Annonce

Annonce

Svar: Autostol - skrig og skrål når han bliver træt


14. juli 2012

Alder:
6 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Transport og ferie.

Hej med dig

Tak for dit brev :)

Du skal naturligvis sikre dig at din dreng ikke er ked af autostolen, fordi den er ved at være for lille til ham, selerne strammer eller andet, så den er ubehagelig at sidde i. Det er vigtigt at han sidder godt.

Vær også opmærksom på at det nogle gange kan blive meget varmt i en autostol og når han ikke rigtigt kan ændre stilling, så kan det godt irritere ham og gøre ham ekstra ked af det og uroligt, fordi han simpelthen sveder og får det for varmt. Måske kan det derfor hjælpe med lidt mindre tøj, eller du kan nogle gange hjælpe ham med at skifte lidt stilling ved at komme din hånd ind under blenumsen og løfte ham lidt.

Når det er sagt, så tænker jeg dog også at det er helt naturligt at han har svært ved at skulle sove i sin stol og sover langt ...


Annonce

... bedre, hvis han kan ligge ned i sin seng eller barnevogn. De fleste af os, vil jo også helst ligge i vores seng (eller måske på sofaen) når vi skal sove og sover dårligt i en stol ... :) Derfor vil det være rigtig godt, hvis du kunne forsøge at finde en rytme, hvor han ikke behøver sove i autostolen, men så I kører når han er vågen og så kan han sove, når I kommer frem eller lige før I tager af sted.


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Foredrag med Helen

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen

Mandag 26. nov.: Sådan får du dit barn til at sove, DOKK1, Store Sal

Se flere foredrag med Helen ...


Og hvis han skal sove undervejs, så vil det være en rigtig god idé at du giver ham mælk og først putter ham i autostolen lige der, hvor han næsten sover, så han er parat til at skulle sove og dermed puttes i sin stol - og ikke starter med at være vågen i stolen og derefter forventes at kunne falde i søvn i stolen ... :)

Håber du kan bruge disse tanker lidt videre, fortsat held og lykke :)

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om transport og ferie:

8. november 2017 | Transport og ferie | 4 mdr.

På ferie i Danmark

Hej Helen, 1000 tak for dine meget brugbare råd. Det er så rart at få nogle...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Brystpumpe

En brystpumpe er en pumpe, som kan stimulere til mælkedannelse og som kan malke mælk ud af kvindens bryst.

Der findes både manuelle og elektriske brystpumper og hvilken type pumpe du bør vælge, afhænger helt af dit behov for udmalkning.

Den manuelle brystpumpe vil ofte være god, hvis man som kvinde ammer og kun en gang imellem - f.eks. i forbindelse med en enkelt tur i byen - har brug for at malke overskydende mælk ud. Det er altså en pumpe der fint kan bruges,...

Læs mere i Babylex

Psykisk udvikling

Lige fra dit barn bliver født er det aktivt kommunikerende. Det har brug for at blive taget op, hold om, trøstet og beroliget, snakket med, kærtegnet osv.

Børn vil altid have brug for at blive set og hørt. De har brug for at vide, at de har en vigtig plads i familien og at det er dejligt at være sammen med dem.

I en travl hverdag, kan børn nogle gange bliver overset og er dit barn meget uroligt og pylret, så prøv altid at overveje om du mon har vist dit barn nok...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Helen har altid et godt råd og det som overrasker mig mest er faktisk hvor go' hun er til at sætte sig ind i min verden og hvordan hun hurtigt fornemmer hvordan hun skal takle mig som person.

Camilla Martin


Annoncer

Annonce