Annonce

Annonce

Brev:

Mor må ikke putte


12. januar 2019

Kategori:
Alder:
10 mdr.

Mor må ikke putte

Hej Helen.

Tak for dit svar på mit sidste brev. Jeg har et supplerende spørgsmål til dette :)

Du skrev skiftet fra favn til sengen godt kunne være for voldsom for vores datter og det tror jeg du har ret i, derfor er vi blevet enige om at starte med at vende hende til at spise i sengen . Vi gør det sådan at i stedet for at sidde i stuen med flasken så sidder vi nu på hendes værelse hvor hun skal sove. Vi sidder med hende de først 2 min hvor efter vi ligger hende ned i hendes seng putter hende med dynen og hendes bamse - hun har ikke noget forhold til den endnu men det er den vi tænker hun skal bruge fremover i stedet for flasken da den altid har lagt i sengen. Hvorefter vi fortsætter med flasken så ruller hun om på siden og lægger sig til at sove - når det er hendes far som gør det .

Putter jeg hende så er det stadig en helt anden snak. Så stirrer hun på mig når hun får flasken i sengen. Sparker med benene og piller ved alt. Siger jeg så godnat til hende kysser hende og vender mig for at gå væk så bliver hun stadig helt ulykkelig (bliver ...


Annonce

... jeg siddende så har hun en fest) og tager jeg hende op så vrider hun sig osv som sidst beskrevet. Jeg har altid været den som putter og har altid fået hende til at sove, men nu er det kun far som kan.

Dagplejen kan ligge hende i barnevognen og sige godnat og så sover hun med det samme. Jeg er ved at være fustreret og ked af det hvergang hun sover og jeg har puttet for jeg forstår simpelhen ikke hvorfor hun ikke vil give mig lov. Gråden stopper hvis jeg tager hende op af mig lodret og så snart jeg vil ligge hende i sengen eller i mine arme så græder hun hjerteskærende. Jeg har aldrig tvivlet på mig selv før men jeg syntes jeg begynder lidt på det nu.

Er det fordi jeg er hendes mor ?

Jeg gør præcis som før undtaget med ændringerne fra flasken i sengen men præcis som de andre jeg kan bare ikke få det til at lykkes uden “kamp” .

Kan dette stadig være en face som har været i 2 måneder eller hvad skal jeg gøre udover det jeg allerede gør som tydeligt ikke virker nu, men måske det vil hjælpe på længere sigt hvis jeg bliver ved ??

Hilsen

Læs Helens svar »



Annoncer

Produktnyheder

Bæredygtige bleer uden skidt kemi!

De moderne stofbleer er blevet opgraderet og fungerer stort set som almindelige engangsbleer- de er nemme at bruge, og så er de tilmed gode for både dit barn og for miljøet!

Stofbleerne skal ’bare’ vaskes og kan dermed bruges igen og igen – og til flere børn. Du sparer miljøet for ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

17. maj 2019 | Sovevaner | 9 mdr.

Bryst som natsut

Hej Helen, Jeg har før skrevet til dig vedr. at vores datter snart 9 mdr....

Læs hele brevet og Helens svar


13. maj 2019 | Kost og ernæring | 8 mdr.

Foretrækker amning fremfor mad

Hej Helen. På trods af at det er 3. barn har jeg stadig nogle udfordringer....

Læs hele brevet og Helens svar


10. maj 2019 | Udvikling | 11 mdr.

Sproglig udvikling

Kære Helen. Et sidste spørgsmål for denne omgang... Det er sikkert noget...

Læs hele brevet og Helens svar


9. maj 2019 | Amning | 11 mdr.

Ammestop - er det nu?

Kære Helen. Jeg har den sidste måneds tid kun ammet min søn inden sengetid....

Læs hele brevet og Helens svar


9. maj 2019 | Sovevaner | 11 mdr.

Kun en lur eller?

Kære Helen Vi nærmer os hastigt vores søns 1 års fødselsdag og nye...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Mødregruppe

De fleste kommuner tilbyder nybagte mødre at komme i en mødregruppe, som oftest vil bestå af 5-8 mødre som har barn i nogenlunde samme alder.

Sundhedsplejersken spørger om man er interesseret i at være med i en mødregruppe og sender så invitationer ud til første gang man mødes.

Det kan være en stor glæde at mødes med og at dele erfaring med andre mødre og ofte vil man i mødregruppen finde ud af at gå til babysvømning eller andre aktiviteter sammen.

Læs mere i Babylex

Spinalbedøvelse

Spinalbedøvelse er en bedøvelsesform, som bruges ved blandt andet kejsersnit. Man lægger bedøvelsen ind via en kanyle, som føres ind i rygmarvskanalen og kvinden bedøves fuldt fra taljen og ned.

Bedøvelsen gør som regel ikke særlig ondt at få lagt, og det tager meget kort tid at lægge den. Spinalbedøvelse har den fordel at kvinden er vågen under kejsersnittet og derfor kan følge med i fødslen af barnet - og også se barnet med det samme, barnet kommer ud. Der sættes en skærm op,...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst så tusind tak for din fantastiske brevkasse. Jeg har fulgt den på sidelinjen i et par måneder og er meget imponerede over dine gode råd og vejledninger

Mor til Sille 7 måneder


Annonce