Annonce

Annonce

Brev:

På weekendtur og sove i weekendseng


27. september 2011

Alder:
6 mdr.

På weekendtur og sove i weekendseng

Kære Helen.

Jeg har lige brug for lidt mere hjælp til Alexander.

Jeg har længe overvejet at tage en weekendtur til Kbh (bor i Jylland ) for at besøge nogle venner. Jeg har været noget tilbageholdende pga. af den lille, fordi jeg er bange for at det bliver for hårdt for ham. Han er meget svær at få til at sove og spise bryst, når jeg er ude, da han er ekstremt nysgerrig.

Jeg har dog besluttet at nu skal det være, da jeg efterhånden trænger til at komme udenfor min osteklokke. Men jeg er noget nervøs.

Jeg skal bo hos en veninde, og jeg kan ikke have barnevognen lige i nærheden, så han bliver nødt til at tage nogle lure i weekendsengen. Grunden til at jeg tænker, at det bliver svært er, at herhjemme er det kun om aftenen, at han kan falde i søvn af sig selv, i sin seng. Jeg har prøvet flere gange at putte ham i hans seng, om dagen, hvorefter han begynder at hulke, som så til sidst bliver til gråd. Jeg synger, giver ham sut, aer ham og prøver at berolige ham. Jeg bruger samme rutine som om aftenen, men det virker ikke om dagen? Det skal siges, at han heller ikke kan falde i ...


Annonce

... søvn af sig selv i barnevognen, uden at vi går med ham.

Kan jeg øve og putte ham i weekendsengen? Hvis hvordan?

Jeg tænker at jeg selvfølgelig også kan gå ture med ham i barnevognen, men her, har han også svært ved at falde i søvn, når vi ikke er hjemme. Jeg tror det er fordi han er meget nysgerrig og bevidst. Han sover aldrig lige så lange lure ude som hjemme.
Kan jeg gøre noget ved det?

I forbindelse med min tur er der et arrangement, som jeg gerne vil til, men hvor det vil være besværligt at have Alexander med. Min venindes mor har tilbudt at passe ham de par timer. Hun er pædagog i en vuggestue, så jeg er sikker på at hun er kvalificeret. Men jeg tænker, om han ikke bliver meget forvirret over at skulles passes af en han aldrig har mødt før, og være et sted han aldrig har været før? Han er generelt ikke så glad for fremmede. Han græder tit når vores venner og fremmede henvender sig til ham, uanset om vi er ude eller hjemme.

Hvad tænker du om at få ham passet? Jeg ønsker jo ikke at han skal være ulykkelig, bare så jeg kan opfylde mit behov!

Med venlig hilsen
Stine

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. april 2018 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Nat og slat spiser

Kære Helen Jeg skriver til dig, da jeg ikke længere kan finde hoved og hale...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Amning | 7 mdr.

Udtrapning af natamning

Hej Helen Tak for svar!! Det går nu meget bedre om dagen og min søn kan...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Søvnproblemer - 6.5 måned

Hej Helen Tak for en fantastisk brevkasse! Jeg har virkelig haft gavn af...

Læs hele brevet og Helens svar


12. april 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Mange opvågninger - 6 mdr.

Hej Helen. Tak for dit svar. Jeg har lige et par opfølgende spørgsmål. ...

Læs hele brevet og Helens svar


11. april 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

Vågner hele natten

Hej Helen Først mange tak for et godt foredrag i dag på Gentofte...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Øjne og syn

Nyfødtes øjne er tit hævede og sammenklistrede. Det er helt normalt. Er der dog vedblivende pus i øjenkrogen, har barnet sandsynligvis en øjenbetændelse og bør ses af lægen.

Helt små børn kan se i en afstand af ca. 30 cm. Det er den afstand der er mellem moderens bryst og ansigt, når hun sidder og ammer. Billeder med kontrastfyldte farver eller sort/hvid billeder er gode til at fange babyen interesse og er med til at udvikle evnen til at se og fokusere. Små børn skeler og det er...

Læs mere i Babylex

Barselsbesøg

I nogle kommuner tilbyder sundhedsplejersken at komme på besøg meget hurtigt efter fødslen. Dette sker hvis fødslen f.eks. er foregået hjemme, eller hvis moderen er gået meget hurtigt hjem efter fødslen.

Også jordemødre tilbyder nogle gange barselsbesøg i hjemmet, hvis kvinden er udskrevet inden for 48 timer efter fødslen eller hvis der er tale om en hjemmefødsel. Man taler normalt om et barselsbesøg når sundhedsplejerske eller jordemoder kommer på besøg i hjemmet 3-5 dage efter...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for svar om valg af skole. Som altid er du utrolig dygtig til at "stille skarpt & zoome ind". Det er en gave!

kh Lene


Annoncer

Annonce