Annonce

Annonce

Brev:

Skemad og ondt i maven


6. januar 2016

Kategori:
Alder:
7 mdr.

Skemad og ondt i maven

Kære Helen,

Jeg skriver til dig om min datter på 7,5 måned. Jeg er efterhånden ved at være frustreret over det med tilvænning skemad..

Jeg startede med at begynde med at give min datter grød en gang om dagen allerede da hun var knap 5 mdr. Hun var ikke specielt interesseret i det og da vi nåede 6 mdr var vi ikke kommet meget videre.
Men stille og roligt begyndte hun at spise lidt mere, men fik så en maveinfektion med grøn afføring (lægen sagde det var en maveinfektion) hvor hun ikke ville spise og hvor hun fik mere ondt hvis hun spiste skemad. Så da ammede jeg hende fuldt ud i nogle uger.

Da hun fik det godt igen startede vi på ny med skemad. Først ville hun ikke have noget men begyndte så at tage en lille bitte smule. Men så blev hun syg igen. Hun fik feber og forkølelse og ville igen ikke have noget. (der var også lidt grøn afføring men det gik hurtigt væk) Det varede knap 2 uger.
Og nu er vi så igen startet op med skemad og hun er ikke specielt interesseret. Dog har jeg hun måske taget lidt mere de sidste par dage. Men igår havde hun ondt i maven og var ked af det. Det lignede hun pressede og så blev hun ked af det. Så tænkte jeg det måske kunne være noget forstoppelse men da hun så endelig kom af med noget ...


Annonce

... afføring var det ikke specielt tykt.. Hun havde været glad for at sidde og spise af noget kogt broccoli så det havde jeg givet hende ved nogle måltider. Men noget af broccolien kom ufordøjet ud og afføringen var grøn.. Idag virker hun ikke til at have ligeså ondt men er heller ikke helt glad. Vil være hos mig hele tiden. Og sover kun 1/2 time ad gangen og vågner grædende..

Det er bare så frustrerende at hun endelig var begyndt at spise lidt og så får hun ondt i maven.. Er det normalt? Og hvad ville du gøre mht hvad du ville tilbyde hende at spise. Jeg har givet hende 3 måltider om dagen. Er så kommet til at tænke på om jeg skulle have startet op med et enkelt om dagen når nu der var gået så lang tid hvor hun ikke har fået skemad. Men på den anden side spiser hun så få skeer ved hvert måltid at jeg næsten ikke kan se at hun skulle have fået for store mængder…? Og hun skal jo også til at spise meget mere skemad..

Er der nogle fødevarer jeg skal vente med at give hende eller skal jeg give hende alt det som man nu må med den alder hun har nu.. Er bare blevet helt forvirret over det hele..:(

Er også bekymret for om der er noget galt med hendes mave nu hvor det er så svært det hele.

Hvad tænker du?

Hilsen en frustreret mor..

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. november 2022 | Sovevaner | 5 mdr.

Falde i søvn i soveværelset

Hej Helen - igen Jeg kan jo lige så godt benytte mig af, at jeg har al den...

Læs hele brevet og Helens svar


16. november 2022 | Sygdom | 7 mdr.

Væske på ørene

Hej Helen Jeg har været til ørelæge med lillebror, og han var fyldt op med...

Læs hele brevet og Helens svar


11. november 2022 | Sovevaner | 7 mdr.

Opvågninger nat

Hej Helen Tak for dit svar på mit spørgsmål igår. Vi har idag haft succes...

Læs hele brevet og Helens svar


9. november 2022 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Mad - konsistens og portionsstørrelser

Hej Helen Nu er jeg nødt til at skrive til dig med flere spørgsmål vedr....

Læs hele brevet og Helens svar


2. november 2022 | Kost og ernæring | 6 mdr.

Hjælp til søvn og måltider - PART II

Hej Helen, Tusind tak for dit svar! Siden sidst er det blevet meget...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Klumpfod (varusfod)

I Danmark fødes ca. 1 ud af 1000 børn med klumpfod. Det svarer til ca. 60 børn årligt i Danmark. Hos ca. halvdelen er der klumpfod på begge fødder.

Klumpfod kaldes også varusfod eller talipes equinovarus. Det er en fejlstilling i en eller begge fødder. Når barnet bliver født, ser foden normal ud, men den kan ikke rettes til normal stilling. Når man ser på foden, vil hælen dreje indad, forfoden pege ind mod midten, og samtidig vil mellemfoden (svangen) være løftet. Foden...

Læs mere i Babylex

Barnevogn

Når I skal købe en barnevogn er det vigtigt at I gør jer klart, hvad vognen hovedsageligt skal bruges til.

Skal den mest stå på altanen, eller skal den bruges til at gå lange ture med. Skal den kunne bæres op og ned ad trapper? Og skal den kunne være i bilens bagagerum?

Det er også vigtigt at tænke på årstiden. Både sommer, men især om vinteren, er det vigtigt at både kassen og kalechen er vandtæt. Om vinteren er det vigtigt, at både sider og bund er godt...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de altid fine og uddybende svar. De giver os ro på :)

Tak, fra en mor til 2


Annonce