Annonce

Annonce

Brev:

Konstant utilfreds


15. august 2017

Kategori:
Alder:
8 mdr.

Konstant utilfreds

Kære Helen.

Jeg skriver til dig igen da jeg er ved at være ret bekymret for vores søn.

Som du ved fra mine tidligere breve så har det aldrig rigtig været nemt og vi har været udfordret på alle fronter. Fødslen var hård for os begge: han blev forsøgt med sugekop 3 gange men det endte med akut kejsersnit da han var meget stresset. Vi var indlagt en uge hvor han skreg uafbrudt og amningen kom op at køre. Efterfølgende fik vi konstateret kolik efter flere undersøgelser. Vi har haft ham til kiropraktor, zoneterapi, kranio sakral, fysioterapeut og han har sågar fået lagt dræn i øret. Men intet har hjulpet.

Han har altid være rigtig dårlig til at sove og han aldrig kunne finde ro i som egen krop. Han har altid ville være i bevægelse og vi kan idag ikke putte han uden at vugge ham (det ender med at han skriger uafbrudt hvis vi ikke vugger, også selvom vi har forsøgt at trappe langsomt ned med vugning).

Han kan have op til 25 opvågninger om natten, nogle gange hjælper en beroligende hånd på ham, andre gange skriger han helt vildt og må vugges i en halv time for at falde til ro.

Amningen har til tider været en kamp og nu også med fast føde er det en kamp. Han brokker sig altid når han spiser selvom vi har fulgt diverse råd fra vores sundhedsplejerske men intet har virket. Han er generelt meget utilfreds og har ikke så let ...


Annonce

... til smil som andre børn i hans alder. Han er ekstremt nysgerrig og der skal ske noget nyt hele tiden. Der er ikke noget der er godt nok i ret lang tid af gangen og sådan har det altid været med ham. Hvilket kan være meget opslidende. Motorisk er han rigtig godt med. Han kravler ikke endnu men kryber omkring og så er han god til at gå med en hjælpende hånd.

Han er ekstremt stædig og viljestærk og kan virkelig blive sur hvis han ikke får sin vilje.
Han reagerer ikke altid positivt på kærtegn og nærhed og hader at blive hold eller spændt fast. F.eks. Skriger han altid i autostolen.

Vi har tænkt meget på om han er high need/signal stærk men efter at hvor læst en del om det tror vi det ikke. Han er i hvert fald ikke sensitiv og når vi har været på ferie er han faldet til med det samme.

Jeg ved at hans alder kan være svær men vores problemer har altid været de samme, men jeg føler de bliver mere intense jo ældre han er blevet. Det bekymrer mig at han altid er utilfreds og ikke særlig glad og at der skal ske noget nyt hele tiden. Han virker meget anderledes end de andre babyer i feks mødregrupperne vi er med i. Selvom jeg ved at børn er forskellige så bekymrer det mig. På det seneste er jeg begyndt at spekulere på om der kan være noget psykisk med ham?

Hvad er dine tanker omkring dette?

Kærlig hilsen
En bekymret mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

20. juni 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Lukker munden for grød

Hej Helen Vores den mindste er nu blevet 7 måneder. Hun er en dejlig pige,...

Læs hele brevet og Helens svar


18. juni 2018 | Amning | 9 mdr.

Afvænning fra amning

Kære Helen. Min datter sov igennem fra hun var 1-7 måneder, men de sidste...

Læs hele brevet og Helens svar


18. juni 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

6 mdr baby vågner hele tiden om natten

Hej Helen. Jeg skriver til dig fordi jeg nu er ved og være fuldstændig...

Læs hele brevet og Helens svar


17. juni 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Afvænning af natflaske

Hej Helen Jeg skriver igen til dig, efter at vores søn er blevet ældre, får...

Læs hele brevet og Helens svar


16. juni 2018 | Sovevaner | 9 mdr.

Stadig søvnudfordringer

Hej Helen. Så er det mig med barnet der kæmper mod søvnen igen. Det er...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Stå selv

Mange børn kan slet ikke vente på at komme op i lodret stilling og vil allerede i 5-6 mdr´s alderen gerne trække sig op ved mors eller fars hænder. Når det lykkes er det dejligt med en hoppetur på mors og fars ben.

Vær dog opmærksom på at barnet skal være noget ældre før det er stærkt nok til selv at kunne holde sig oprejst. Først omkring 10 mdr´s alderen rejser de fleste børn sig ved møbler og andre faste steder.

At barnet vil stå, betyder ikke at barnet er parat...

Læs mere i Babylex

Sele til barnevogn

Barnevognssele anvendes, når der er risiko for at barnet kan falde ud af barnevognen og barnet bør være under opsyn, når det er i sele. De fleste børn har brug for sele i barnevognen fra de er 6 måneder gamle - nogle børn lidt før.

Du bør altid vælge en barnevognssele som er DVN mærket (Dansk Varefakta Nævn). Selen skal spændes fast i barnevognens bund og den må ikke kunne trækkes løs.

Selvom barnet ligger i DVN mærket sele, skal der altid være opsyn med et barn...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusinde tak for en informationsrig hjemmeside og nogle virkelig fantastiske bøger om børn! Jeg har erhvervet mig hele din bog-serie og efter at have læst dem, bruger jeg dem stadig ofte som opslagsværk. Tak for dem!

Venlig hilsen
Cecilie


Annoncer

Annonce