Annonce

Annonce

Brev:

Bedre søvnrutiner


7. juni 2022

Kategori:
Alder:
2 år, 11 mdr.

Bedre søvnrutiner

Kære Helen

Min datter er nu knap 3 år og vores putning er bare blevet værre og værre.

De første knap 2 år sov hun i egen seng og kunne puttes ved at vi bare lagde hende i seng og sagde godnat og så faldt hun selv i søvn. Lige så stille begyndte hun at komme ind til os om natten for til sidst kun at ville sove i vores seng. Det accepterede vi fordi putningen stadigvæk gik så let. Men nu tager det ofte en time at få hende til st sove hvor vi lægger inde hos hende til hun sover.

Jeg kan slet ikke finde ud af hvordan vi skal få vendt det. Skal vi starte med at få hende til at kunne falde i søvn selv eller med at sove i egen seng hvor vi så ligger inde på soveværelse til hun ...


Annonce

... sover? Og hvordan skal vi få hende til at sove selv? Hun græder så snart vi siger vi går ud, og vi opgiver. Også selv om vi siger vi er lige udenfor soveværelse og ordner ting mv. hun vil have vi ligger inde ved hende og helst holde i hånd. Hun er egentlig ikke ked af at skulle i seng, men når vi ligger oppe siger hun at vi ike skal sove men bare slappe af. Og vi må ikke lukke øjnene.

Vi har en lille natlampe til da hun ikke kan lide det er helt mørkt. Jeg er virkelig frustreret over at putteseancen til bliver så drænende og lang, men har også svært ved at overskue hvordan vi bedst får det vendt så det heller ikke pludselig er vildt utrygt for hende.

De bedste hilsner
en træt mor

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

31. juli 2022 | Renlighed | 3 år

3 årig blefri

Hej Helen. Jeg har en søn, der lige er blevet 3 år. Han har egentlig længe...

Læs hele brevet og Helens svar


26. juli 2022 | Renlighed | 2 år, 10 mdr.

Hjælp til at smide bleen - 2 år, 10 mdr.

Hej Helen. Du har tidligere hjulpet os med gode råd til vores mange...

Læs hele brevet og Helens svar


29. juni 2022 | Udstyr | 3 år, 1 mdr.

3 årig der nu kan åbne døre

Hej Helen Jeg har en dejlig 3 årig pige (lige fyldt 3 i maj). Vi bor på...

Læs hele brevet og Helens svar


16. juni 2022 | Sovevaner | 2 år, 5 mdr.

Putning om natten.

Kære Helen. Jeg er desperat efter hjælp. Min datter Lærke er 2,5 år. Der...

Læs hele brevet og Helens svar


2. juni 2022 | Opdragelse | 3 år, 1 mdr.

For glad for andre

Hej Helen Tusind tak for dit sidste svar, det var rigtig godt til at få...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Episiotomi - Epis

Episiotomi eller Epis er, når kvinder under en fødsel klippes i mellemkødet. Man klipper i det stykke, der er mellem skeden og endetarmsåbningen, og man gør det, for at barnet bedre kan komme ud.

Der findes to typer af Episiotomi:

1. Man kan klippe lodret ned fra skedeåbningen til endetarmen. Dette klip heler ofte let op, men det anvendes ikke så meget mere, da der er risiko for, at klippet udvider sig og bliver længere, når barnets hoved passerer forbi - og derved...

Læs mere i Babylex

Kolik

Kolik er den betegnelse, man bruger om et barn, der dagligt eller næsten dagligt, er helt utrøsteligt, grædende og skrigende. Den ældre definition af kolik er, at barnet skal græde og være utrøstelig i mere end 3 timer om dagen, mere end 3 dage om ugen og i mere end 3 uger.

Kolik er en udelukkelsesdiagnose. Det betyder, at lægen skal have undersøgt barnet grundigt og have udelukket, at barnet har smerter fra nakke, skuldre, ryg eller andre steder, Ligesom det skal være udelukket,...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for din plan for dagen, både hvad angår søvn og mad. Det er lykkes os at overholde din plan og det har været guld værd. Nu sover vi alle sammen meget bedre om natten.

De sidste 3 uger, har han faktisk kunne sove fra kl. 20 til 06 hver nat - og det er fantastisk, før vågnede han en gang i timen!

Tak fra drengens forældre


Annonce