Annonce

Annonce

Brev:

Raseriudbrud og måske lydsensitiv?


23. september 2022

Kategori:
Alder:
16 mdr.

Raseriudbrud og måske lydsensitiv?

Kære Helen.

Nu behøver vi din hjælp igen, dog i en anden genre.

Men først og fremmest må jeg sige et KÆMPE tusind tak for dine gode råd, de har i den grad hjulpet os. Vores tvillinger er nu helt helt flaske fri og kan stort set lægges til natten uden besvær, så tak tak tak :)

Det går rigtig godt med vores tvillinger ( dreng og pige) som snart er 16 måneder.
Dog er vores dreng begyndt at have virkelig voldsomme vredesudbrud ( meltdowns) for tiden, de kan virkelig komme ud af den blå luft, og vi aner ikke hvorfor, synes vi er gode til at håndtere det, men det er hårdt, hvorfor får han disse?, det gør ondt at se ham så ulykkelig. Og har du måske nogle gode råd til at håndtere det?

Ydermere har vi lagt mærke til at han bliver meget ...


Annonce

... forskrækket/ bange og græder meget når f.eks hans søster græder eller at vi kommer til at tale lidt højt, som om han er blevet meget lydsensitiv, er det normalt?

Til sidst vil jeg spørge om udvikling, vores pige er meget fremmelig og kan virkelig mange ting og forstår virkelig meget af det vi siger til hende, hvor i mod vores dreng er en del tilbage i forhold til det, han giver i hvertfald ikke udtryk for at han forstår ligeså meget. Han kan næsten gå, og siger også få ord, kan klappe, vinke og andre fagter, men som at pege på forskellige kropsdele osv. det kan han ikke rigtig. Åh bliver bare bekymret, men det er jo også rigtig nemt at sammenligne når man har tvillinger :)

Håber du kan hjælpe/ berolige mig

Kærlig hilsen
Den bekymrede mor

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

6. december 2022 | Udvikling | 13 mdr.

Hvornår skal en på 13 måneder kunne?

Hej Helen Jeg er lidt nysgerrig på hvornår en baby skal kunne drikke af...

Læs hele brevet og Helens svar


6. december 2022 | Opdragelse | 13 mdr.

Skærmtid 13 måneder?

Kære Helen Jeg har ellers været ret opsat på, at vores lille pige A, ikke...

Læs hele brevet og Helens svar


30. november 2022 | Sovevaner | 15 mdr.

Alle andre kan putte - men ikke mor

Kære Helen, Jeg har en søn på 15 måneder som altid har været meget mor syg....

Læs hele brevet og Helens svar


12. november 2022 | Sovevaner | 13 mdr.

Meget tidlige morgener 13 mdr

Kære Helen. Ellen er en glad og aktiv pige, der tillidsfuldt søger social...

Læs hele brevet og Helens svar


9. november 2022 | Sovevaner | 18 mdr.

Besværlig putning

Kære Helen, Jeg har skrevet til dig før, men vi oplever stadig udfordringer...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Forstoppelse

Hvis dit barns afføring er hård og knoldet, så har dit barn forstoppelse. Ofte vil barnet også have ondt i maven og være grædende. Børn der tilbydes modermælkserstatning får hyppigere forstoppelse, end børn der ammes. Men børn der ammes kan også godt få problemer med forstoppelse.

Får dit barn modermælkserstatning, skal du være opmærksom på, at blandingsforholdet er korrekt. Du kan også prøve at skifte till en anden type erstatning - der findes erstatninger, som er udviklet til...

Læs mere i Babylex

Hjemmefødsel

Lang de fleste kvinder kan selv vælge, om de vil føde hjemme eller på sygehuset. Der er dog visse undtagelser - hvis du venter tvillinger, hvis dit barn vender forkert, eller hvis der er specielle komplikationer, så vil du blive frarådet at gennemføre en hjemmefødsel. Tal derfor altid med din jordemoder og læge om, hvad du godt kunne tænke dig.

Der kan være mange fordele ved at føde hjemme. Du har f.eks. din egen jordemoder, du er på hjemmebane - hun er på besøg, du er mere...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Du är min absoluta förebild inom allt med barn och allt som rör barnuppfostran/sömn/mat/sjukdom. Trots att jag aldrig träffat dig känner jag ett 100% förtroende och respekt för dig och känner att din syn på barn och hur man ska hantera olika situationer är helt rätt. Det finns så många metoder och syn på området idag men du har en sån sund och kärleksfull inställning.

För att sammanfatta det jag precis skrev: Du är min "guru" inom området och jag är glad att jag Tack vare min danska svärmor fann din sida och äntligen kunde få den hjälp och feedback jag så väl behövde!

Tack
/Erika


Annonce