Annonce

Annonce

Brev:

Vågner hele tiden op


27. februar 2021

Kategori:
Alder:
3 mdr.

Vågner hele tiden op

Hej Helen,

Og endnu engang tak for afklaring til forrige spørgsmål :-)

Vores datter er nu ved at være 3 måneder og er i god trivsel. Pludrer, smiler og er generelt i rigtig godt humør. Hun vokser som hun skal - til den gode side. Sundhedsplejersken sagde sidst at hun var en lille smule buttet :o)

Hun sover ca. 5-6 timer dagligt fordelt på 4 lure - den ene er som regel 3 timer. Sidste lur sover hun kl. 17.30/18 og varer altid 45 minutter. Om dagen sover hun rigtig fint.

Omkring kl. 19.30 begynder vi at give nattøj på og hveranden dag får hun et bad. Hun begynder at være træt her omkring. Hun får en flaske og svøbes her i sin dyne og falder i søvn i vores arme i sofaen. Altid omkring 20-20.30. Her ville det jo så være rigtig rart og essentielt, hvis vi kunne ligge hende i seng. Problemet er bare, at hun ALTID vågner efter ca. 30-40 minutter og virker til at være frisk. Uanset om vi har lagt hende i seng eller stadig sidder med hende i armene.

Vi savner virkelig at have tid med hinanden om aftenen og vi kan mærke at det begynder at tære på forholdet og søger derfor råd til, hvordan vi får hende til at sove videre og ikke vågne efter 30-40 minutter. Det resulterer oftest i skrigeture efter ...


Annonce

... hun har været vågen i lidt tid, fordi hun er jo træt, men det er som om at hun ikke vil sove fordi hun virker ekstrem frisk, når hun vågner der efter de 30-40 minutter.

Hun plejer herefter først at falde i søvn ved 23 tiden efter vi har kæmpet med hende i lidt tid efter hun først har skreget/grædt hysterisk i min. 30 minutter og herefter spjætter hun ekstremt meget med armene og bliver ved med at køre sutten ud af munden, hvorfor hun holder sig selv vågen med de flagrende arme.

Hun vågner altid senest 7 om morgenen - uanset hvornår hun sover om aftenen. Så får hun får aldrig mere end 8-9 timer om natten. Jeg kunne godt tænke mig, at hun fik 10-11 timer og det ville derfor være dejligt, hvis vi kunne få råd til, hvordan hun sover videre der ved 20.30 tiden istedet for at vågne op.

Det er uanset om hun sover i vores arme i sofaen, hun ligger i sin seng, vi går i seng sammen med hende osv. Hun vågner stadig op.

Derudover vil vi gerne begynde at lave lidt hjemmelavet grød og fryse ned til når hun skal begynde på det. Men vi kan ikke helt læse os frem til i de forskellige opskrifter om der både skal fedtstof og modermælkserstatning i eller kun en af delene?

På forhånd tak,

Mange hilsner os

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Bæredygtige og moderne stofbleer

Pusleriet startede op i januar 2019 og er en lille personlig familieejet webshop. Bag Pusleriet finder du Sarah, som står for al drift, forsendelser og kommunikation og hendes mand, som står for al udvikling af hjemmesiden. Sammen har de en dreng fra 2017 og venter endnu en lille stofblebruger til ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

9. april 2021 | Sovevaner | 4 mdr.

Søvn og sove videre - 4 mdr.

Hej Helen Tak for dit svar sidst angående søvn og bryst. Der er på...

Læs hele brevet og Helens svar


5. april 2021 | Kost og ernæring | 4 mdr.

Aktivering og opstart af grød

Hej Helen, Og god påske :-) Nu bliver vores datter om få dage 4 måneder...

Læs hele brevet og Helens svar


5. april 2021 | Udstyr | 2 mdr.

Stor dreng - små hjælpemidler

Kære Helen, Siden sidst er der kommet et styks smækker lillebror til verden...

Læs hele brevet og Helens svar


30. marts 2021 | Sovevaner | 4 mdr.

Sover kun ved brystet

Hej Helen Jeg har brug for din hjælp og råd til hvordan jeg får vendt min...

Læs hele brevet og Helens svar


15. marts 2021 | Sovevaner | 3 mdr.

Putning af baby

Kære Helen Vores søn er nu 3,5 måned. Han er glad og nysgerrig og udvikler...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Angst hos børn

Børn vil i løbet af deres liv have perioder, hvor de er bange for forskellige ting. Man kan skelne lidt imellem frygt og angst. Barnet kan f.eks. blive bange for en stor hund der står og gør - her er der tale om frygt, og det kan være hensigtsmæssigt, fordi det er med til at holde barnet fra en situation, som måske kan være farlig.

Angst ligger lidt dybere og det kan f.eks. være når barnet ikke kan falde i søvn på grund af f.eks. tordenvejr. Når barnet oplever angst, så oplever...

Læs mere i Babylex

Vådservietter

Mange familier synes det er praktisk at bruge vådservietter, når barnet skal skiftes.

Mange vådservietter indeholder parfume, som kan give allergi. Undgå derfor vådservietter med parfume- eller aromastoffer i indholdsdeklarationen. Vådservietter bør derfor kun bruges på tur eller som en nødløsning.

Engangsvaskeklude med vand og eventuelt lidt miljømærket sæbe uden parfume er mindst ligeså godt.

Brug aldrig vådservietter i ansigtet, da vådservietter...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak ... endelig én der kan give præcise råd og som ved hvad du taler om. Tusind tak.

Venlig hilsen Mette, førstegangs mor


Annonce