Annonce

Annonce

Brev:

Utrøstelig når fremmede taler til hende


16. juni 2015

Kategori:
Alder:
7 mdr.

Utrøstelig når fremmede taler til hende

Kære Helen.

Jeg skrev til dig for lidt tid siden angående, at vores datter er bange
for fremmede.

Hun er nu 7,5 mdr. Og jeg synes det bliver værre og værre og det bekymre mig en del. Ligefra hun var helt lille har andre fået lov til, at holde hende og sidde med hende. Det begyndte faktisk da hun blev omkring 6 mdr. Før det kunne fremmede sagtens tale til hende og det er faktisk sådan, at vi ikke kan have hende med til store familie sammenkomster fordi hun simpelthen græder og græder og ikke kan trøstes, så jeg ved ikke hvad jeg skal stille op.

Det er sådan, at hvis fremmede går hen til hende eller taler til hende, så græder hun også hvis hun ser nogle fra familien, som hun ikke ser så tit. Det er virkelig sådan hun er utrøstelig.

Hun begynder i dagpleje 10. August hvor hun så er lidt over 9 mdr. I går skulle vi så besøge dagplejen, men allerede da dagplejemoren sagde Hej ...


Annonce

... så græd hun. Det var mere end ellers måske også fordi hun blev vækket under eftermiddagsluren. Hun græd og græd og først efter 30 minutter måtte hun lige ae hendes kind. Jeg er sikker på hun nok skal vende sig til dagplejen, men jeg er bange for om hun vil græde sådan når de tager i legestue eller på udflugt. Det går mig rigtig meget på.

Hun er en rigtig glad pige, når vi er sammen med dem som hun er tryg ved og alle dem som hun er tryg ved, kan putte hende, made hende osv.
Hun spiser så fint hele dagen og sover fra Kl. 21 og vågner først Kl. 6 igen. Vi kan bare ligge hende i seng og så falder hun i søvn selv og er ellers så nem og tilfreds.

Jeg håber meget du har et råd til os, fordi det gør sådan at vi ikke deltager i nogen ting fordi det gør så ondt, når hun græder sådan. Og jeg er så bange for at vi har gjort noget galt siden hun har det sådan.

Med venlig hilsen
Maries mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

21. juni 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

Flaske og søvn

Hej igen Helen. Du skrev at det ikke var så godt med flaske liggende pga...

Læs hele brevet og Helens svar


20. juni 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Lukker munden for grød

Hej Helen Vores den mindste er nu blevet 7 måneder. Hun er en dejlig pige,...

Læs hele brevet og Helens svar


18. juni 2018 | Amning | 9 mdr.

Afvænning fra amning

Kære Helen. Min datter sov igennem fra hun var 1-7 måneder, men de sidste...

Læs hele brevet og Helens svar


18. juni 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

6 mdr baby vågner hele tiden om natten

Hej Helen. Jeg skriver til dig fordi jeg nu er ved og være fuldstændig...

Læs hele brevet og Helens svar


17. juni 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Afvænning af natflaske

Hej Helen Jeg skriver igen til dig, efter at vores søn er blevet ældre, får...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Præmature allergidisponerede spædbørn

Hos meget små præmature allergidisponerede børn kan der være mere væsentlige ernæringsproblemer end allergiforebyggelse at tage højde for. Der må derfor tages store individuelle hensyn, hvor det vigtigste er at barnet kommer i trivsel.

Et præmaturt barn tilbydes samme allergiforebyggende diæt som mature allergidisponerede spædbørn. Modermælk er den bedste ernæring og hvis dette ikke er muligt tilbydes barnet Nutramigen eller Profylac.

Det vides ikke, hvor længe det...

Læs mere i Babylex

Fødetaske

En fødetaske er den taske, som du skal bruge imens du er på hospitalet. Uanet om du skal føde ambulant eller være på barselsgangen i flere dage, så er det rart at have lidt ting pakket og parat.

Det kan være rart at du har dine egne toiletartikler, shampoo, børste, tandbørste, hårelastikker osv. men derudover så er det også rart at have en morgenkåbe med, en god ammebh og noget løstsiddende tøj, så du ikke behøver rende rundt i netunderbukser på gangene.

Far kan...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Jeg beder dig om hjælp, for jeg ved ikke hvad jeg ellers skal stille op. Jeg har læst flere af dine råd på nettet og jeg syntes du er hamrende dygtig og har hjertet på rette sted.

Et kæmpe stort TAK fra en fan.

Rikke


Annoncer

Annonce