Annonce

Annonce

Brev:

Være væk i fire dage


2. november 2017

Kategori:
Alder:
12 mdr.

Være væk i fire dage

Kaere Helen

Mange tak for dine tidligere breve – det er super dejligt at kunne sparre paa den maade. Nu har jeg igen et spoergsmaal som gaar paa at skulle vaere vaek fra min datter i 4 dage. Jeg har laest lignende breve herinde og har faaet en del inspiration, men kunne alligevel godt bruge et skraeddersyet svar.

Sagen er at jeg bor i Kina med min datter som lige et fyldt et aar. Min mand er ved at faerdiggoere studier i et andet land og er derfor ikke en del af vores hverdag pt (det er planen, at han bliver det i fremtiden). Vi har en barnepige som bor hos os, og som passer min datter i dagtimerne, mens jeg er paa arbejde. Saa i forhold til dine svar paa lignende spoergsmaal, taenker jeg umiddelbart at min datter har en primaer person I sit liv, og det er mig. Hun er ogsaa glad for vores barnepige. De leger godt sammen og barnepigen kender alle min datters rutiner og kan tage sig af hende. Men der er ingen tvivl om at mor en den bedste. Min datter graeder ofte om morgenen, naar jeg tager afsted paa arbejde (hvilket naturligvis er haardt), men hun bliver hurtigt glad igen.

Jeg har startet virksomhed i Kina sammen med en kinesisk veninde, og nu er vi i en situation, hvor vi har behov for at tage til USA for at moedes ansigt til ansigt med en samarbejdspartner. Dette moede vil poentielt kunne goere en kaempe forskel for vores firma, og ud fra det synspunkt vil jeg rigtig gerne tage afsted. Men omvendt kan moderhjertet naesten ikke holde ud at taenke paa det.

Jeg har undersoegt frem og tilbage, men selvom vi er ...


Annonce

... klar paa kun at tilbringe en enkelt dag i USA, ser det ud til at det naeppe kan goeres paa under fire dage (afsted om morgenen paa dag 1 og hjemme igen om aftenen, dag 4). Hvis vi f.eks. rejser om to maaeneder, vil min datter vaere 14 maaender. Hvad taenker du om, at min datter vil skulle passes af barnepige i 4 dage? Vi har en reservebedste herude, som min datter er meget glad for, og som vil kunne hjaelpe til. Jeg overvejer ogsaa at laegge turen i januar, hvor mine egne foraeldre er herude. Dem er min datter ogsaa glad for, men de er jo ikke en del af hendes dagligdag, saa det vil mere vaere for at de kan hjaelpe til, end at de kan fungere som primaerpersoner.

En anden mulighed er at jeg tager datter og barnepige med paa turen. Saa vil min datter ikke skulle savne mig paa samme maade, men der er ingen tvivl om at det bliver haardt for alle at skulle rejse paa den maade. I saa fald taenker jeg, at vi stadig goer turen saa koert som muligt, saa vi ikke skal til at omstille os til anden tidszone. Har min datter bedst af at tage med, selvom det betyder rigtig mange timer om bord paa et fly? Eller har hun bedre af at kunne blive i sine daglige rutiner med vores barnepige? Og i saa fald, vil du anbefale at jeg taler med hende over Skype saa meget som muligt, eller vil det forvirre hende, at jeg pludselig kun er tilgaengelig via skaerm (da vores tidligere barnepige rejste, graed min datter naar vi havde video-kald, fordi hun ikke kunne blive taget op af barnepigen)?

Jeg ser frem til at hoere fra dig!

Mange hilsener
Anne

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

18. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natteamningen - hjælp!

Kære Helen Jeg har længe ville tegne et abbonoment her hos dig, og har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


7. april 2018 | Sovevaner | 13 mdr.

Fra 2 til 1 lur

Hej Helen Tak for svar på mit brev ang. at det var svært at putte. vores...

Læs hele brevet og Helens svar


6. april 2018 | Sovevaner | 13 mdr.

1 årig svært ved at falde i søvn om aftenen

Hej Helen En meget frustreret mor her søger råd og vejledning. Vores pige...

Læs hele brevet og Helens svar


5. april 2018 | Sovevaner | 10 mdr.

10 måneder og lure om dagen

Kære Helen Vores datter på knap 10 måneder har haft en (lidt lang) periode,...

Læs hele brevet og Helens svar


3. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Det går bedre... men

Kære Helen Tak for din grundige og omsorgsfulde besvarelse. Efter vi er...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Sele til barnevogn

Barnevognssele anvendes, når der er risiko for at barnet kan falde ud af barnevognen og barnet bør være under opsyn, når det er i sele. De fleste børn har brug for sele i barnevognen fra de er 6 måneder gamle - nogle børn lidt før.

Du bør altid vælge en barnevognssele som er DVN mærket (Dansk Varefakta Nævn). Selen skal spændes fast i barnevognens bund og den må ikke kunne trækkes løs.

Selvom barnet ligger i DVN mærket sele, skal der altid være opsyn med et barn...

Læs mere i Babylex

Brystopereret

Mange kvinder bliver idag brystopereret. En brystoperation kan både være en brystreduktion, hvor man har fjernet noget af brystet og en brystimplantation, hvor man har gjort brysterne større.

Mange kvinder bekymrer sig om hvorvidt de vil kunne amme deres barn, når de er brystopererede og der er ikke andet at gøre, end at se hvad tiden bringer. Nogle kvinder vil fint kunne amme, det afhænger meget af operationsmåden. En del kvinder ammer delvist, giver altså bryst og supplerer med...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusinde tak for en informationsrig hjemmeside og nogle virkelig fantastiske bøger om børn! Jeg har erhvervet mig hele din bog-serie og efter at have læst dem, bruger jeg dem stadig ofte som opslagsværk. Tak for dem!

Venlig hilsen
Cecilie


Annoncer

Annonce