Annonce

Annonce

Brev:

Natteuro - 7 mdr.


23. januar 2023

Kategori:
Alder:
7 mdr.

Natteuro - 7 mdr.

Hej Helen,

Vi bøvler virkelig med musen om natten lige for tiden.

Hun kan ikke falde i søvn efter amningerne, hun vender og drejer sig og roder rundt indtil hun begynder at græde fordi hun er frustreret over ikke at kunne sove..

Jeg prøver at ligge hende helt tæt ind til mig, ligge hende for sig selv, ligge hende ovenpå mig, ligge hende under min dyne, uden dyne, hendes egen dyne... jeg aer hende, holder en hånd på hende, jeg gør ingenting. Jeg har virkelig forsøgt alle ting jeg overhovedet kan komme i tanke om og hvis jeg er heldig, virker noget i 2-5 minutter.. Men så starter uroen igen.. Og før hun vågner helt op og græder fuldstændig fordi hun er træt og vil sove men ikke kan, så går far ind på bolden med hende 🙏🏻 og i mellemtiden kan jeg have forsøgt en eller tre ting, afhængig af hvad der har virket.

På de nætter hvor det er aller værst, kan hun komme på bolden 3 gange indenfor en time, fordi hun efter gange kort tid, vågner igen. Og der er ikke rigtig noget system i, om det er fordi hun har været på bolden i 2, 5, ...


Annonce

... eller 10 minutter..

Det at hun sover i min seng og bliver ammet hyppigt om natten, kan der ikke gøres noget ved og måske kan der slet ikke gøre noget ved det her, fordi det bare er en fase vi alle skal igennem..

Men hvis der er noget jeg overser, vil jeg gerne vide det.

Nathopperiet har stået på siden midt december og er intensiveret. Før var det måske en eller to i ugen. Nu er vi heldige hvis det kun er 2 gange en nat (men der er mere 3-5 gange om natten) ... Hun har fået et par tænder, men ikke noget hun har brokket sig over og er begyndt at spise fast føde til nytår da hun blev 6 måneder ..

Jeg håber at du har noget input som kan hjælpe os videre eller også må vi bare vide tænderne sammen og tro på, at det ikke fortsætter til hun er teenager og endelig sover noget mere 😅

Hun sover ca fra 20.30 - 06.00 (men jo meget, meget afbrudt) så er hun vågen til kl 8, sover til 9.30/10.00 og bliver puttet igen ca kl 12 hvor hun også sover ca halvanden time og så tager hun en 30-60 minutters skraber ved en 16 tiden

Venlig hilsen
C

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. marts 2023 | Amning | 8 mdr.

Afvisning af det ene bryst

Kære Helen Lillebror har beslutttet, at han absolut ikke vil beskæftige sig...

Læs hele brevet og Helens svar


16. marts 2023 | Kost og ernæring | 8 mdr.

Faste madvarer og tygning

Kære Helen Lillebror vil rigtig gerne prøve vores mad, f.eks. kartoffelbåde,...

Læs hele brevet og Helens svar


9. marts 2023 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Surmælksprodukter baby

Hej Helen. Tak for de gode svar sidst. Jeg kan læse at babyer under 9...

Læs hele brevet og Helens svar


9. marts 2023 | Sovevaner | 7 mdr.

Nattesøvn - søger brystet

Kære Helen Først og fremmest tak for en god brevkasse og gode bøger - jeg...

Læs hele brevet og Helens svar


7. marts 2023 | Sovevaner | 6 mdr.

Hjælp til rytme - del II

Hej Helen, Så er jeg på banen igen. Tak for dit sidste svar ift. at få lavet...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Øjne og syn hos baby

Nyfødtes øjne er tit hævede og sammenklistrede. Det er helt normalt. Er der vedblivende pus i øjenkrogen, har barnet sandsynligvis en øjenbetændelse og bør ses af lægen.

Helt små børn kan se i en afstand af ca. 30 cm. Det er den afstand, der er mellem moderens bryst og ansigt, når hun sidder og ammer. En nyfødt baby har svært ved at se, og verden virker meget utydelig og sløret. Men så snart den lille kommer til verden, begynder synet at udvikle sig.

Dit barn har...

Læs mere i Babylex

Allergi børn

Børn fødes ikke med allergi, men alle børn kan få allergi, og det er vigtigt at forebygge allergi i hverdagen.

Allergi er ofte en arvelig sygdom, som tit knytter sig til astma, høfeber, børneeksem og fødevareallergi. Hvis forældre eller søskende har allergi eller har haft behandlingskrævende allergi, så vil risikoen for, at et nyt lille barn også får allergi være større. Men selvom I ikke har allergi i familien, vil der være 5-10% risiko for, at jeres barn udvikler allergi.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tak for at du er til.

Det føles som en dejlig livline at have dig og din hjemmeside, når man er usikker på ting og sager. Man vil jo så gerne gøre alt godt for sit barn:-)

Mor til dreng på 5 måneder


Annonce