Annonce

Annonce

Brev:

Natte-uro


11. marts 2019

Kategori:
Alder:
10 mdr.

Natte-uro

Hej Helen

Har for nyligt skrevet til dig ang vores dreng, som nu bliver 11 mdr d.20 marts. Jeg skrev for at få råd til søvnen om natten, som du også gav os nogle fine foreslag til.

Vi har tager rådene til os, så har trappet ned i amning, så han kun ammes når han skal puttes om aftenen, og så får en flaske modermælkserstatning omkring kl.22, når han vågner der. Derudover får han aftengrød, og de forskellige måltider om dagen. Han drikker en del vand, både i kop og sutteflaske. Modermælkserstatning i kop spytter han bare ud.

Problemer er at han stadig vågner flere gange om natten, og jeg tror ikke ser skyldes sult. Men han vågner, græder og er nogle gange helt utrøstelig. Han græder og græder og vil hverken ...


Annonce

... holdes, have sut eller flaske/tidligere heller ikke altid ammer. Min mand tager ham nogle gange op til vinduet for at de kan kigge på stjerner - i er forsøg på at aflede ham, og nogle gange går vi helt ud af soveværelset med ham for at få ham i ro. Det virker lidt, men tænker bare ikke at det er helt optimalt at vi nogle gange 2 gange om natten skal tage ham ud af soveværelset og gå rundt med ham for at få ham til at finde ro.

Mit spørgsmål er derfor? Er det bare mareridt han har? Eller er det en form for Night-terror? Det har stået på næsten altid, men nogle nætter er det værre end andre. Og hvad kan vi gøre for at hjælpe ham? Han er så ulykkelig!

Og vi har prøvet kiropraktor.

Med venlig hilsen
Michelle

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

21. august 2019 | Kost og ernæring | 11 mdr.

Overgang fra MME til almindelig mælk

Kære Helen Tak for gode råd tidligere angående putning på eget værelse og...

Læs hele brevet og Helens svar


19. august 2019 | Sovevaner | 12 mdr.

Barn vil ikke blive i seng

Kære Helen, Mange tak for dine råd i forhold til vores problemer med at...

Læs hele brevet og Helens svar


19. august 2019 | Sovevaner | 8 mdr.

Søvn og stop amning

Hej Helen. Min datter er 8,5 mdr og født 1 mdr før termin. Spørgsmål om...

Læs hele brevet og Helens svar


16. august 2019 | Sovevaner | 10 mdr.

Søvn udfordringer - 10 mdr.

Kære Helen Vores pige på 10 mdr har, fra hun var 3 mdr, altid selv kunne...

Læs hele brevet og Helens svar


14. august 2019 | Udvikling | 8 mdr.

8 måneder

Kære Helen. Vores datter fylder otte måneder om få dage - og stortrives...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Gluten

Gluten frarådes før 6 mdrs alderen, da der er risiko for glutenoverfølsomhed.

Gluten findes hovedsageligt i hvede, rug, havre og byg. Der er mest i hvede.

Der er ikke gluten i ris, majs og hirse. I havregrød og øllebrød er glutenindholdet ikke så stort og derfor kan du godt give dette lidt før de 6 mdr.

Giv ikke grød med for meget hvede i starten af de 6 mdr. for så vil glutenindtaget blive for stort. Vær opmærksom på at både spelt- og mannagrød...

Læs mere i Babylex

Ekstra væske

Børn der får flaske kan i visse periode have behov for at få ekstra væske. Det kan være ved sygdom med feber, eller i særligt varme sommerperioder.

Væsken kan gives som vand. De første 4 mdr. skal vandet koges. Derefter kan barnet få vand fra hanen, med mindre man har privat vandboring.

Børn som bliver ammet har ikke behov for kogt vand ved siden af brystet. Hvis barnet ligges til, når det viser behov, har barnet mulighed for at die kortvarigt og dermed få den...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce