Annonce

Annonce

Brev:

Ferie uden barn?


25. februar 2013

Alder:
2 år

Ferie uden barn?

Hej Helen

Jeg ville høre om din mening om noget..

Vi har en dreng på 24 måneder, og vi er blevet inviteret med til at tage med til en storbyferie af nogle venner, som ikke har børn, om et par måneder. Og så talte vi om at tage af sted uden vores dreng, hvis vi overhovedet skal med. Min mand vil gerne, men jeg er lidt usikker, og har lidt dårlig samvittighed med at tage af sted uden ham.. men på den anden side ved jeg også godt, at vi ikke kan får noget ud af det hvis vi tager ham med, og det vil han heller ikke. Så enten tager vi af sted uden ham eller også tager vi slet ikke af sted.

Det drejer sig om 5 dage, og ved heller ikke helt om vi skal dele det lidt op så han bliver lidt hos mine forældre som han ser et par gange om ugen (han har prøvet at overnatte der nogen gange og det gik meget godt, udover sidste gang hvor han har søgt mig og har været vågen flere timer om natten.. ) og hos min svigerforældre som han også ser et par gange om ugen (men der har han ikke prøvet at overnatte).

Synes ...


Annonce

... du det er en god ide at dele det op sådan, eller er det bedst at det kun er den ene der passer ham de 5 dage.. ? Om dagen tror jeg det ville gå meget godt hos begge, jeg er mere bekymret for om natten.. :) og ellers kommer han også i vuggestue som han plejer. Jeg ved at der er mange der er imod at tage på ferie uden børn, og ved heller ikke hvordan pædagogerne tager det?

Og det er vel vigtigt at sige rigtig farvel til ham, hvis det nu bliver sådan at vi skal rejse meget tidlig på dagen. Vil det så ikke være bedst at aflevere ham om aftenen dagen før, i stedet for vi bare ikke er væk om morgenen? Og hvad med når vi kommer tilbage ? Det ser ud til at vi kommer om natten, hvor han er lagt, er det bedst at de kommer med ham hos os dagen efter eller skal vi selv over og hente ham? Og hvordan vil han reagere? Og er 5 dage meget? Burde vi være væk lidt mindre.. Jeg har mange overvejelser men jeg bliver ved med at have en dårlig fornemmelse i maven selv over at tænke på det.. :)

Håber du har gode råd til mig..

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. juni 2018 | Sovevaner | 22 mdr.

Urolig søvn - 22 mdr.

Kære Helen Stort tak for gode råd – til trods for vores efterhånden store...

Læs hele brevet og Helens svar


5. juni 2018 | Sovevaner | 22 mdr.

Søskende-samsovning - 2 og 5 år

Kære Helen Vi får brug for dine råd og vejledning i forbindelse med at lære...

Læs hele brevet og Helens svar


4. juni 2018 | Opdragelse | 2 år

2 år

Hej Helen Jeg skriver til dig, fordi jeg simpelthen søger nogle råd. Lidt...

Læs hele brevet og Helens svar


21. maj 2018 | Kost og ernæring | 20 mdr.

Mad og diverse - 20 mdr.

Hej Helen.. Jeg skriver endnu en gang til sig angående vores datter....

Læs hele brevet og Helens svar


14. maj 2018 | Udvikling | 2 år, 1 mdr.

Hvordan håndterer vi hans flip konstruktivt og kærligt - part II

Kære Helen, Først vil vi begge gerne sige tak for din mail og forklaringer...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Strækmærker

Under graviditeten oplever mange kvinder at de får strækmærker i takt med at maven vokser.

Har man først fået strækmærker forsvinder de ikke igen, men de bliver som regel næsten usynlige indtil en næste graviditet.

Mærkerne skyldes bristninger i underhuden. De kommer både fordi at maven vokser, men også fordi der sker nogle hormonelle forandringer. De kommer ofte på maven, lårene, brysterne, ballerne og/eller armene, og i starten ses de ofte som rosa eller blålige...

Læs mere i Babylex

Graviditet

Udebleven menstruation er første tegn på at du er gravid. Når du skal konstatere en evt. graviditet, kan du gøre det ved enten selv at tage en urinprøve og bruge en graviditetstest, eller du kan tage en urinprøve med til egen læge og få ham/hende til at udføre testen.

Hvis du selv konstaterer graviditeten, skal du også bestille tid hos lægen, da det er via egen læge at du bliver henvist videre til jordemoder.

Graviditeten varer normalt 40 uger, det betegnes dog som...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annoncer

Annonce