Annonce

Annonce

Brev:

Mor må ikke putte


12. januar 2019

Kategori:
Alder:
10 mdr.

Mor må ikke putte

Hej Helen.

Tak for dit svar på mit sidste brev. Jeg har et supplerende spørgsmål til dette :)

Du skrev skiftet fra favn til sengen godt kunne være for voldsom for vores datter og det tror jeg du har ret i, derfor er vi blevet enige om at starte med at vende hende til at spise i sengen . Vi gør det sådan at i stedet for at sidde i stuen med flasken så sidder vi nu på hendes værelse hvor hun skal sove. Vi sidder med hende de først 2 min hvor efter vi ligger hende ned i hendes seng putter hende med dynen og hendes bamse - hun har ikke noget forhold til den endnu men det er den vi tænker hun skal bruge fremover i stedet for flasken da den altid har lagt i sengen. Hvorefter vi fortsætter med flasken så ruller hun om på siden og lægger sig til at sove - når det er hendes far som gør det .

Putter jeg hende så er det stadig en helt anden snak. Så stirrer hun på mig når hun får flasken i sengen. Sparker med benene og piller ved alt. Siger jeg så godnat til hende kysser hende og vender mig for at gå væk så bliver hun stadig helt ulykkelig (bliver ...


Annonce

... jeg siddende så har hun en fest) og tager jeg hende op så vrider hun sig osv som sidst beskrevet. Jeg har altid været den som putter og har altid fået hende til at sove, men nu er det kun far som kan.

Dagplejen kan ligge hende i barnevognen og sige godnat og så sover hun med det samme. Jeg er ved at være fustreret og ked af det hvergang hun sover og jeg har puttet for jeg forstår simpelhen ikke hvorfor hun ikke vil give mig lov. Gråden stopper hvis jeg tager hende op af mig lodret og så snart jeg vil ligge hende i sengen eller i mine arme så græder hun hjerteskærende. Jeg har aldrig tvivlet på mig selv før men jeg syntes jeg begynder lidt på det nu.

Er det fordi jeg er hendes mor ?

Jeg gør præcis som før undtaget med ændringerne fra flasken i sengen men præcis som de andre jeg kan bare ikke få det til at lykkes uden “kamp” .

Kan dette stadig være en face som har været i 2 måneder eller hvad skal jeg gøre udover det jeg allerede gør som tydeligt ikke virker nu, men måske det vil hjælpe på længere sigt hvis jeg bliver ved ??

Hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

18. juli 2019 | Sovevaner | 9 mdr.

Uro om natten - 9 mdr.

Kære Helen Jeg har en dejlig datter, Tilde, som er 9,5 måned. Hun er glad og...

Læs hele brevet og Helens svar


16. juli 2019 | Sovevaner | 10 mdr.

Sover for lidt?

Kære Helen. Så skriver jeg igen om søvnudfordringer hos min dreng, som nu...

Læs hele brevet og Helens svar


25. juni 2019 | Amning | 12 mdr.

Ammestop 12 mdr

Kære Helen Det går derud af med begge unger, det er så skønt. Lille Gustav...

Læs hele brevet og Helens svar


18. juni 2019 | Sovevaner | 12 mdr.

1år og har svært ved at falde i søvn

Hej igen Vores datter har altid været SÅ nem at putte. Jeg har givet hende...

Læs hele brevet og Helens svar


15. juni 2019 | Udvikling | 8 mdr.

Hvornår kan man sige nej

Kære Helen. Nu er jeg her igen med et spørgsmål. Vores søn har i en...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Brystspænding

Brystspænding forekommer hos mange kvinder i graviditeten. Ofte er netop brystspænding meget tidligt i graviditeten, for mange kvinder, det første tegn på at de er gravide.

Brystspænding forekommer ofte også i forbindelse med at amning etableres. I begyndelsen producerer kroppen lidt ekstra mælk som vil regulere sig ind efter barnets behov, og samtidig kommer der også lidt ekstra væske i brystvævet.

Hvis brystspændingen i forbindelse med amning er meget smertefuld...

Læs mere i Babylex

Rodfrugter

Især i de kolde efterårs- og vintermåneder er rodfrugter rigtig gode. Rodfrugter er sunde, nærende og giver god smag til mange vinterretter og så har de farver og en naturlig sødme, som mange børn sætter stor pris på.

Pastinakker og jordskokker er lyse, gulerødder orange, og rødbeder har en farve, der kan variere fra det violette over i det vinrøde, alt efter hvordan de tilberedes.

Det danske klima er godt at dyrke rodfrugter i og det er som udgangspunkt en god idé...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for kampen i medierne mod ’skrig dig i søvn’ metoden. Den er godt nok sej!

Jeg videresendte dit indlæg fra din egen side til en kollega, som var grædefærdig af tvivl over om hun var en dum og dårlig mor, når hun bare blev ved med at gå ind til sin grædende søn om aftenen. Hun var simpelthen så lettet og følte sig så godt bakket op. Hun havde fået mange ’gode råd’ fra venner og familie, som også havde forsikret hende om at hun både forkælede barnet og gjorde det utrygt (?!?) med sin inkonsekvens og blødsødenhed.

Det er en vigtig, vigtig kamp du kæmper for at få spredt et væsentligt budskab!


Annonce