Annonce

Annonce

Brev:

Smider ting på gulvet


11. juli 2017

Kategori:
Alder:
14 mdr.

Smider ting på gulvet

Hej Helen

Jeg skriver fordi min dreng på snart 15 mdr stadigvæk smider mad, legetøj, puttedyr mm på gulvet hvis muligheden byder sig.

Jeg har hørt forskellige meninger til hvad det kan betyde men vil gerne have dit besyv på det samt om vi håndterer det korrekt.

Ved spisetid, efter vi har spist et lille stykke tid, begynder han at tage lidt mad ad gange og smide på gulvet. Vi siger at det skal blive bordet, eller det skal ind i munden osv, prøver at undgå nej, selvom det nogle gange sniger sig frem.
Dette hjælper ikke. Han gør det ved alle måltider.

Vi prøver derfor at servere mindre mad, prøve at distrahere ham når vi kan se han er ved at gå “nu skal al mad på gulvet” mode med en sang eller lade ham sidde med en mælkekarton andet fra køkkenet som han synes der er spændende - vi vil dog helst ikke at ting som kan leges med skal med på bordet, men nogle gange virker det altså. Men det virker altså ikke altid.

Vi servere ...


Annonce

... det mad vi spiser så ofte vi kan, og det bliver skåret ud så han selv kan tage det med gaflen eller skeen.

Når han skal puttes er han begyndt at rejse sig op og smide hans putteklud ud af sengen, vi samler den op og giver ham den, men efter 20 gange bliver det altså med et sødt smil at vi siger nu er det sidste gang og hver gang siger vi at den skal være i sengen og at de skal sove sammen og drømme sødt mm.

Generelt med legetøj er han begyndt når han ikke gider lege faktisk at kaste legetøjet enten direkte ned i gulvet eller smide det igennem rummet. Vi prøver her at sige han ikke må smide med ting og tilbyde andet legetøj men han han bliver pludselig super frustreret og ja så er det eneste der virker for ham er at smide det.

Er dette normalt? Og håndterer vi det som vi skal? Vi har nemlig hørt en del gange at det at smide ting og få dem samlet op igen af evt os, betyder at han tester om vi er der for ham?

Med venlig hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. april 2018 | Udvikling | 16 mdr.

Utryg ved andre end mor og far

Kære Helen. Vi skriver til dig da vi har udfordringer med vores dejlige...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natteamningen - hjælp!

Kære Helen Jeg har længe ville tegne et abbonoment her hos dig, og har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


7. april 2018 | Sovevaner | 13 mdr.

Fra 2 til 1 lur

Hej Helen Tak for svar på mit brev ang. at det var svært at putte. vores...

Læs hele brevet og Helens svar


7. april 2018 | Diverse | 16 mdr.

Ørerens

Hej Helen, Hvilken måde er mest skånsom at rense øre på efter dræn? Jeg...

Læs hele brevet og Helens svar


7. april 2018 | Udvikling | 15 mdr.

Introduktion af baby til storebror

Hej Helen, Nu nærmer terminen sig og jeg går og tænker lidt på hvordan vi...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Epiduralblokade

En epiduralblokade bruges til fødende kvinder, når man ønsker at smertelindre dem fuldstændig under f.eks. udvidelsesfasen, hvorefter man så kan trappe bedøvelsen ned og den fødende kan presse sit barn ud.

Man har på danske fødesteder idag mulighed for at få en "walking epidual", hvor den fødende har mulighed for at bevæge sig lidt mere. Den tager toppen af smerterne, men er ikke så kraftigt bedøvende som en egentlig epiduralblokade er.

Begge typer af...

Læs mere i Babylex

Sele til barnevogn

Barnevognssele anvendes, når der er risiko for at barnet kan falde ud af barnevognen og barnet bør være under opsyn, når det er i sele. De fleste børn har brug for sele i barnevognen fra de er 6 måneder gamle - nogle børn lidt før.

Du bør altid vælge en barnevognssele som er DVN mærket (Dansk Varefakta Nævn). Selen skal spændes fast i barnevognens bund og den må ikke kunne trækkes løs.

Selvom barnet ligger i DVN mærket sele, skal der altid være opsyn med et barn...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de gode smid-sutten-lidt-væk-råd. Det er gået over al forventning. Barnet har nu kun sut om natten og i yderste fortvivlelses-tilfælde - og det accepterer han faktisk. Godt du findes! Vi manglede lige det der bløde spark i måsen :)

Tak fra en glad mor


Annoncer

Annonce