Annonce

Annonce

Brev:

Barnevognsfeber


14. marts 2019

Kategori:
Alder:
4 mdr.

Barnevognsfeber

Kære Helen,

Vi er de glade forældre til en dejlig dreng som lige er fyldt 4 mdr., han er meget smilende, mild og glad, en fantastisk lille fyr. Som de uerfarne førstegangsforældre vi er, har vi en udfordring, som vi håber at du kan hjælpe med.

De første 3 mdr. sov han, i løbet af dagen kun i sin barnevogn og i vores arme. Hvis vi forsøgte at lægge ham fra os, vågnede han. Vi gik derfor lange ture med ham, morgen og eftermiddag, hvor han sagtens kunne sove 2-3 timer, per lur. Sov han, når vi kom hjem, forsatte han luren på altanen.

Da han blev omkring 3 mdr. havde vi en uge med virkelig dårligt vejr (skypumper mv.) så vi kunne ikke få gået vores sædvanlige ture. Ugen brugte vi i stedet på målrettet sengetræning, resultatet blev, at han nu gerne vil sove i sin egen seng, men ikke i sin barnevogn. Han er, som sådan ikke ked af at være i barnevognen, når han er frisk og vågen. Han er meget nysgerrig og kigger interesseret omkring. Udfordringen er, når han bliver træt, det virker som om, at han ikke kan overgive sig til søvnen, og han bliver virkelig ked af det. Tager vi ham op af barnevognen, bliver han øjeblikkeligt glad igen. Det skal lige tilføjes at ...


Annonce

... vores altan er sydvendt og på denne årstid for varm til at han kan sove ude, derfor er barnevognen altid i bevægelse, når han er i den.

Vi har prøvet at skærme for lyset, ved at lukke kalechen til, give ham nusseklud, vugge ham blidt mens han ligger ned, en beroligende hånd og masser af shhh lyde – dog uden held. Hans voksipose er for varm at bruge nu, men har forsøgt at svøbe ham i et let bomuldsklæde – dog uden held. Vi har forsøgt, at gå mange korte ture, tæt på hjemmet, så han hurtigt kan komme op, hvis han bliver ked af det og samtidigt få nogle gode positive oplevelser i barnevognen, men synes ikke at der er nogen fremgang. Bor i udlandet og vi har det skønneste vejr med 20 grader, det er brandærgerligt, at vi ikke kan komme ud.

Om en måneds tid skal vi på ferie, og ved ikke, hvordan vi kan komme rundt uden barnevognen og få ham til at sove i løbet af dagen. Vi håber, at du kan hjælpe os, med at få vores skønne gåture tilbage. Vi har prøvet med en bæresele, den vil han gerne sidde i og bliver ikke ked af det, dog falder han ikke i søvn, men kigger bare nysgerrigt omkring.

På forhånd mange tak for hjælpen

Med venlig hilsen
Førstegangsforældrene

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. juni 2019 | Sovevaner | 4 mdr.

Svært ved at sove i dagtimerne

Kære Helen :) Tak for dit tidligere svar angående min datters søvn om...

Læs hele brevet og Helens svar


22. juni 2019 | Sovevaner | 4 mdr.

Drømmeflaske hvordan?

Hej igen Helen Tusind tak for din forklaring ang flasken ved en 01 tiden,...

Læs hele brevet og Helens svar


21. juni 2019 | Sovevaner | 5 mdr.

Vågner altid grædende op fra eftermiddagsluren

Kære Helen, Tusind tak for dit svar ang. vores søns søvn om dagen, fodringer...

Læs hele brevet og Helens svar


21. juni 2019 | Kost og ernæring | 5 mdr.

5 måneder og flaske om natten

Hej Helen. Efter din forklaring ang hans søvn og hvor mange timer han har...

Læs hele brevet og Helens svar


19. juni 2019 | Sovevaner | 5 mdr.

Middagslure og amning

Hej Helen Tusind tak for dine råd til, hvordan vi bedre kan putte vores søn...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Spinat

Når børn er 6 mdr gamle må de gerne begynde at få lidt spinat.

Du skal dog være opmærksom på, at spinat indeholder Nitrat, og det bør derfor ikke fylde mere end 1/10 af portionen eller alternativt kun gives med 14 dages mellemrum.

Læs mere i min bog Helens bog om børn og mad

Læs mere i Babylex

Ammestillinger

Prøv dig frem med forskellige ammestillinger. Du kommer til at bruge mange timer på at amme og derfor er det vigtigt, at du gør dig det så behageligt som muligt.

Det er godt, hvis du kan hvile dig samtidig med at du ammer barnet og det er vigtigt, at du slapper af og ikke spænder i kroppen, hvis mælken skal løbe frit.

Sørg for god støtte til ryg og arme, når du sidder op, så du ikke får spændinger i skuldrene. Sid i en god stol, brug evt. puder i forskellige...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Det går rigtig fint med Emilie, hun er blevet supergod til at sove i barnevognen og sover nu 2 lure om dagen på ca. 2-3 timer, så det er skønt - tak for dit forrige råd :o)

Hilsen Emilies forældre


Annonce