Annonce

Annonce

Brev:

Gode rejsetips samt sygdom under rejse


29. januar 2012

Alder:
15 mdr.

Gode rejsetips samt sygdom under rejse

Hej Helen

Det er efterhånden noget tid siden, at jeg har skrevet sidst, men står nu og skal på en længere rejse, så kunne virkelig godt brug et par råd med på vejen.

Vi har en dejlig lille pige på 15 måneder, vi skal her til marts ud og rejse i 3 uger til Panama, hvor vi skal bo hos noget familie, som også har små børn. Vi glæder os meget til at pakke hverdagen ned for en stund og bare nyde familielivet.

Vi har rejst en del, men aldrig som familie, og vi kan godt mærke at det kræver noget ekstra planlægning, når man skal afsted med et lille barn. Vi skal bo i et resort/hotel område, så der er ordnede forhold – men vi er selvfølgelig stadig opmærksomme på, at hun ikke skal drikke vand af hanen osv – men er der nogle andre gode råd du kunne give os med på vejen, også til flyveturen på små 12 timer.

Vores lille ...


Annonce

... datter har i efteråret/vinter desværre været ramt af 2 voldsomme maveinfluenzaer, hvor hun har kastet voldsomt op. Første gang blev hele familien ramt, men anden gang var det kun hende, der var syg i en hel uge først opkast, diarre, forkølelse og hoste. Er derfor lidt nervøs for at skulle rejse med hende, hvis hun nu bliver ramt af sådan en omgang igen. Har du eventuelt nogle gode råd i forhold til at styrke hendes tarmflora – generelt, men især med henblik på at man er i udlandet?

Hvad anbefaler du men hensyn til solcreme og myggespray til små børn? Når nu man er et sted, hvor der er så varmt, at man går skiftevis mellem meget varme og aircondition, er der noget man kan være opmærksom på, for at undgå forkølelse?

Håber du kan hjælpe mig lidt videre i min søgen efter nogle gode rejseråd

På forhånd tak

En spændt mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. april 2018 | Sovevaner | 16 mdr.

Søvn hos tvillinger på 16 mdr

Kære Helen Jeg skrev til dig for knap 2 mdr siden angående søvnproblemer hos...

Læs hele brevet og Helens svar


20. april 2018 | Kost og ernæring | 18 mdr.

Enormt ensidigt spisende 18 måneders dreng

Hej Helen Nå, nu prøver vi lige at få nogle input til en frustrerende og...

Læs hele brevet og Helens svar


19. april 2018 | Udvikling | 16 mdr.

Utryg ved andre end mor og far

Kære Helen. Vi skriver til dig da vi har udfordringer med vores dejlige...

Læs hele brevet og Helens svar


7. april 2018 | Sovevaner | 13 mdr.

Fra 2 til 1 lur

Hej Helen Tak for svar på mit brev ang. at det var svært at putte. vores...

Læs hele brevet og Helens svar


7. april 2018 | Diverse | 16 mdr.

Ørerens

Hej Helen, Hvilken måde er mest skånsom at rense øre på efter dræn? Jeg...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Æg

Hårdkogte æg, eller æggepandekage, kan gives fra 6 måneders alderen. Men i små mængder. Æg kan således gives som en del af en varieret kost og mange børn kan godt lide smagen af æg.

I æggeblommen findes et relativt højt indhold af kolesterol, det er dog først og fremmest madens indhold af mættet fedt, der påvirker blodets kolesterolindhold.

Man ved ikke præcist, hvor meget æg man kan tåle før det ses på kolesterolindholdet. Nogle mennesker kan spise meget æg og...

Læs mere i Babylex

Allergi

Børn fødes ikke med allergi, men nogle børn er mere udsatte for at få allergi end andre.

Allergi er ofte en arvelig sygdom, som tit knytter sig til astma, høfeber og børneeksem. Hvis forældre eller søskende har allergi eller har haft behandlingskrævende allergi, så vil risikoen for at et nyt lille barn også får allergi være større.

Vi har via vores immunsystem et forsvar mod angreb af forskellige stoffer og når man har allergi, så reagerer immunsystemet overfor...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annoncer

Annonce