Annonce

Annonce

Svar: Thailand med 8 måneder baby


21. februar 2014

Alder:
8 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Transport og ferie.

Kære J´s mor

Åh hvor lyder det bare skøøønt med en rejse til Thailand - tag mig med!

Du kan og bør bruge vand fra flaske - både til modermælkserstatning og til den mad du vil lave til jeres datter. Du behøver ikke koge flaskevandet først, men kan bruge det, som du ville bruge vand fra hanen derhjemme. Nogle vælge dog at koge det, fordi det kan have en lidt anden smag, men i forhold til hygiejne tænker jeg at det ikke burde være nødvendigt og om kogning egentlig ændrer smagen tør jeg ikke sige:)

Jeg vil som udgangspunkt vælge at bruge flaskevand til alt - også tandbørstning - for en sikkerheds skyld. Det vil være rigtig dumt at komme hjem med maveonde på grund af ...


Annonce

... vandhanevand...

Det eneste jeg ville bruge vand fra hanen til er opvask af tallerkener og glas/kopper og jeg ville efterfølgende tørre dem godt af med et rent klæde. Hun kan spise af bestik, tallerkener osv. ligesom I andre. Om jeg ville bruge flaskevand eller vandhanevand til sterilisatoren - i princippet kan du sikkert bruge begge dele, men jeg ville nok stadig bruge flaskevand .. egentlig nok bare for at "gå med livrem og seler".


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Foredrag med Helen

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen

Mandag 26. nov.: Sådan får du dit barn til at sove, DOKK1, Store Sal

Se flere foredrag med Helen ...


Vær opmærksom på at sige nej tak til isterninger - både fordi de kan være lavet med urent vand, men også fordi man siger, at det kolde kan være med til at slå maven i stykker.

Husk solcreme og soltøj med indbygget solfaktor :) Og rigtig god rejse!

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om transport og ferie:

8. november 2017 | Transport og ferie | 4 mdr.

På ferie i Danmark

Hej Helen, 1000 tak for dine meget brugbare råd. Det er så rart at få nogle...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Donorhjælp

Hvis man ikke kan blive gravid på almindeligvis, så kan man benytte sig af en donor. Og i Danmark er der to muligheder:

1. Donor med sæd:
Kvinder der ikke har nogen mandling partner eller hvor den mandlige partners sædkvalitet ikke kan anvendes til befrugtning, har mulighed for at blive gravide med en sæddoner.

Sæddonation kan både være anonym og åben. På lægeklinikker vil den normalt være anonym, hvor man kan få åbne donorer på jordemoderklinikker.

Læs mere i Babylex

Episiotomi

Episiotomi er når kvinder under en fødsel klippes i mellemkødet. Man klipper i det stykke, der er mellem skeden og endetarmsåbningen, og man gør det for at barnet bedre kan komme ud.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit sidste svar. Jeg viste min mand mit brev, som du foreslog, og han blev helt ked af det da han så det. Det satte en masse samtaler i gang herhjemme, og det hele går meget bedre nu. Vi har delt tingene mere op, så det ikke kun er mig der tager mig af hus + børn, men han også begynder at komme mere på banen. Det er rigtig rart.

Du skal bare have så meget tak. Både for en super brevkasse, men også for dine små puf. :)

Kærlig hilsen
Christine, mor til to


Annoncer

Annonce