Annonce

Annonce

Brev:

Weekend uden børn!


24. januar 2011

Alder:
9 mdr.

Weekend uden børn!

Kære Helen!

Jeg har brug for lige at dele lidt tanker med dig endnu engang.

Min mand og jeg har jo to små piger en på 9 mdr og en på 2 år og 3 mdr. Hverdagen med to så små børn kan jo til tider være lidt hektisk og tiden og overskudet til hinanden og parforholdet er ikke altid overvældende. Men vi klarer det nu helt fint og skændes aldrig. Vi elsker vores lille familie og hinanden.

Vi har måske ikke så mange muligheder for aflastning i hverdagen som mange familier med engagerede bedsteforældre. Min mor er meget syg og min mands forældre er ikke en mulighed. Vores børn er dog meget tæt knyttet til vores søskende (deres onkler og tanter). Især min søster har de et utrolig kærligt og nært forhold til. Men de har alle selv små børn og har jo også travlt i deres hverdag.

Min mand har et stort ønske om en weekend sammen i Paris bare mig og ham, og jeg gav ham faktisk sådan en rejse i julegave med to overnatninger. Dette vil være i starten af April hvor den lille vil være næsten 1 år. Min søster og svoger vil passe de små imens. De har selv en ...


Annonce

... lille pige på 3, som vores den store har et meget nært venindeforhold til. Min søster er gravid igen og skal føde i starten af juli, så meget senere end April kan jeg næsten ikke byde min på det tidspunkt høj-gravide søster.

Jeg er dog her efterfølgende kommet meget i tvivl om det er for tidligt for vores lille pige at blive passet med 2 overnatninger. Jeg har frygtelig dårlig samvittighed over det og føler det er meget egoistisk af os som forældre. På den anden side ved jeg også at det er eneste gang i lang tid vi vil få den mulighed da min søster jo får rigeligt at se til med den lille ny.

Min store pige blev passet første gang med en enkelt overnatning i forbindelse med at vi skulle have lillesøster. Dette også hos moster og det gik rigtig fint og hun giver faktisk selv udtryk for at hun godt kunne tænke sig at sove hos kusinen igen. Hmmm hvad tænker du? Er det bedre at vælge at tage på et hotel herhjemme så vi kan komme hjem hurtigt hvis den lille har brug for os? Vil det være at svigte vores barn?

Tak for tanker tilbage

Med venlig hilsen
S

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. april 2018 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Tørstig om natten - 9 mdr.

Kære Helen, Hjælp.... Min datter på 9 måneder har egentlig altid sovet godt...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natteamningen - hjælp!

Kære Helen Jeg har længe ville tegne et abbonoment her hos dig, og har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


17. april 2018 | Sovevaner | 8 mdr.

8 mdr, amning og mad

Kære Helen Jeg har nogle spørgsmål angående vores datters “spisevaner”. Om...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Amning | 7 mdr.

Udtrapning af natamning

Hej Helen Tak for svar!! Det går nu meget bedre om dagen og min søn kan...

Læs hele brevet og Helens svar


10. april 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Opfølgende spørgsmål til madplan

Kære Helen, Tusind tak for hjælp til madplanen, som vi allerede er i fuld...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Mælkedranker

Nogle børn drikker så meget mælk, at det tager pladsen op for den egentlige mad. Disse børn kalder man for mælkedrankere.

Hvis barnet gennem for lang tid lever mest af mælk, vil barnet kunne få jernmangel.

Hvis dit barn drikker mere en 1/2-3/4 liter mælk i døgnet og ikke har appetit til anden mad, så må du skære ned for mælkeindtaget. I stedet må du tilbyde vand, hvis barnet er tørstig.

Hvis du har svært ved at vurdere om dit barn er mælkedranker...

Læs mere i Babylex

Kostfibre

Det lille barn kan få diarré og løs afføring af at få for mange kostfibre. Især hvis barnet spiser grød og brød med hele kerner, eller rå grøntsager og meget frugt, kan barnet få for mange kostfibre.

Müsli, rosiner og tørret frugt, samt pasta, ris og bælgfrugter indeholder også kostfibre.

I må prøve jer frem og hvis jeres barn ofte har meget løs mave, vil det være fornuftigt at se på kostens sammensætning.Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tak for dine svar. Hvor er du bare dygtig. Tak for dine gode råd. Alle mine spekulationer er nu væk.. Vil prøve de ting du siger. Tak :)

Kærlig hilsen
Katrina, mor til dreng på 9 måneder


Annoncer

Annonce