Annonce

Annonce

Brev:

Mor på weekend uden sit lille pus


31. maj 2010

Alder:
2 år, 4 mdr.

Mor på weekend uden sit lille pus

Kære Helen,

Så er det blevet tid til at bede dig om råd igen - men denne gang er problemet heldigvis hverken helbred eller søvn. Marco har stort set ikke været syg, efter at han er begyndt at få Spirocort spray morgen og aften. Så det var altså det der var galt, selvom de ikke kunne høre noget på ham.

Det er derfor er helt andet liv vi - og ikke mindst Marco selv - har nu. Så mit spørgsmål til dig handler sådan set om et luksusproblem. Vi skal alle tre to uger til Italien til sommer, hvor vi skal møde min amerikanske svigermor også. Det bliver jo skønt, men Robert, min mand, har foreslået, at jeg tager et par dage med svigermor til Rom efterfølgende, mens han og Marco tager hjem. Det lyder jo forrygende med et par dages ren afslapning, men jeg har så svært ved at sige ja til det.

Marco har, som du ved, altid været meget knyttet til mig, sover stadig ...


Annonce

... i vores seng (men kan kun falde i søvn med mig), og jeg er først holdt op med at amme ham for et par måneder siden, da han endelig blev rask. Han og Robert har dog også et stærkt og tæt forhold, og jeg er helt sikker på, at de nok skal klare den, men alligevel kan jeg bare ikke få mig selv til at tage beslutningen. Jeg tror mest, det er fordi, jeg er bange for, at Marco ikke ville kunne forstå, at de to skal med flyet hjem, mens jeg ikke skal. Han er jo kun 2 1/2.

Jeg er bange for, at han skal tro, at jeg ikke kommer tilbage, at jeg svigter ham. Og desuden har jeg som sagt bare været så meget i symbiose med ham, at det måske ligeså meget er min egen adskillelsesangst. Puha, hvorfor skal det være så svært at tage væk et par dage? Mine veninder har gjort det med deres børn i samme alder men åh, det gør bare helt ondt indeni af tvivl.

Mange hilsner,
Hanne

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

21. april 2018 | Diverse | 2 år

Ny institution

Hej Helen Jeg skriver til dig fordi jeg er i tvivl om hvordan jeg skal gribe...

Læs hele brevet og Helens svar


20. april 2018 | Sovevaner | 2 år

2 år og putning

Hej Helen Vores dreng er lige rundet 2 år, og vi bruger virkelig lang tid på...

Læs hele brevet og Helens svar


20. april 2018 | Udvikling | 2 år

Børnehave

Hej Helen, Vi har idag en dreng der er præcis 2 år. Vi har for en måned...

Læs hele brevet og Helens svar


19. april 2018 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.

Vredes udbrud

Hej Helen Min søn på 2 år og 6 mdr er begyndt at få voldsomme vredes udbrud...

Læs hele brevet og Helens svar


16. marts 2018 | Sovevaner | 2 år, 3 mdr.

Søvn i børnehaven - del II

Hej Helen, Tak for dine gode råd i min sidste henvendelse. Jeg har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

PKU

Phenylketonuri, PKU, er en stofskiftedefekt og det kaldes også nogle gange for "Føllings syge" efter den læge, som opdagede sygdommen i 1934.

I Danmark er det jordemoderen, der efter fødslen, undersøger om barnet har PKU. Dette gøres ved at tage en blodprøve, en hælprøve på alle nyfødte. Prøven skal tages når barnet er mellem 48-72 timer gammel. Får man et positivt resultat på prøven, skal barnet have behandling før det er 2 uger gammelt og indenfor 24 timer efter det positive...

Læs mere i Babylex

Savl

Alle babyer savler, men nogen savler meget og andre lidt.

Spædbørn og småbørn savler ofte meget, de danner mere mundvand end vi voksne gør og putter ofte også fingrene i munden. Der sker også nogle enzymændringer i barnets spyt, som gør at barnet kan savle mere i perioder. Og i perioder, hvor barnet f.eks. får tænder, vil det ofte også savle mere.

I de periode hvor barnet savler meget kan det være en god idé at bruge en savlesmæk. Til små børn er en blød af frotté...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annoncer

Annonce