Annonce

Annonce

Brev:

Græder konstant


17. november 2017

Kategori:
Alder:
11 mdr.

Græder konstant

Kære Helen

Så har jeg igen brug for gode råd.

Vi sover, endelig sover vi, både nat og dag. M sover kl 19.30-5.30, kl 9.15-10.30 og eftermiddag kl 14-15.30. Så dette brev handler ikke om søvn.

Nu er udfordringen at min dreng græder, konstant! Både ulykkeligt men også hysterisk..
Som du kan læse i mine tidligere breve har han altid haft svært ved at aktivere sig selv, og er enorm morglad, og sidder helst på min arm alle vågne timer!

Min udfordring er at jeg gerne vil lære ham at lege på gulvet, og at det er et rart sted at være. Vi sætter os sammen på gulvet og allerede her kan “showet” begynde. Han græder som ender i hysterisk gråd, og ligemeget hvad jeg synger, rasler med eller viser ham holder han ikke op. Han vrider sig, kravler hen til mig og rejser sig op, for nærmest at kravle over mig.

Jeg har den seneste tid nægtet at rejse mig op fra gulvet med ham, men bliver siddende på gulvet og trøster ham. Der går ca 30 min med hysterisk gråd, og så finder han ro, nogle gange begynder han at lege, andre gange tænder jeg for fjernsynet som han er glad for...

Min dreng er ikke særlig nysgerrig på verden, kun fra min arm. Selvom jeg åbner skuffer i køkkenet, finder alverdens ting frem som min pung, ...


Annonce

... fjernbetjening, nøgler og tlf har det ingen interesse, han kravler direkte hen til mine ben og vil op.. Skal jeg være bekymret for hans udvikling?

Han kan også godt lege selv, især i weekenden når far er hjemme.. Kan det være en ide at jeg tager væk en hel weekend i håb om at han finder glæden ved at lege selv uden jeg kan forstyrre ham?

Har du nogle gode råd til legetøj som er godt til en 11 mdr baby? Vi har en puttekasse, bolde og bøger som han er glad for..

Al dette påvirker også vuggestuen. Vi er på 3 uges indkøring og han er fortsat ked af det meget af tiden dernede, og så nægter han at spise frokost. Jeg henter ham hver dag kl 12 så han kan komme hjem og spise. Pædagogerne er rigtig søde og siger han nok skal blive glad for stedet. Men mit hjerte bløder over at jeg d.27 starter job og M skal være i vuggestue 7 timer fire dage i ugen! Har du nogle råd til hvordan vi kan hjælpe vores søn til at finde sig bedre tilrette i livet?

Han har været en meget glad og udadvendt dreng. Men nu har et monster spist den dreng og han græder bare HELE DAGEN LANG og det stresser mig.. Far arbejder fortsat meget 6-17 hver dag, så vi er meget alene og det bliver mig der hver dag afl og henter..

Mange hilsner
en stresset mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

22. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Lure i løbet af dagen

Kære Helen Tak for dit svar til mit første spørgsmål omkring natamning -...

Læs hele brevet og Helens svar


22. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

11 måneder og vågner om natten

Hej Helen Først vil jeg takke dig for dine tidligere svar, som har været til...

Læs hele brevet og Helens svar


19. april 2018 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Tørstig om natten - 9 mdr.

Kære Helen, Hjælp.... Min datter på 9 måneder har egentlig altid sovet godt...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natteamningen - hjælp!

Kære Helen Jeg har længe ville tegne et abbonoment her hos dig, og har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


7. april 2018 | Sovevaner | 13 mdr.

Fra 2 til 1 lur

Hej Helen Tak for svar på mit brev ang. at det var svært at putte. vores...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Gulsot

En del nyfødte får en gullig farve i huden, som skyldes at børn fødes med en del ekstra røde blodlegemer. Da barnet lå i livmoderen, var blodlegemerne med til at ilte barnets blod, men efter fødslen har lungerne overtaget denne funktion.

De overskydende blodlegemer nedbrydes af leveren og der dannes et farvestof kaldet bilirubin. Hvis leveren endnu ikke er helt moden til at kunne udskille bilirubinen, ophobes det i kroppen i et par dage og kan ses som en gullig farve i huden.

Læs mere i Babylex

Fedt

Små børn har brug for fedt i maden. Det anbefales at tilsætte en tsk fedtstof i hver portion hjemmelavet mad. Det er udmærket at skifte imellem de forskellige typer fedtstof som olie, smør og plantemargarine.

Efter 1 års alderen kan barnet fortsat have behov for at få lidt ekstra fedtstof. Det er især i familier, hvor man spiser meget magert og gerne vil at barnet skal have sunde spisevaner fra starten.

I mager mad er der mange grøntsager, frugt og brød og kun lidt...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Ja, så er det mig igen…..Tusind tak for dit svar og mange brugbare råd til min søns dagsrytme og nattesøvn. Vi vil straks gå i gang!

Kari, mor til dreng på 6 måneder


Annoncer

Annonce