Annonce

Annonce

Svar: Rejse med baby 4,5 måneder


11. september 2016

Alder:
4 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

Hej med dig

Tak for dit brev :) Det lyder dejligt med en ferie :)

Det lyder som om, at I skal rejse langt, når I skal mellemlande. Jeg vil derfor foreslå jer, at I tager kontakt til flyselskabet og undersøger muligheden for at få plads på et af de forreste sæder, hvor der er ekstra benplads, og hvor man nogle gange kan leje en lift, som barnet kan ligge i. Det kommer lidt an på, hvor I skal hen, om der er denne mulighed.

I skal være opmærksomme på, at små børn har svært ved at trykudligne ved op og især nedstigninger. Derfor kan det være rigtig godt, hvis du kan amme eller give jeres dreng en flaske, netop for at hjælpe ham til at udligne trykket.

Med hensyn til at medbringe sin egen klapvogn eller barnevogn helt ud til flyet, så skal I aftale dette med flyselskabet. ...


Annonce

... Der gælder forskellige regler efter, hvem I flyver med. Det er også muligt at sende barnevogn eller klapvogn med som bagage, - så I har vognen når I når jeres rejsemål, men I har den så naturligvis ikke under mellemlandingen. I kan læse mere på Airshells.com.

Hvis I skal flyve fra Københavns lufthavn, så kan der også lånes en klapvogn - og måske flyselskabet kan oplyse jer om, om dette også er muligt der, hvor I skal mellemlande...


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Foredrag med Helen

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen

Mandag 26. nov.: Sådan får du dit barn til at sove, DOKK1, Store Sal

Se flere foredrag med Helen ...


Hvor gode klapvognene er, tør jeg desværre ikke svare på. Der findes jo rigtig mange forskellige former for klapvogne og i mange kvaliteter.

Alternativt kan I medbringe en bæresele eller en slynge, som I kan bære jeres dreng i, når I går rundt i lufthavnen, skal mellemlande osv.

Håber du kan bruge dette videre - rigtig meget held og lykke :)

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om transport og ferie:

8. november 2017 | Transport og ferie | 4 mdr.

På ferie i Danmark

Hej Helen, 1000 tak for dine meget brugbare råd. Det er så rart at få nogle...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Udstyr

Tænk fremad når du skal vælge, hvad du køber til dit barn. Et barn får brug for rigtig mange ting og meget er ofte dyrt og bruges kun i kort tid. Derfor kan visse ting købes brugt, eller måske kan I låne eller arve. Det kan godt betale sig.

Autostol, kravlegår og andre babyting kan lejes flere steder og til meget fornuftige priser.

Senge, høje stole, autostole, og andre større anskaffelser bør være mærket DVN (Dansk Varefakta Nævn) eller DS (Dansk Standard). Det er...

Læs mere i Babylex

Brystopereret

Mange kvinder bliver idag brystopereret. En brystoperation kan både være en brystreduktion, hvor man har fjernet noget af brystet og en brystimplantation, hvor man har gjort brysterne større.

Mange kvinder bekymrer sig om hvorvidt de vil kunne amme deres barn, når de er brystopererede og der er ikke andet at gøre, end at se hvad tiden bringer. Nogle kvinder vil fint kunne amme, det afhænger meget af operationsmåden. En del kvinder ammer delvist, giver altså bryst og supplerer med...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine tidligere svar, det er så dejligt at skrive til dig, du giver altid sådan nogle gode varme råd.

Det er dejligt at kunne skrive til dig, når man er bekymret.

Hilsen
Guldklumpens mor


Annoncer

Annonce