Annonce

Annonce

Svar: Perler i ovnen


7. juni 2012

Kategori:
Alder:
0 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Graviditet.

Kære Anette

Tak for dit brev og tillykke med at du venter dig - hvor er det dejligt at I skal have en lille en mere og at det er lykkes, når du nu har været gravid uden for livmoderen før. Det har været en dramatisk oplevelse og så meget desto dejligere, at der nu er en lille på vej :)

De sidste år er der blevet mere og mere fokus på at vi som gravide skal tænke os godt om, når det kommer til brug af forskellige kemikalier i hjemmet. Vi skal overveje, hvad vi bruger af make-up, vaskemidler, cremer osv. Ligesom vi også skal overveje hvornår vi maler børneværelse og om vi i det hele taget gør det og vi skal overveje hvad vi spiser osv. osv. Det er rigtig vigtigt, ingen tvivl om det og som udgangspunkt skal du naturligt gøre det bedste du kan og tage dig de forholdsregler der nu engang anbefales.

Og så ...


Annonce

... en gang imellem, så "går det alligevel galt". Du når slet ikke at tænke over at perler der smeltes i ovnen måske kan udgøre en risiko, du ville jo bare hygge dig med din datter på 4 år ...

Om det udgør en risiko tør jeg ikke sige, - i hvert fald tror jeg ikke den er særlig stor og jeg synes du skal tage det stille og roligt. Glæd dig over det spirende liv i din mave og forsøg at nyde det.


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Foredrag med Helen

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen

Mandag 22. okt.: Sådan får du dit barn til at sove, Esbjerg

Mandag 26. nov.: Sådan får du dit barn til at sove, DOKK1, Store Sal

Se flere foredrag med Helen ...


Hvis du synes at ovnen trænger til rensning eller vil rense for en sikkerhedsskyld, så må du naturligvis gerne rense den - MEN her skal du jo så overveje at bruge selvrensefunktion, hvis den har det. Skal du bruge ovnrens der sprøjtes ind i ovnen og vaskes af, så vil det være en rigtig god idé at lade den kommende far tage sig af dette job ... :)

Håber du her har fået lidt ro med på vejen, fortsat held og lykke :)

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om graviditet:

31. januar 2018 | Graviditet | 0 mdr.

Pletblødning måske graviditet? Eller?

Hej Helen. Jeg er ny herinde. Lidt om problemet: Jeg fik men mens. 31...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Præmature allergidisponerede spædbørn

Hos meget små præmature allergidisponerede børn kan der være mere væsentlige ernæringsproblemer end allergiforebyggelse at tage højde for. Der må derfor tages store individuelle hensyn, hvor det vigtigste er at barnet kommer i trivsel.

Et præmaturt barn tilbydes samme allergiforebyggende diæt som mature allergidisponerede spædbørn. Modermælk er den bedste ernæring og hvis dette ikke er muligt tilbydes barnet Nutramigen eller Profylac.

Det vides ikke, hvor længe det...

Læs mere i Babylex

Stamceller

Vores krop er bygget op af celler og Stamceller er oprindelige celler, hvorfra kroppens andre celler udvikler sig. Stamceller findes i det tidlige fosteranlæg, i navlestrengsblod hos nyfødte og i knoglemarven. Man kan sige at stamceller er en umoden celle, der i princippet kan udvikle sig til en hvilken som helst celle i kroppen.

Der forskes i at kunne udnytte stamceller fra fostre, da fosterstamceller kan være et vigtigt led i at helbrede mange forskellige sygdomme.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Jeg havde i en periode lidt problemer med at amme og var egentlig ved at smide håndklædet i ringen, men Helen sagde de rigtig ting som gjorde at jeg fortsatte og det er jeg rigtig glad for i dag ...

Camilla Martin


Annoncer

Annonce