Annonce

Annonce

Brev:

Ferie og bekymringer


25. april 2010

Alder:
9 mdr.

Ferie og bekymringer

Hej Helen.

Vi overvejer meget at rejse til Mallorca om en god måneds tid, hvor vores søn vil være 11 måneder. Vi har altid rejst meget, og jeg har også altid sagt, at det at få børn ikke skulle holde os tilbage fra at tage på ferie – dog en helt anden slags ferie end hvad vi har været vant til førhen.

Men nu hvor beslutningen skal tages om hvorvidt vi skal tage af sted eller ej, er jeg godt nok blevet noget pylret og utryg ved det. Det skyldes hovedsagligt, at vi havde en rigtig grim oplevelse for et par uger siden, hvor han havde høj feber og endte med at være ukontaktbar i en halv time, hvorfor jeg ringede 112, og vi blev akut kørt på børneafdelingen.

Lægerne mener han havde feberkramper (dog uden krampetrækninger), og jeg ved jo godt, at det i sig selv ikke er farligt, men jeg er helt sikker på at denne episode har gjort mig meget utryg ved at skulle rejse med ham. Jeg tænker hele tiden, hvor langt der er til et sygehus, og hvor hurtigt en ambulance vil kunne komme frem, hvilket nok er ret fjollet at tænke over. Det sted vi ville skulle bo ligger et stykke fra de større byer (min. en times kørsel), men jeg ved, ...


Annonce

... at der er en læge ca. 10 km fra hotellet i tilfælde af, at der skulle ske noget.

Efter hans feberkrampeanfald kom han sig fint, men han er nu gået hen og er blevet meget forkølet og hoster meget. Han startede i dagpleje for tre uger siden, så jeg tænker at hans hyppige sygdom på det seneste skyldes dagplejestart, men er det noget vi også bør tænke ind i en evt. ferie, for det kan jo sagtens tænkes, at han stadig er en del småsyg om en måneds tid?

Jeg ved egentlig ikke helt, hvad jeg forventer, du skal svare mig, men jeg vil gerne høre, hvad du tænker om mine bekymringer; om du mener, der reelt er nogen grund til at være bekymret, når nu lægerne konstaterede at det blot var feberkramper han havde (der blev taget en masse prøver, som ikke viste noget særligt), eller om jeg lige må slappe lidt af og stole på at det nok skal gå – det gør det jo for mange andre familier med små børn.

En anden ting i den her forbindelse: hvis vi nu vælger at tage af sted, vil du så mene, at det vil være klogt at få hans 12 mdr. vaccination inden, selvom han ikke er et år endnu?

Mange hilsner fra
en mor som nok bekymrer sig alt for meget

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. april 2018 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Tørstig om natten - 9 mdr.

Kære Helen, Hjælp.... Min datter på 9 måneder har egentlig altid sovet godt...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natteamningen - hjælp!

Kære Helen Jeg har længe ville tegne et abbonoment her hos dig, og har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


17. april 2018 | Sovevaner | 8 mdr.

8 mdr, amning og mad

Kære Helen Jeg har nogle spørgsmål angående vores datters “spisevaner”. Om...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Amning | 7 mdr.

Udtrapning af natamning

Hej Helen Tak for svar!! Det går nu meget bedre om dagen og min søn kan...

Læs hele brevet og Helens svar


10. april 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Opfølgende spørgsmål til madplan

Kære Helen, Tusind tak for hjælp til madplanen, som vi allerede er i fuld...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Tilstoppet tårekanal

Mange nyfødte børn har en tilstoppet tårekanal. Barnet ser ud som om, at det har søvnklatter i øjenkrogen hele tiden, eller at øjnene konstant virker fugtige.

Tårekanalen er en tynd kanal, som løber fra den inderste øjenkrog til næsen. Det er bl.a. den, der får os til at snøfte, når vi græder.

Tårer er 'øjnenes sprinkleranlæg'. Tårerne løber i en konstant strøm fra øverste, yderste øjenkrog ned og renser øjnene. Øjenvipperne er en slags 'vinduesviskere', og...

Læs mere i Babylex

Leg

For det lille barn er leg vigtigt, da det gennem leg udforsker verden og dermed udvikler sig.

I begyndelsen er mor og far det bedste legetøj og jeres barn vil elske jeres mimik, lyde, berøring, osv.

I takt med at barnet bliver ældre vil det have glæde af forskellige kulørte legeting, ting som kan bevæges eller sige noget og ting som man kan holde om og røre ved.

Man kan købe legetøj som er tilpasset barnets færdigheder i en bestemt alder og derfor...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Jeg har længe fulgt med i din brevkasse og har selv fået hjælp til mange "problemer" fra dine svar til andre! Du har været en stor hjælp uden du har vidst det ...!

Bedste hilsner
Sanne mor til dreng på 8 måneder


Annoncer

Annonce