Brev:
Mange forandringer
Hej Helen :)
Vores lille Ariel er idag en glad, frisk og meget aktiv lille pige på 15 måneder. Hun spiser med stor madglæde og kan sige rigtigt mange ord - vores dagplejer kommer jævnligt med stor entusiasme og fortæller om de nye ord Ariel kan sige. Det glæder os så meget, og selvom hun stadig er et meget tyndt barn - så mangler hun bestemt ikke noget. Det er bare sådan hun er.
Nu skriver jeg af nogle helt andre grunde end før.
Lige efter hendes et års fødselsdag er der sket så mange ting I vores liv. Først stor fødselsdagsfest med overnattende gæster, så lærte hun at gå og tre dage senere flytter vi ind i vores nye hus. To dage efter flytningen starter hun i dagpleje for første gang (dog med meget stille og rolig opstart!) og nu under ferieperioden har vi fuld gang i renovering - og netop nu i skrivende stund er halve gulvet revet op.
Alle disse ting der er sket de sidste 3 måneder er store ting og det kan mærkes på Ariel i den grad. Hun er meget tryghedssøgende og det har taget hårdt på vores kræfter, da hun sover dårligere om natten og kræver meget under dagen.
Nu hvor vi så skal have lavet ...
... hele varmesystemet og gulvet om (og rive en væg ned) i huset tænker jeg: hvornår er det ved at blive for meget for den lille? Jeg overvejer at løse det med at tage en forlænget weekend op til familien i Sverige (en rejse på ca 5 timer per vej) imens min mand går amok der hjemme. Men jeg er bare I tvivl om hvad der er bedst for en lille pige i hendes alder? At blive hjemme og leve i rodet - men se forandringerne hver dag? Eller tage afsted og komme hjem til et helt nyt hjem?
Vi gør ellers meget ud af at lade Ariel have sine faste rutiner hver dag, så hun har noget hun kan regne med. Hun står op og får morgenmad ved 8, lidt frugt og gåtur ved 9.30, frokost (brød med pålæg) ved 11 og efterfølgende middagsluren som varer ca 2 timer. Når hun står op igen er der mellemmål i form af frugt og kiks/yoghurt/grød og aftensmaden serveres ved 18 hvor hun derefter sover ved 19.30-20 efter en flaske mme. Under natten nu til dage kan hun vågne alt mellem 1-4 gange, hvor hun altid vil have en flaske mme mindst 1 gang.
Det vigtigste af alt er Ariels trivsel, og vi vil derfor høre din mening om det.
Kærligst - Ariels Mor :)
Annoncer
Sponsorerede artikler
Tænk forebyggelse, når du skifter ble – og undgå rød numse
Hudproblemer hos de små er desværre et udtalt problem, men ved at bruge korrekt og forebyggende hudpleje ved hvert bleskift kan du skånsomt, naturligt og nemt undgå, at din baby får rød numse.
Derfor får blebørn nemt røde numser
Hvis din baby har rød numse, er du ikke alene. ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
16. august 2024 | Opdragelse | 16 mdr.
Kære Helen Tak for din brevkasse og tidligere svar:) Vores søn er nu...
17. maj 2024 | Diverse | 16 mdr.
Hej Helen Jeg har denne gang et spørgsmål, som ikke direkte vedrører mine...
7. maj 2024 | Amning | 15 mdr.
Sut/amme - sove uden bryst om natten
Hej Helen Vi har længe haft udfordringer med vores datters søvn. Hun har...
22. april 2024 | Sovevaner | 15 mdr.
Hej Helen Jeg skriver til dig, fordi vi har kæmpet med aftenuro og lange...
21. april 2024 | Kost og ernæring | 12 mdr.
Hej Helen, Lige lidt info om vores dreng. Han er en etårig, lattermild,...
Viden om børn:
Sele til barnevogn
Barnevognssele anvendes, når der er risiko for at barnet kan falde ud af barnevognen og barnet bør være under opsyn, når det er i sele. De fleste børn har brug for sele i barnevognen fra de er 6 måneder gamle - nogle børn lidt før.
Du bør altid vælge en barnevognssele som er DVN mærket (Dansk Varefakta Nævn). Selen skal spændes fast i barnevognens bund og den må ikke kunne trækkes løs.
Selvom barnet ligger i DVN mærket sele, skal der altid være opsyn med et barn...
Nysgerrighed børn
At være nysgerrig er den egenskab, der giver barnet nye erfaringer, og dermed får barnet til at udvikle sig og blive mere intelligent. Små børn er født som små forskere, der er rigtig gode til at undre sig over ting de møder og være nysgerrige på den verden, der omgiver dem.
Et barn skal derfor ikke stoppes i at udforske verden, men skal have lov til at undersøge og bibeholde sit naturlige anlæg for nysgerrighed. Det lille barn skal således opfordres til at føle, gribe, smage og...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.