Annonce

Annonce

Svar: Babyindsats til cykeltrailer


20. september 2011

Alder:
1 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Transport og ferie.

Kære NM

Helt små børn kan som udgangspunkt godt transporteres i en babyindsats i en cykeltrailer. Det vil sige en indsats lavet specielt til formålet og dermed sikker at bruge til cykling (man skal ikke bare sætte sin almindelige lift i traileren ...:)).

Der kan være forskel på modellerne og der er så vidt jeg ved, flere muligheder på markedet. Med hensyn til aldersangivelser må du forhøre dig hos producenten, jeg mener at nogle først anbefales fra 3 måneder alderen ... men mener også at man godt kan få modeller, som kan bruges fra barnet er 5-6 uger, det må du dog ikke hænge mig op på :)

Det vil naturligt aldrig være helt så sikkert at køre med sine børn i en ...


Annonce

... cykeltrailer, som at have dem med i bilen ... men det kan være en praktisk måde at komme omkring på, når man har flere børn, der skal transpoteres :)


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Foredrag med Helen

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen

Mandag 26. nov.: Sådan får du dit barn til at sove, DOKK1, Store Sal

Se flere foredrag med Helen ...


Babyindsatsen vil normalt være af en type, hvor barnet ligger ned og det vil sige, at barnet naturligt også har støtte under hovedet. Derudover vil barnet være spændt fast. Barnet vil kunne bruge babyindsatsen til det er ca 9 måneder gammelt. Og netop omkring 9 måneders alderen vil barnet normalt selv kunne sidde og vil derfor kunne sidde fastspændt i cykeltraileren eller bag på den voksnes cykel. Og netop i denne alder, vil man også kunne købe og bør man bruge cykelhjelm til barnet.

Håber du kan bruge dette videre, fortsat held og lykke :)

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om transport og ferie:

8. november 2017 | Transport og ferie | 4 mdr.

På ferie i Danmark

Hej Helen, 1000 tak for dine meget brugbare råd. Det er så rart at få nogle...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Efterveer

Efter fødslen skal livmoderen trække sig sammen til normal størrelse igen,- disse sammentrækninger kalder man efterveer. Efterveer er ofte værst for flergangsfødende og når barnet bliver ammet. Under amningen produceres hormonet oxytocin, der får livmoderen til at trække sig sammen.

Læs mere i Babylex

Menstruation

Det er meget forskelligt hvornår menstruationen begynder igen efter en fødsel. Det at man ammer udskyder som regel menstruationstidspunktet. Som regel kommer menstruationen tidligst igen efter ca. 8 uger og det er helt normalt, at der kan gå op til et år før menstruationen kommer igen. Det er dog vigtigt stadig at bruge prævention i denne periode, da du ikke kan vide hvornår din ægløsning vil indtræde og du kan derfor godt blive gravid selvom du ammer.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tusind tak for denne form for brevkasse - den er helt fantastisk for en 1. gangs mor som mig, som altid er bekymret for om jeg nu gør tingene godt nok:-) Så et tak herfra.

Helle, mor til dreng på 1 år


Annoncer

Annonce