Annonce

Annonce

Svar: Rejse med fly


14. juni 2012

Alder:
6 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Transport og ferie.

Kære Mor

Din dreng vil ikke kunne udligne trykket i ørene på samme måde som I voksne, når I skal flyve og derfor kan det være en hjælp for ham, at få noget at drikke og noget at sutte på, så han synker. Det er når han synker, at trykket udlignes. Det er også derfor man før hen i tiden altid fik bolcher og lignende, når man skulle flyve ...

Han er naturligvis for lille til bolcher og tyggegummi, men når han er 10 måneder vil han f.eks. godt kunne gumle på lidt rosiner og det kan være en mulighed at tage dette med til ham i flyet. Det kan på samme måde være en god idé at medbringe lidt mme og jeg vil her foreslå at I køber det på brik.

Jeg har hørt om forældre der er blevet bedt om at kassere deres medbragte mme, grød osv. til barnet, og det er naturligvis ærgerligt. Men, de fleste gange er det ikke noget problem og det vil være okay at medbringe babymad og mælk til ...


Annonce

... barnet. Man skal dog være opmærksom på at man skal kunne "bevise væskens ægthed" - du skal altså kunne bevise at du har brug for mme, fordi du har et barn på armen og at det er mme du medbringer. Så må du normalt godt medbringe det. Jeg ville her vælge at medbringe 1-2 brikker mme, netop fordi det er en lukket steril beholder og ingen kan være i tvivl om hvad det er - det kan man jo godt med mme-pulver .. :) Samtidig behøver mme på brik ikke at blive opvarmet, når det skal serveres.


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Foredrag med Helen

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen

Mandag 26. nov.: Sådan får du dit barn til at sove, DOKK1, Store Sal

Se flere foredrag med Helen ...


Hvis I ikke får lov til at tage babymad og mme med igennem security, så må I købe vand når I er gået igennem og han kan fint få vand at drikke, når I flyver. Det kan også være at I kan få lidt te til ham ... Bruger han sut, vil han også kunne sidde og sutte på den og det kan også være med til at udligne trykket i ørerne :)

Håber du kan bruge dette videre, fortsat held og lykke og rigtig god rejse! :)

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om transport og ferie:

8. november 2017 | Transport og ferie | 4 mdr.

På ferie i Danmark

Hej Helen, 1000 tak for dine meget brugbare råd. Det er så rart at få nogle...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Suttekæde

En suttekæde er en kæde, som holder sutten ved barnet. Den fungerer ved at den sidder både på sutten og sættes fast i barnets tøj. Det kan være meget praktisk for forældrene, men kæden skal opfylde visse krav, for ikke at være farlig for barnet.

Sikkerhedsstyrelsen tester jævnligt suttekæder og det er desværre ikke alle suttekæder, der lever op til sikkerheden.

Det anbefales at:

- En kæde må ikke være mere end 22 cm lang, da barnet så kan få den...

Læs mere i Babylex

Æbler og æblemos

Barnet kan fra 6 måneder spise al slagt frugt, frisk eller kogt. Frugten skal stadig moses. Små bløde frugtstykker gives, når barnet kan tygge maden. Frugt kan gives sammen med grød og som dessert efter et grøntsagsmåltid.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak for din hjælp til ammestop. Jeg har i denne uge endelig lagt amningen på hylden, og lillepigen har ikke sagt et kvæk. Hun falder så pænt i søvn, imens jeg synger for hende. Hun er så dygtig, og jeg er glad for, at det har været så let. Der er selvfølgelig stadig mælk i mine bryster, men de er ikke spændte. Så tusind tak for dine råd...

Hilsen en mor, der gerne ville gøre ammestop så let som muligt for både mor og barn.


Annoncer

Annonce