Annonce

Annonce

Brev:

Skemad og ondt i maven


6. januar 2016

Kategori:
Alder:
7 mdr.

Skemad og ondt i maven

Kære Helen,

Jeg skriver til dig om min datter på 7,5 måned. Jeg er efterhånden ved at være frustreret over det med tilvænning skemad..

Jeg startede med at begynde med at give min datter grød en gang om dagen allerede da hun var knap 5 mdr. Hun var ikke specielt interesseret i det og da vi nåede 6 mdr var vi ikke kommet meget videre.
Men stille og roligt begyndte hun at spise lidt mere, men fik så en maveinfektion med grøn afføring (lægen sagde det var en maveinfektion) hvor hun ikke ville spise og hvor hun fik mere ondt hvis hun spiste skemad. Så da ammede jeg hende fuldt ud i nogle uger.

Da hun fik det godt igen startede vi på ny med skemad. Først ville hun ikke have noget men begyndte så at tage en lille bitte smule. Men så blev hun syg igen. Hun fik feber og forkølelse og ville igen ikke have noget. (der var også lidt grøn afføring men det gik hurtigt væk) Det varede knap 2 uger.
Og nu er vi så igen startet op med skemad og hun er ikke specielt interesseret. Dog har jeg hun måske taget lidt mere de sidste par dage. Men igår havde hun ondt i maven og var ked af det. Det lignede hun pressede og så blev hun ked af det. Så tænkte jeg det måske kunne være noget forstoppelse men da hun så endelig kom af med noget ...


Annonce

... afføring var det ikke specielt tykt.. Hun havde været glad for at sidde og spise af noget kogt broccoli så det havde jeg givet hende ved nogle måltider. Men noget af broccolien kom ufordøjet ud og afføringen var grøn.. Idag virker hun ikke til at have ligeså ondt men er heller ikke helt glad. Vil være hos mig hele tiden. Og sover kun 1/2 time ad gangen og vågner grædende..

Det er bare så frustrerende at hun endelig var begyndt at spise lidt og så får hun ondt i maven.. Er det normalt? Og hvad ville du gøre mht hvad du ville tilbyde hende at spise. Jeg har givet hende 3 måltider om dagen. Er så kommet til at tænke på om jeg skulle have startet op med et enkelt om dagen når nu der var gået så lang tid hvor hun ikke har fået skemad. Men på den anden side spiser hun så få skeer ved hvert måltid at jeg næsten ikke kan se at hun skulle have fået for store mængder…? Og hun skal jo også til at spise meget mere skemad..

Er der nogle fødevarer jeg skal vente med at give hende eller skal jeg give hende alt det som man nu må med den alder hun har nu.. Er bare blevet helt forvirret over det hele..:(

Er også bekymret for om der er noget galt med hendes mave nu hvor det er så svært det hele.

Hvad tænker du?

Hilsen en frustreret mor..

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. april 2018 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Tørstig om natten - 9 mdr.

Kære Helen, Hjælp.... Min datter på 9 måneder har egentlig altid sovet godt...

Læs hele brevet og Helens svar


17. april 2018 | Sovevaner | 8 mdr.

8 mdr, amning og mad

Kære Helen Jeg har nogle spørgsmål angående vores datters “spisevaner”. Om...

Læs hele brevet og Helens svar


16. april 2018 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Nat og slat spiser

Kære Helen Jeg skriver til dig, da jeg ikke længere kan finde hoved og hale...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Amning | 7 mdr.

Udtrapning af natamning

Hej Helen Tak for svar!! Det går nu meget bedre om dagen og min søn kan...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Søvnproblemer - 6.5 måned

Hej Helen Tak for en fantastisk brevkasse! Jeg har virkelig haft gavn af...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Håndudmalkning

Hvis man har brug for at malke mælk ud til sit barn, så kan man gøre det med håndudmalkning. Når man bruger sine hænder, skal man være ekstra opmærksom på hygiejnen - men ellers er håndudmalkning normalt den mest skånsomme form for udmalkning af brystet.

- Begynd med at vaske dine hænder og klem en lille smule mælk ud af brystet, som kasseres.

- Malk ud i en ren skål, som mælken let kan sprøjtes ned i

- Læn dig forover, massér brystet blidt ned mod...

Læs mere i Babylex

Spinat

Når børn er 6 mdr gamle må de gerne begynde at få lidt spinat.

Du skal dog være opmærksom på, at spinat indeholder Nitrat, og det bør derfor ikke fylde mere end 1/10 af portionen eller alternativt kun gives med 14 dages mellemrum.

Læs mere i min bog Helens bog om børn og mad

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Jeg havde i en periode lidt problemer med at amme og var egentlig ved at smide håndklædet i ringen, men Helen sagde de rigtig ting som gjorde at jeg fortsatte og det er jeg rigtig glad for i dag ...

Camilla Martin


Annoncer

Annonce