Annonce

Annonce

Brev:

Mor rejse i en uge uden barn?


9. juni 2014

Alder:
2 år, 6 mdr.

Mor rejse i en uge uden barn?

Kære Helen

Igen: tusind tak for dit sidste svar. Det betyder virkelig meget. Jeg er så glad for at du antog den positive tilgang, for i det øjeblik jeg skrev, var jeg meget fortvivlet over mit parforhold, og det tog mig da også lige et par dage at "komme op" igen, men efter min kæreste og mins frustrerede samtale blev luften heldigvis også renset for misforståelser og undertrykt frustration, så nu går det meget bedre.

Og ja, du har så evig ret i dine forslag med at komme mere ud som par, nu hvor vores søn er større, og bedre kan blive passet. Vi har nogle venner med to store børn, som begge forguder vores søn og omvendt, så de vil blive de perfekte baby-sittere, når bedstemor og bedstefar ikke har mulighed for at passe.

Min kæreste og jeg er ikke de bedste langtidsplanlæggere - for at sige det mildt. Så vi har først lige fået bestemt os for, hvilke uger vi vil i 2 ugers sommerhus (kæresten har 4 ugers ferie og jeg har som studerende 6 uger, så vi er priviligerede).

I år har vi valgt at blive hjemme i Danmark, og hvis vi får lyst, kører vi måske en tur rundt i sommerlandet efter sommerhuset.

Siden vores søn blev født, har jeg valgt mine tidskrævende fritidsinteresser fra, fordi jeg hellere ville prioritere ham og familielivet. Jeg elsker min søn og kæreste højt, og de er virkelig mit livs indhold. Men jeg kan godt mærke at jeg lidt mangler noget, der passionerer mig ved siden af.

Og så er det, at det slog mig, at jeg faktisk har mulighed for at tage i bjergene og vandre i en uge - ...


Annonce

... alene, fordi min kæreste ikke vil med og fordi det vil være umuligt på de vilkår med en 2½-årig. Noget som jeg virkelig brænder for, og ad ruter, som vores søn ikke vil være i stand til at komme på de næste 8-10 år. Det er min sidste sommerferie som studerende, og dermed måske også min sidste mulighed i laaang tid.

Jeg er virkelig tændt på idéen, men jeg er også bekymret for min søn; at han ikke helt vil kunne forstå, at mor ikke er der i en hel uge. Min kæreste siger, at de bare vil hygge sig hjemme (det vil være en uge, hvor han skal i dagpleje og min kæreste skal på arbejde, som han plejer - hans bedsteforældre er også gode til at hjælpe til). Vores venner siger, at de ikke er spor bekymrede for vores søn, det er moderen, de er bekymret for (fordi jeg vil savne ham).

Hvad tænker du? Det skal også siges, at ugen forinden skal jeg på 4 dages veninde-tur fra torsdag til søndag - og så vil der i givet fald gå en uge, inden jeg så skal afsted igen.

Det er første gang nogensinde, at jeg skal være væk fra ham bortset fra de 2 gange, han har overnattet hos sine bedsteforældre.

Og så er der selvfølgelig også mine tanker om, hvad nu hvis der sker mig noget.... Jeg kommer til at vandre fra hytte til hytte i et område med mange vandrere, men det er ikke sikkert at jeg kan finde en at følges med hele vejen - men jeg vil selvfølgelig tage mine forholdsregler og er en erfaren vandrer.

Jeg er spændt på, hvad du vil svare, også selvom det måske ikke vil passe ind med mine ønsker :o)

Med venlig hilsen
M

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. april 2018 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.

Vredes udbrud

Hej Helen Min søn på 2 år og 6 mdr er begyndt at få voldsomme vredes udbrud...

Læs hele brevet og Helens svar


16. marts 2018 | Sovevaner | 2 år, 3 mdr.

Søvn i børnehaven - del II

Hej Helen, Tak for dine gode råd i min sidste henvendelse. Jeg har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


6. marts 2018 | Sovevaner | 2 år, 1 mdr.

2 årig der ikke vil falde i søvn

Kære Helen. Jeg skriver da min kæreste og jeg er ved at være desperate ifht...

Læs hele brevet og Helens svar


3. marts 2018 | Udvikling | 2 år, 10 mdr.

Meget mor-glad

Hej Helen Skriver til dig igen da jeg ikke helt ved hvordan jeg skal tackle...

Læs hele brevet og Helens svar


21. februar 2018 | Sovevaner | 2 år, 8 mdr.

Vil ikke sove i egen seng - 2 år, 8 mdr.

Hej Helen. Tusind tak for dit sidste svar. Det gav lidt ro i maven. Så...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Laktulose

Laktulose er et middel som bruges ved hård mave. Hvis du oplever at dit barn ikke kan komme af med sin afføring og måske virker smertefopint i forbindelse hermed, så kan læge eller sundhedsplejersken anbefale dig at du giver dit barn laktulose.

Laktulos virker ved at blødgøre tarmindholdet ved blandt andet at trække væske ind i tarmen. Dette giver en mere lind afføring. Midlet optages ikke i blodbanen fra maven eller tarmene, det udskilles med afføringen.

Det er...

Læs mere i Babylex

Diarré

Det er normalt at et barn der kun får brystmælk at have tynd afføring. Men hvis barnet ikke bliver ammet mere og pludselig får vandtynd afføring, skal du være opmærksom.

Diarré kan være tegn på infektion forskellige steder i kroppen og det kan derfor være en god idé at måle barnets temperatur. Du skal være opmærksom på at barnet skal have ekstra væske og hvis diarréen ikke forsvinder hurtigt igen skal du søge læge. Hvis barnet virker sløvt eller der er blod eller slim i...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dit svar sidst. Jeg sprang ned og købte din bog "Sådan får du dit barn til at sove!" Den har virkelig hjulpet mig på rette vej. Det er en fantastisk bog.

Jeg kan virkelig mærke et meget større overskud ved at have forstået, at min søn bare mangler den tryghed i at være tæt på mig og mærke de vuggende bevægelser. Det hang mig langt ud af halsen før bare at tænke på det var puttetid. Nu glæder jeg mig faktisk, ved tanken om at min søn jo elsker at lægge i mine arme og putte, og at jeg kan lægge ham fra mig UDEN han sover, og han bare falder i søvn :)

Elias har trods kolik aldrig haft en nat hvor han ikke har sovet, så det gik lige op for mig at de søvnproblemer jeg troede han havde, slet ikke er så slemme. Hvis der da overhovedet er et problem!

Hilsen mor til Elias, 4 måneder.


Annoncer

Annonce