 4. december 2013

I december måned kan alle besøgende fra Netsundhedsplejeske.dk få 25 % på alle varer på Milker.dk. Du får rabatten ved at indtaste rabatkoden netsyg25 ved betaling.

Køb smart økologisk ammetøj fra danske Milker – smukke ammebluser og ammekjoler, sommerkjoler og toppe, der er designet til at du kan amme diskret og let.

Milker har siden 2005 udelukkende designet ammetøj, der henvender sig til nybagte mødre, der ammer.

Tøjet er designet til kvinder, der lige har født, og er lavet i behagelige materialer, god pasform og i en kvalitet, så tøjet kan vaskes igen og igen og stadig se pænt og nyt ud.

Alle styles er designet, så de åbnes under brystet, så du let kan komme til din ammebh.

Ammetøj fra Milker er en garanti for kvalitet og godt design, og vi garanterer at vore styles vil blive dine foretrukne mens du ammer.

Ammetøj fra Milker er skabt for at gøre det lettere og sundere at være ammende mor. Den unikke ammeåbning sikrer, at moren kan amme diskret og enkelt uden at blotte sig.

Milkers ammetøj gør også, at den ammende undgår unødig træk og kulde, som normalt kan medvirke til at give brystbetændelse.

Vi har desuden netop nu udsalg på vores styles fra sidste år, så du kan gøre et kup netop nu.

Om Milker:

Milker er en stolt specialproducent af ammetøj, der gør det nemmere at være ammende mor. Vi tror på, at det er uhyre vigtigt at børn bliver ammet især de første 6-12 måneder af deres liv. Alt peger på, at børn der er blevet ammet, klarer sig bedre på en række parametre og generelt er mere modstandsdygtige overfor sygdomme.

Vores mål er at skabe tøj til gravide og ammende mødre, som er både praktisk og smart. Vores kollektioner af ammebluser og ammekjoler er blandt de absolut mest efterspurgte i Europa og har et mere varieret design end noget andet mærke.

Alle styles er produceret i bæredygtige naturmaterialer. En stor del af kollektionen produceres i certificeret økologisk bomuld og kaldes Milker Organic.

Alle styles kan bruges både mens man ammer og bagefter. Designer og indehaver af Milker er Adelaide Hamburger, som selv har 3 børn.

Besøg vores webshop eller vores butik på Dyrehavevej 8 i Klampenborg.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce