Annonce

Annonce

Svar: Putning i barnevogn - del 2.


3. maj 2021

Kategori:
Alder:
11 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

Hej med dig

Dejligt at høre, at du kunne bruge mit sidste svar :)

Det er rigtig godt, at du allerede tager din datter med i barnevognen, når I handler. På den måde lærer hun at forbinde sin barnevogn med noget godt, hyggeligt og rart, og jo flere små ture I kan tage, hvor hun synes det er sjovt, jo bedre er det.

Det er selvfølgelig helt okay, at du giver hende legetøj og lignende som underholdning - du kan også prøve at lade hende sidde med nogle af varerne, så hun på den måde er mere aktiv, når I handler sammen eller du kan give hende lidt at spise, som også kan aflede lidt. Ligesom du naturligvis gerne må småsnakke med hende, om de forskellige ting I ser på jeres vej osv. - hvilket du sandsynligvis også allerede gør - så bliv ved med det:)

Lige nu er det vigtigste, at hun forbinder sin barnevogn med noget hyggeligt og rart, så de ture I tager forbliver gode. Du skal helst ikke trække tiden så meget ud, at hun ender med at ...


Annonce

... blive for ked af det. Hun må dog gerne ende med at falde i søvn, da det jo er dit endelige mål, men det er ikke det, som skal være jeres fokus lige nu.

Du er nødt til at prøve dig lidt frem og se, hvad din datter virker parat til. Jo mere tryg hun bliver for sin barnevogn generelt, jo større sandsynlighed er der for, at hun også vil kunne falde i søvn i den - og det på en stille og rolig måde. Så igen - jo flere små ture I kan have som er hyggelige og sjove, jo bedre vil det være, eller sagt på en anden måde, jo flere små succesoplevelser med barnevognen, I har at bygge videre på, jo bedre. Hvor lang tid det vil tage, jeg kan desværre ikke sige, da det er meget individuelt. Men bare det, at du allerede oplever, at de fleste af jeres indkøbeture faktisk går okay, er super godt og vigtigt.


Helens bog om børn og søvn
LÆS OGSÅ HELENS BESTSELLER: "Helens bog om børn og søvn" - sådan får du dit barn til at sove

Håber du kan bruge dette lidt videre, selvom jeg ikke kan sige, om det er 1, 2 eller ... 5 uger, det må tiden vise... :)

Rigtig meget held og lykke!

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om sovevaner:

7. maj 2021 | Sovevaner | 18 mdr.

Søvn / Putning - 18 mdr.

Kære Helen , Jeg skriver til dig ifht. vores søn på 18, snart 19 mdr. og...

Læs hele brevet og Helens svar


6. maj 2021 | Sovevaner | 9 mdr.

Ændre rytme del 3

Hej igen UNDSKYLD jeg glemte et vigtigt spørgsmål :) I forbindelse med...

Læs hele brevet og Helens svar


6. maj 2021 | Sovevaner | 9 mdr.

Ændre søvnrytme del 2

Hej Helen Tak for dit hurtige og gode svar. Det er virkelig fedt med input....

Læs hele brevet og Helens svar


5. maj 2021 | Sovevaner | 2 mdr.

Søvnrytme - skal den ændres?

Kære Helen Så melder det første spørgsmål sig angående den lille ny. Det...

Læs hele brevet og Helens svar


5. maj 2021 | Sovevaner | 9 mdr.

Ændre soverytme ifm dagpleje

Hej Helen Min dejlige dreng begynder indkøring i dagplejen om ca. en måned....

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Natamning

Mælkeproduktionen sker også om natten og i den første tid efter fødslen er det en rigtig god idé at amme om natten.

De fleste børn vil i de første måneder have behov for amning om natten og det er først efter 6 mdr´s alderen, at man siger at barnet rent ernæringsmæssigt ikke længere har behov.
Hvis man ammer meget om natten efter 6 mdr´s alderen er der risiko for at mælken fylder så meget, at barnet ikke spiser tilstrækkeligt med skemad i løbet af dagen.

Når...

Læs mere i Babylex

Spinalbedøvelse

Spinalbedøvelse er en bedøvelsesform, som bruges ved blandt andet kejsersnit. Man lægger bedøvelsen ind via en kanyle, som føres ind i rygmarvskanalen og kvinden bedøves fuldt fra taljen og ned.

Bedøvelsen gør som regel ikke særlig ondt at få lagt, og det tager meget kort tid at lægge den. Spinalbedøvelse har den fordel at kvinden er vågen under kejsersnittet og derfor kan følge med i fødslen af barnet - og også se barnet med det samme, barnet kommer ud. Der sættes en skærm op,...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Du är min absoluta förebild inom allt med barn och allt som rör barnuppfostran/sömn/mat/sjukdom. Trots att jag aldrig träffat dig känner jag ett 100% förtroende och respekt för dig och känner att din syn på barn och hur man ska hantera olika situationer är helt rätt. Det finns så många metoder och syn på området idag men du har en sån sund och kärleksfull inställning.

För att sammanfatta det jag precis skrev: Du är min "guru" inom området och jag är glad att jag Tack vare min danska svärmor fann din sida och äntligen kunde få den hjälp och feedback jag så väl behövde!

Tack
/Erika


Annonce