Annonce

Annonce

Brev:

Mange forandringer


21. juli 2015

Alder:
15 mdr.

Mange forandringer

Hej Helen :)

Vores lille Ariel er idag en glad, frisk og meget aktiv lille pige på 15 måneder. Hun spiser med stor madglæde og kan sige rigtigt mange ord - vores dagplejer kommer jævnligt med stor entusiasme og fortæller om de nye ord Ariel kan sige. Det glæder os så meget, og selvom hun stadig er et meget tyndt barn - så mangler hun bestemt ikke noget. Det er bare sådan hun er.

Nu skriver jeg af nogle helt andre grunde end før.
Lige efter hendes et års fødselsdag er der sket så mange ting I vores liv. Først stor fødselsdagsfest med overnattende gæster, så lærte hun at gå og tre dage senere flytter vi ind i vores nye hus. To dage efter flytningen starter hun i dagpleje for første gang (dog med meget stille og rolig opstart!) og nu under ferieperioden har vi fuld gang i renovering - og netop nu i skrivende stund er halve gulvet revet op.

Alle disse ting der er sket de sidste 3 måneder er store ting og det kan mærkes på Ariel i den grad. Hun er meget tryghedssøgende og det har taget hårdt på vores kræfter, da hun sover dårligere om natten og kræver meget under dagen.

Nu hvor vi så skal have lavet ...


Annonce

... hele varmesystemet og gulvet om (og rive en væg ned) i huset tænker jeg: hvornår er det ved at blive for meget for den lille? Jeg overvejer at løse det med at tage en forlænget weekend op til familien i Sverige (en rejse på ca 5 timer per vej) imens min mand går amok der hjemme. Men jeg er bare I tvivl om hvad der er bedst for en lille pige i hendes alder? At blive hjemme og leve i rodet - men se forandringerne hver dag? Eller tage afsted og komme hjem til et helt nyt hjem?

Vi gør ellers meget ud af at lade Ariel have sine faste rutiner hver dag, så hun har noget hun kan regne med. Hun står op og får morgenmad ved 8, lidt frugt og gåtur ved 9.30, frokost (brød med pålæg) ved 11 og efterfølgende middagsluren som varer ca 2 timer. Når hun står op igen er der mellemmål i form af frugt og kiks/yoghurt/grød og aftensmaden serveres ved 18 hvor hun derefter sover ved 19.30-20 efter en flaske mme. Under natten nu til dage kan hun vågne alt mellem 1-4 gange, hvor hun altid vil have en flaske mme mindst 1 gang.

Det vigtigste af alt er Ariels trivsel, og vi vil derfor høre din mening om det.

Kærligst - Ariels Mor :)

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. juni 2018 | Sovevaner | 12 mdr.

1 år og urolige nætter vol 2

Kære Helen Tak for dit svar. Vi har et godt stykke tid haft helt faste...

Læs hele brevet og Helens svar


24. juni 2018 | Udvikling | 18 mdr.

Rolige aktiviteter

Hej Helen, Har du nogle forslag til rolige aktiviteter man kan lave når man...

Læs hele brevet og Helens svar


24. juni 2018 | Udvikling | 18 mdr.

Badetid er pludselig ufedt

Hej Helen, Min store dreng har altid været glad for at gå i bad, elsker at...

Læs hele brevet og Helens svar


23. juni 2018 | Sovevaner | 14 mdr.

Nattesøvn med mange opvågninger

Hej Helen, Vores dreng på 14 mdr. stortrives i dagligdagen. Han er glad,...

Læs hele brevet og Helens svar


23. juni 2018 | Sovevaner | 12 mdr.

1 år og urolige nætter

Kære Helen Min datter har tidligere sovet ok (fra ca 19-5), men stod meget...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Ærter

Fra 6 måneders alderen må barnet gerne få ærter. Ærter kan her koges til ærtemos og det samme kan gøres med andre bælgfrugter, som brune og hvide bønner, kigærter og linser.

Barnet optager bedst næring fra ærter og andre grøntsager, hvis de koges.

Fra 9-10 måneders alderen vil mange børn have stor glæde af at spise ærter, det er god træning for at øve pincetgreb og ærter kan fint gives sammen med rugbrød til frokost.

Ærter indeholder protein, samt...

Læs mere i Babylex

Suttekæde

En suttekæde er en kæde, som holder sutten ved barnet. Den fungerer ved at den sidder både på sutten og sættes fast i barnets tøj. Det kan være meget praktisk for forældrene, men kæden skal opfylde visse krav, for ikke at være farlig for barnet.

Sikkerhedsstyrelsen tester jævnligt suttekæder og det er desværre ikke alle suttekæder, der lever op til sikkerheden.

Det anbefales at:

- En kæde må ikke være mere end 22 cm lang, da barnet så kan få den...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Mange tak for dine mange meget gode og brugbare råd. Jeg er glad for at man kan skrive til dig. Ingen som jeg har mødt har så mange gode konkrete råd som du har og samtidig kan man altid mærke at det er med et stort hjerte. Tak! Persi


Annoncer

Annonce