Annonce

Annonce

Brev:

Hjælp - udfordringer med søvn II


4. februar 2019

Kategori:
Alder:
3 år

Hjælp - udfordringer med søvn II

Kære Helen

Mange tak for dit svar.

Mit brev var ikke så detaljeret men dine tanker var gode, det gav mig ny viden og fik mig til at se anderledes på søvnen.

Jeg har til at starte med forsøgt at skubbe tiden og er begyndt at give nattøj på og børste tænder meget senere, hvilket også er en udfordring, da han ikke vil børste tænder og gør som jeg siger. Det er svært at børste tænder når han ikke vil åbne munden. Ofte fordi han er træt.

Efter vi har læst godnat historie, og sagt godnat ER han træt. Her kan klokken være halv ni-ni. Jeg kan sidde ved siden af i en time. Jeg forsøger at holde og nusse hans hånd, som han ønsker.

Hele tiden må jeg bede ham tie/ligge stille. Hvis jeg rejser mig og går ind i stuen, (når jeg ikke kan mere) så kommer han ind hele tiden, han vil ikke sove, kan ikke lide sin seng osv. Det ender med, at jeg hver aften råber og han nærmest grædende falder i søvn. Jeg tvivler på, om han forstår hvad jeg siger når han ikke vil høre efter. Jeg ved han har brug for tryghed, ...


Annonce

... og får alt den tryghed og kærlighed fra mig. Han har nusseklud og fik han lov ville han nusse mit hår ind til han falder i søvn. Han virker besat på en måde.

Jeg henter ham altid senest kl. 16. Vi hygger os og slapper af når vi kommer hjem. Vi spiser lidt frugt eller lign. ser ramasjang, leger med lego, tegner osv. I weekenden er vi også altid ude, enten at cykle eller legepladsen. Vi går til svømning om tirsdagen og mor/barn om søndagen indimellem. Jeg føler vi har masser af tid sammen.

Vi står op ca. 6.20 men da det ofte bliver sent inden han falder i søvn, har jeg ikke altid travlt med at komme op da jeg har flextid og selv kan planlægge min arbejdsdag på mit job, så her kan jeg godt aflevere kl. 8.30-8.45 Det gør at vi har god tid og rolige morgener. Han vågner også hver nat og sover herefter hos mig. I børnehaven for han stadig lur på ca 1 time og max 1 1/2 time. Min tanke er, om det ville være en ide om den kunne sløjfes, så han er træt om aftenen?

De bedste hilsner
Camilla - Mor til Victor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

13. februar 2019 | Sovevaner | 2 år, 6 mdr.

Putteritual - 2 år, 6 mdr.

Kære Helen Tusind tak for rigtig gode svar og altid virkelig kompetent...

Læs hele brevet og Helens svar


8. februar 2019 | Opdragelse | 2 år, 7 mdr.

2,5 år vil ikke spise aftensmad

Kære Helen . Vi søger råd og vejledning til vores skønne dreng på 2,5 år....

Læs hele brevet og Helens svar


30. januar 2019 | Diverse | 3 år, 3 mdr.

Børnehaveskift - hvordan fortæller vi det?

Kære Helen. Tusind tak for dit svar angående vores datters børnehaveskift....

Læs hele brevet og Helens svar


27. januar 2019 | Diverse | 3 år, 3 mdr.

Børnehaveskift

Kære Helen. Vi har en datter på 3 år og tre måneder. Hun startede i...

Læs hele brevet og Helens svar


21. januar 2019 | Sovevaner | 3 år

Hjælp! Udfordringer med søvn

Kære Helen Jeg har store udfordringer med at få min dreng på knap 3 år til...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Bad, de første gange

Det spæde barn kan komme i bad ret hurtigt efter fødslen og ofte beder mange om at få hjælp til det første bad, imens man endnu er på barselsafsnittet.

Når I beslutter jer for at bade jeres barn, så er det rigtig godt at have nogle faste rutiner:

- Et babybadekar er en god idé, nogen vælger også at bruge en speciel babyspand. Det vigtigste er at karret er afgrænset i størrelsen, det giver barnet lidt tryghed.

- Det er en god idé at tilbyde barnet...

Læs mere i Babylex

Tvillinger og trillinger

Vær opmærksom på at flere kommuner yder tilskud til forældre med tvillinger. Hør også din sundhedsplejerske om der er mulighed for at komme med i en tvillingemødregruppe. Det kan være rart at møde andre ligestillede og mange har stor fordel af at kunne købe brugt tøj, barnevogn mv.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for en fantastisk brevkasse og nogle fantastiske og velskrevne bøger. Begge dele har ofte hjulpet os siden vi blev forældre for ca. 1½ år siden!

Tak fra familien i København.


Annonce