Annonce

Annonce

Brev:

Sygdom og rytme


4. april 2014

Kategori:
Alder:
10 mdr.

Sygdom og rytme

Hej igen Helen.

Nu er min lille pige syg, og jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg skal gøre med vækkeuret om morgenen.

Det indlysende ville selvfølgelig være, at lade hende sove! Men så er ikke klar til at sove til nat før 01.30 (da hun sov 3 lure indtil 7 mdr var den jo 00-01, som vi har skrevet om før) og med to lure 22-23.

Hun havde feber 3 dage, lørdag-mandag, 39.2, med forkølelse og fik nogle dage efter nogle belægninger på tunge og i gummerne, rødt med hvide prikker. Jeg tog hende til lægen, da jeg så belægningerne i munden. Hun mente, det måske var svamp, men var ikke sikker. Jeg tænker selv, om det også kan være mundbetændelse, men fik efterfølgende at vide, at det behandler man alligevel ikke. Er i gang med 3-dages behandling med Brentan gel i tilfælde af, at det er svamp.

Da hun havde feber, havde hun det egentlig nogenlunde, spiste og drak lidt, men da hun fik belægningerne mandag eller tirsdag fik hun ondt og ville ikke spise og drikke og græder meget. Jeg giver hende lidt panodil efter råd fra lægen. Vi var på besøg i vuggestuen torsdag ugen før, og det er jo nok noget derfra... vi har været deromme helt kort, bare 10-30 min hver dag fra i tirsdags, bare for at hun ...


Annonce

... kunne se stedet og pædagogerne, hun skulle jo starte i tirsdags og er kørt med det samme, hun blev ked af det eller pylret, det ligger ikke så langt væk. Jeg spurgte også i går om det var bedre vi blev hjemme, men de syntes at det var det rigtige lige at kigge ind så hun blev kendt med stedet.

Nå men nu er jeg så i tvivl, om jeg skal lade hende sove om morgenen? Jeg har hhv ladet hende sove til kl. 9, 8.30 og 8, men hun er ikke frisk (der sover hun altid godt!) men ked af det og ikke til noget og der går ikke længe før hun er klar til at sove igen. Hun har så taget 3 lure, men har kunnet komme i seng til nat kl. 23 og i går faktisk kl. 21.

Men forhaler jeg det ved ikke at lade hende sove om morgenen? jeg synes bare, det er så strenge at være vågen indtil længe efter midnat, hun vågner jo også mange gange om natten, det lille pus. Om dagen vækker jeg hende selvfølgelig ikke (plejer jeg ellers fra 2. lur, fordi den ligger efter 16, så max 45 min), men da hun vågner ved alt er der af og til noget, der vækker hende, f.eks. en bildør der smækker.

Det skal lige siges, at vi plejer at have vækkeuret til kl. 7, så jeg lader hende sove længere end ellers, men alligevel?

Med venlig hilsen
Helle

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. april 2018 | Sovevaner | 10 mdr.

Hjælp vågner kl 5.00

Kære Helen Vores datter er det sidste stykke tid (ca 3 uger) begyndt at...

Læs hele brevet og Helens svar


22. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Lure i løbet af dagen

Kære Helen Tak for dit svar til mit første spørgsmål omkring natamning -...

Læs hele brevet og Helens svar


22. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

11 måneder og vågner om natten

Hej Helen Først vil jeg takke dig for dine tidligere svar, som har været til...

Læs hele brevet og Helens svar


19. april 2018 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Tørstig om natten - 9 mdr.

Kære Helen, Hjælp.... Min datter på 9 måneder har egentlig altid sovet godt...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natteamningen - hjælp!

Kære Helen Jeg har længe ville tegne et abbonoment her hos dig, og har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Skråstol

Børn har brug for at kunne bevæge sig frit for at udvikle sig bedst muligt. Børn der placeres i en skråstol vil sidde passivt og vil, hvis de sidder der længe, blive svage i nakke og ryg. Man kan sagtens vænne et barn til at sidde i en skråstol, hvis det har underholdning foran sig, og det kan være bekvemt for forældrene, men det er ikke det bedste for barnet.

Et barn skal have lov til at være på gulvet så meget som muligt. Det er på gulvet at barnet lærer at trille, krybe og...

Læs mere i Babylex

Præmature allergidisponerede spædbørn

Hos meget små præmature allergidisponerede børn kan der være mere væsentlige ernæringsproblemer end allergiforebyggelse at tage højde for. Der må derfor tages store individuelle hensyn, hvor det vigtigste er at barnet kommer i trivsel.

Et præmaturt barn tilbydes samme allergiforebyggende diæt som mature allergidisponerede spædbørn. Modermælk er den bedste ernæring og hvis dette ikke er muligt tilbydes barnet Nutramigen eller Profylac.

Det vides ikke, hvor længe det...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Jeg vil blot sige dig tusind tak for din hjælp. Min egen sundhedsplejerske synes jeg ikke er til at snakke med, så det er en stor trøst at kunne vende sig til dig og din brede viden. Jeg tror at du kender mig og min søn bedre end hun gør.

Jeg er særlig glad for dine hurtige svar, når jeg ikke har formået at formulere mit problem så jeg har været nød til at spørge igen...

Det er rart at have dig i baghånden og jeg har anbefalet dig til alle de nybagte mødre jeg kender.

Tak!!


Annoncer

Annonce